NEKA IM JE REKAO ŠTO JE IMAO.SARAJEVSKIM CIGANIMA.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Bratična Husrefa Musemića: Želim da vas stigne svaka suza prolivena zbog Sarajeva
3 Decembra, 2019 18:01

Nakon otkaza uručenom Husrefu Musemiću na mjesto šefa struke u FK Sarajevu, pristižu negodovanja sa svih strana. Navijači su nezadovoljni, te su za sutra zakazali proteste, Husref je razočaran, a i članovi njegove porodice skupa s njim. Na svom Facebook profilu se oglasila bratična Husrefa Musemića, koja je napisala sljedeće:
Kažu, ne treba kleti ljude, ali želim vam, gospodo, da vas stigne svaka suza prolivena zbog FK Sarajeva. Svaka suza, svaka bol, sve srčane udare, dječije suze, neprospavane noći, porodične probleme svih članova porodice Musemić zbog FK Sarajevo. Odavno mislim tako, ali sada i kažem, vratilo se i vama i vašoj djeci i svim narednim generacijama. Husref Musemić je dokaz naše ljubavi prema klubu. Aferim svima koji su ga doveli do suza – na svom Facebook profilu napisala je Dženisa Buljugić-Musemić kćerka legendarnog Vahidina Musemića.
3 Decembra, 2019 18:01

Nakon otkaza uručenom Husrefu Musemiću na mjesto šefa struke u FK Sarajevu, pristižu negodovanja sa svih strana. Navijači su nezadovoljni, te su za sutra zakazali proteste, Husref je razočaran, a i članovi njegove porodice skupa s njim. Na svom Facebook profilu se oglasila bratična Husrefa Musemića, koja je napisala sljedeće:
Kažu, ne treba kleti ljude, ali želim vam, gospodo, da vas stigne svaka suza prolivena zbog FK Sarajeva. Svaka suza, svaka bol, sve srčane udare, dječije suze, neprospavane noći, porodične probleme svih članova porodice Musemić zbog FK Sarajevo. Odavno mislim tako, ali sada i kažem, vratilo se i vama i vašoj djeci i svim narednim generacijama. Husref Musemić je dokaz naše ljubavi prema klubu. Aferim svima koji su ga doveli do suza – na svom Facebook profilu napisala je Dženisa Buljugić-Musemić kćerka legendarnog Vahidina Musemića.
Znaš kako se ja branim od tih reportera navijača.Isključim ton skroz.CityCity je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:19Nervirao me je dosta ovaj sarajevski komentator na TV.Totalno neobjektivan,pristrasan i navijački obojen za FK Sarajevo vidi se iz aviona.Nevjerovatno je kakve sve ublehe rade na TV to je strašno.Kad smo davali golove glas mu je utanjio kao da smo na dženazi.Kod glume igrača sarajeva za penal samo što nije zajecao što Sivac nije dosudio nepostojeći penal.I sad ovi levati iz Moja TV hoće da im plaća pretplatu neko izvan Sarajeva.Malo morgen.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Svaka čast na pobjedi ali kakav je obraz da dodjen neka zena od 60 godina na zapadnu tribinu Sarajeva sa obiljezjom tuzle citya i jos krene pljeskati na kraju utakmici ?
Maroon Brothers 1946
Mora se Husref bolje kontrolisati.Ne smiješ se upuštati u ovakve nepotrebne gluposti kad imaš probleme sa zdravljem tj srcem.Potpuno nepotreban veliki stres.
KOJI CIGANI.......
[url [/url]
[url [/url]
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 jul 2021, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme mnogo bolje i može se reći zasluzena pobjeda.
No ne trebamo se toliko zanositi jos je mnogo rada pred nama. Svaka cast strijelcima na snalazljivosti ali oba gola su plod grešaka Pidre i golmana.
No pobjedi ne treba gledati u oči. Slatka su 3 boda. Igrači nek se spreme za Želju a mi da im se oduzimo maksimalnom posjetom na Tušnju.
No ne trebamo se toliko zanositi jos je mnogo rada pred nama. Svaka cast strijelcima na snalazljivosti ali oba gola su plod grešaka Pidre i golmana.
No pobjedi ne treba gledati u oči. Slatka su 3 boda. Igrači nek se spreme za Želju a mi da im se oduzimo maksimalnom posjetom na Tušnju.
SVAKAKO.PA DA POSTIGNEŠ PRAVU TAKMIČARSKU FORMU TREBA 5 KOLA.DANAS NISMO IMALI DOFFA.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:47Drugo poluvrijeme mnogo bolje i može se reći zasluzena pobjeda.
Musemić zadovoljan napušta Koševo
Trener tuzlanskog tima dao komentar meča
FK Tuzla City je po prvi put u historiji savladala FK Sarajevo.
19.07.21. 20:00
M. Šljivak

