Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
RVP je definitivno bolji napadac od šamaka i tu nema nikakve diskusije.Meni se robin uvijek sviđao kao napadac bez obzira koliko god da imao problema sa povredama.Jednostavno čovjek se bolje otkriva,traži loptu non stop,bolje se gradi,opcenito puno bolji tehnicar od šamaka i ima dosta jaci šut,
Jedino gdje je šamak bolji je igra glavom
Jedino gdje je šamak bolji je igra glavom
nisam bas pratio ove sezone arsenal i nasria, al ako je stvarno u tako dobroj formi treba ocekivati onda da predje u neki veliki klub, sta ce u truhlom ArsenaluFaraon iz Visokog je napisao/la:Nasri top5 igraca na svijetu u ovom trenutkukako samo igra majstor
prvo ima visegodisnji ugovor sa arsenalom, drugo gdje ce, em je arsenal veliki klub em je ovdje u centru paznje ove sezonemangupp je napisao/la:nisam bas pratio ove sezone arsenal i nasria, al ako je stvarno u tako dobroj formi treba ocekivati onda da predje u neki veliki klub, sta ce u truhlom ArsenaluFaraon iz Visokog je napisao/la:Nasri top5 igraca na svijetu u ovom trenutkukako samo igra majstor
pa to ti momak hoce reci... mora biti u centru paznje medju anonimusima, zato ce i preci u neki veci klub gdje moze jos vise napredovaticala je napisao/la:prvo ima visegodisnji ugovor sa arsenalom, drugo gdje ce, em je arsenal veliki klub em je ovdje u centru paznje ove sezonemangupp je napisao/la:nisam bas pratio ove sezone arsenal i nasria, al ako je stvarno u tako dobroj formi treba ocekivati onda da predje u neki veliki klub, sta ce u truhlom ArsenaluFaraon iz Visokog je napisao/la:Nasri top5 igraca na svijetu u ovom trenutkukako samo igra majstor
Da, isto ko što je Henry prešao u Barcelonu da bi napredovao, isto ko što je Hleb prešao u Barcelonu da bi napredovao
. isto ko što je Flamini otišao u Milan da bi napredovao, isto ko što su Toure i Adebayor otišli u City da bi napredovali.
hahahahahaha sto mu ga suknu, braoBosco je napisao/la:Da, isto ko što je Henry prešao u Barcelonu da bi napredovao, isto ko što je Hleb prešao u Barcelonu da bi napredovao. isto ko što je Flamini otišao u Milan da bi napredovao, isto ko što su Toure i Adebayor otišli u City da bi napredovali.
- -Paja
- Kontakt:
To je jedna od mnogih vrlina naseg divnog vodje, igraci kod njega igraju vrhunski fudbal i onda kada napuste Arsenal nisu ni sjena onih igraca, najveci primjer od svih je Flamini koji je vazio za najboljeg mladog zadnjeg veznog a i najboljeg zadnjeg veznog opcenito, otisao je i izgubio se. Hleb je dobro izgledao u Arsenalu a kada je otisao izgubio se u smijesnoj Barceloni a sada cak ni u Birminghemu nije standardan, Adebayora su neki svrstavali medju top 3 napadaca Premiershipa
I sada zamislite da ste vi Cesc Fabregas ili bilo koji igrac Arsenala za koga se neko interesuje, da li zelite postati novi Hleb, Adebayor, Flamini?
Za Henrya imas opravdanje, otisao je sa hronicnom povredom ledja zabijao je nekakvim spanskim poluklubovima ali ni sjena Henrya iz Premiershipa a i godine su imale svoj udio
Dio Arsenala
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čestitam na sinoćnoj zasluženoj i veoma važnoj pobjedi.Mislim da je Arsenal konačno dorastao za titulu.
You'll never walk alone.
New sponsors set to drive up Gunners transfer kitty
Ali mi smo već u nekom sponzorskom dogovoru sa Citroenom ako se ne varam, pa mi ovo zvuči nelogično. Čisto sumnjam da bi i oni ali i neki drugi proizvođač htjeli da u isto vrijeme budu sponzori. Ne znam dokad traje to sa Citroenom, možda su ovi zainteresovani nakon što ovaj ugovor istekne. Kad smo kod Citroena ja mislim da Wenger još vozi spačeka.
Ali mi smo već u nekom sponzorskom dogovoru sa Citroenom ako se ne varam, pa mi ovo zvuči nelogično. Čisto sumnjam da bi i oni ali i neki drugi proizvođač htjeli da u isto vrijeme budu sponzori. Ne znam dokad traje to sa Citroenom, možda su ovi zainteresovani nakon što ovaj ugovor istekne. Kad smo kod Citroena ja mislim da Wenger još vozi spačeka.
Taj ludi Vojčeh ! 

E ne mogu da vjerujem da je ovo uradio
Onako iskreno, mislim da je on novi Cheh, jer je visok i kad raširi ruke skoro pa pokrije cijeli go
Njegov prvi ligaški clean shit, dobar je. Još malo i prestiće Reinu ove sezone
Onako iskreno, mislim da je on novi Cheh, jer je visok i kad raširi ruke skoro pa pokrije cijeli go
Njegov prvi ligaški clean shit, dobar je. Još malo i prestiće Reinu ove sezone
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Vojčeh će biti golman i pol. Vrijeme će pokazat, samo još neko vrijeme će gledat Fabianskom u leđa.
Odličan članak i intervju sa Sagnom
Odličan članak i intervju sa Sagnom
“My father called me when Omar died and he said ‘I don’t want it to affect your performances so I want you to play against Milan’.
“I have to say at first I didn’t want to play because I wanted to be with my family but I listened to father and played.
“He was right because we won and I played a good game.”
henry je presao u barcu da osvoji ono sto sa arsenalom nije mogaoBosco je napisao/la:Da, isto ko što je Henry prešao u Barcelonu da bi napredovao, isto ko što je Hleb prešao u Barcelonu da bi napredovao. isto ko što je Flamini otišao u Milan da bi napredovao, isto ko što su Toure i Adebayor otišli u City da bi napredovali.
.
I šta onda ? Raja digne poklopac, namiriše kiwi i šta onda ?
- -Paja
- Kontakt:
Otisao je zbog smjene generacija u Arsenalu a i na zalasku karijere igraci iz vrhunskih liga i klubova kad dodju u pozne godine idu u slabije klubove i lige u kojima ce biti dobro placeni i Barcelona kao grad na mediteranu je bila idealna. Naravno bolje da je nije osvojio kad svi znamo kako je ta Liga Prvaka osvojena. Vidis sad iz NBA lige igraci pred kraj karijere odlaze u Europu tako iz Premiershipa dolaze u Primeru, dobijaju lovu, manji porezi odlicno im.catalonia je napisao/la:henry je presao u barcu da osvoji ono sto sa arsenalom nije mogaoBosco je napisao/la:Da, isto ko što je Henry prešao u Barcelonu da bi napredovao, isto ko što je Hleb prešao u Barcelonu da bi napredovao. isto ko što je Flamini otišao u Milan da bi napredovao, isto ko što su Toure i Adebayor otišli u City da bi napredovali.
Dio Arsenala
ok jasno mi je-Paja je napisao/la:Otisao je zbog smjene generacija u Arsenalu a i na zalasku karijere igraci iz vrhunskih liga i klubova kad dodju u pozne godine idu u slabije klubove i lige u kojima ce biti dobro placeni i Barcelona kao grad na mediteranu je bila idealna. Naravno bolje da je nije osvojio kad svi znamo kako je ta Liga Prvaka osvojena. Vidis sad iz NBA lige igraci pred kraj karijere odlaze u Europu tako iz Premiershipa dolaze u Primeru, dobijaju lovu, manji porezi odlicno im.catalonia je napisao/la:henry je presao u barcu da osvoji ono sto sa arsenalom nije mogaoBosco je napisao/la:Da, isto ko što je Henry prešao u Barcelonu da bi napredovao, isto ko što je Hleb prešao u Barcelonu da bi napredovao. isto ko što je Flamini otišao u Milan da bi napredovao, isto ko što su Toure i Adebayor otišli u City da bi napredovali.
.
Nije se vođa još izjasnio po tom pitanju.Admir_Sa je napisao/la:Sta kaze vodja ko igra veceras??
- -Paja
- Kontakt:
Denilsone ne pricaj gluposti mi imamo Vodju! Sto se tice liderstva na terenu hebiga danas ni u jednom klubu nemas lidera kakav je bio dominantni Patrick Vieira!
Dio Arsenala
Hvala Bogu da imamo.-Paja je napisao/la:Denilsone ne pricaj gluposti mi imamo Vodju!
Kakav je da je naš je, i ne bih ga mijenjao za 10 Fergusona ili Mourinha.EDIT:
Evo dres u pola cijene.
http://onlinestore.arsenal.com/invt/h86821a&bklist=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.