Tuzlanski tim je u 1. kolu Premijer lige slavio na Koševu sa 2:1 golovima Sulejmana Krpića i Adnana Džafića, a trijumfom svakako može biti zadovoljan trener gostiju Husref Musemić.
On je nakon utakmice za Moja TV rekao:
"Dobro smo otvorili meč i zabili rani gol. Potom je Sarajevo preuzelo inicijativu i zasluženo došlo do gola", rekao je Musemić i dodao je:
"Korigovao sam neke stvari na poluvremenu i to nam se isplatilo. Pobijedili smo, da li je zasluženo ili ne, to ne znam. Imalo je i Sarajevo svoje šanse."
Tuzla City u narednom kolu čeka Željezničar.
FOTOGRAFIJE SA UTAKMICE-KLIKNI-
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-t ... id=1&pid=1
Trener tuzlanskog tima dao komentar meča
FK Tuzla City je po prvi put u historiji savladala FK Sarajevo.
19.07.21. 20:00
M. Šljivak

Tuzlanski tim je u 1. kolu Premijer lige slavio na Koševu sa 2:1 golovima Sulejmana Krpića i Adnana Džafića, a trijumfom svakako može biti zadovoljan trener gostiju Husref Musemić.
On je nakon utakmice za Moja TV rekao:
"Dobro smo otvorili meč i zabili rani gol. Potom je Sarajevo preuzelo inicijativu i zasluženo došlo do gola", rekao je Musemić i dodao je:
"Korigovao sam neke stvari na poluvremenu i to nam se isplatilo. Pobijedili smo, da li je zasluženo ili ne, to ne znam. Imalo je i Sarajevo svoje šanse."
Tuzla City u narednom kolu čeka Željezničar.
FOTOGRAFIJE SA UTAKMICE-KLIKNI-
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-t ... id=1&pid=1
Cestitke za pobjedu, po meni duel dvije lose ekipe koje su prilicno nespremne usle u prvenstvo.
Ali Sarajevo pored slabijeg sastava u odnosu na prethodne sezone i eto neke nespremnosti i neuigranosti (s obzirom da je tek prvo kolo) ima i dodatnih problema u organizaciji kluba, tako da iako se ni mi nismo proslavili danas ni u kom pogledu, ipak smo valjda bili dovoljno dobri da iskoristimo tu njihovu slabost I uzmemo 3 boda.
Strasno me zivcira ovo potpuno povlacenje i prestajanje igranja fudbala kad povedes 1 razlike...
Pohvalio bih Krpica. Mesinovica, Nukica, po meni slab Mehidic...
Nadam se da nije ozbiljnija povreda Karjasevica, jako bitan igrac za nas, iako vidi se da ni on nije u optimalnoj formi...
Jos uvijek se nadam nekom velikom pojacanju u odbrani te povratku Dofoa i Brkica, s njima smo dosta jaci...
Ne treba se zanosit previse, napisao sam I prije utakmice da mi (na osnovu onog meca protiv Milsamija) Sarajevo djeluje najslabije u zadnjih 10 godina.
Ali Sarajevo pored slabijeg sastava u odnosu na prethodne sezone i eto neke nespremnosti i neuigranosti (s obzirom da je tek prvo kolo) ima i dodatnih problema u organizaciji kluba, tako da iako se ni mi nismo proslavili danas ni u kom pogledu, ipak smo valjda bili dovoljno dobri da iskoristimo tu njihovu slabost I uzmemo 3 boda.
Strasno me zivcira ovo potpuno povlacenje i prestajanje igranja fudbala kad povedes 1 razlike...
Pohvalio bih Krpica. Mesinovica, Nukica, po meni slab Mehidic...
Nadam se da nije ozbiljnija povreda Karjasevica, jako bitan igrac za nas, iako vidi se da ni on nije u optimalnoj formi...
Jos uvijek se nadam nekom velikom pojacanju u odbrani te povratku Dofoa i Brkica, s njima smo dosta jaci...
Ne treba se zanosit previse, napisao sam I prije utakmice da mi (na osnovu onog meca protiv Milsamija) Sarajevo djeluje najslabije u zadnjih 10 godina.
[url [/url]
Veliko slavlje Tuzla Cityja nakon pobjede, u svlačionici na Koševu se “orio” folk hit
Veliko slavlje fudbalera Tuzla Cityja uslijedilo je nakon pobjede protiv Sarajeva u prvom kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase (1:2).
Veliko slavlje Tuzla Cityja nakon pobjede, u svlačionici na Koševu se “orio” folk hit
Veliko slavlje fudbalera Tuzla Cityja uslijedilo je nakon pobjede protiv Sarajeva u prvom kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase (1:2).
Fudbaleri ekipe iz Simin Hana proslavili su veliki trijumf protiv bordo kluba, a u svlačionici na Koševu “orio” fol hit – pjesma Sinana Sakića “Lepa do bola”.
Fudbaleri ekipe iz Simin Hana proslavili su veliki trijumf protiv bordo kluba, a u svlačionici na Koševu “orio” fol hit – pjesma Sinana Sakića “Lepa do bola”.
-
- Kontakt:
Krpic je nivo iznad ove lige..
Stoper ce da stigne nakon ove pobjede
Stoper ce da stigne nakon ove pobjede
Neobično se sretno osjećam.Zbog kluba.Zbog Husića Zbog treneraMusemića,igrača.A ne mogu ti opisat svju ličnu sreću koju osjećam u duši.Pozitivanstav je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:22Krpic je nivo iznad ove lige..
Stoper ce da stigne nakon ove pobjede![]()
Izvnite na upadu,
Kada vam se vraca Brkic sa povrede?
Kada vam se vraca Brkic sa povrede?
Vedad Ibišević na Koševu
Bivši bh. reprezentativac
Nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević nalazi se danas na Koševu.
19.07.21. 19:10
M. Šljivak

Udruštvu sa Nemanjom Stjepanovićem, lijevo, našim bivšim igračem.
Bivši bh. reprezentativac
Nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević nalazi se danas na Koševu.
19.07.21. 19:10
M. Šljivak

Udruštvu sa Nemanjom Stjepanovićem, lijevo, našim bivšim igračem.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 jul 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako znas??? I ko dolazi??Pozitivanstav je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:22Krpic je nivo iznad ove lige..
Ma neće stići ,zeza.Pa danas si vidio kakve štopere imamo.Brine me ozljeda Karaševića.Fanatico89 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:52Kako znas??? I ko dolazi??Pozitivanstav je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:22Krpic je nivo iznad ove lige..
Rezultati 1.kola pl bih -sezona 2021/22
FK Velež - HŠK Posušje......2 : 0
FK Sarajevo - FK Tuzla C...1 : 2
NK Široki B.-HŠK Zrinjski...0 : 0
FK Sloboda -FK Rudar....... 1 : 0
FK Željezničar-FK Borac.....1 : 1
FK Radnik - FK Leotar.......0 : 1
---------------------------------------------
1. FK Velež......... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
2. FK Tuzla City... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
3. FK Sloboda...... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
4. FK Leotar....... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
5. FK Željezničar.. 1.. 0.. 1.. 0.. 1
6. FK Borac........ 1.. 0.. 1.. 0.. 1
7. NK Široki........ 1.. 0.. 1.. 0.. 1
8. HŠK Zrinjski.... 1.. 0.. 1.. 0.. 1
9. FK Sarajevo.... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
10. FK Rudar...... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
11. FK Radnik..... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
12. HŠK Posušje.. 1.. 0.. 0.. 1.. 0
---------------------------------------
PREMIJER LIGA BIH - 2. KOLO
HŠK Zrinjski - FK Velež
HŠK Posušje - FK Sarajevo
FK Rudar P. - NK Široki B.
FK Tuzla C. - FK Željezničar
FK Radnik - FK Sloboda
FK Borac - FK Leotar
FK Velež - HŠK Posušje......2 : 0
FK Sarajevo - FK Tuzla C...1 : 2
NK Široki B.-HŠK Zrinjski...0 : 0
FK Sloboda -FK Rudar....... 1 : 0
FK Željezničar-FK Borac.....1 : 1
FK Radnik - FK Leotar.......0 : 1
---------------------------------------------
1. FK Velež......... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
2. FK Tuzla City... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
3. FK Sloboda...... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
4. FK Leotar....... 1.. 1.. 0.. 0.. 3
5. FK Željezničar.. 1.. 0.. 1.. 0.. 1
6. FK Borac........ 1.. 0.. 1.. 0.. 1
7. NK Široki........ 1.. 0.. 1.. 0.. 1
8. HŠK Zrinjski.... 1.. 0.. 1.. 0.. 1
9. FK Sarajevo.... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
10. FK Rudar...... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
11. FK Radnik..... 1.. 0.. 0.. 1.. 0
12. HŠK Posušje.. 1.. 0.. 0.. 1.. 0
---------------------------------------
PREMIJER LIGA BIH - 2. KOLO
HŠK Zrinjski - FK Velež
HŠK Posušje - FK Sarajevo
FK Rudar P. - NK Široki B.
FK Tuzla C. - FK Željezničar
FK Radnik - FK Sloboda
FK Borac - FK Leotar
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 jul 2021, 22:25, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.