A dobra ti je i ova ideja,na 2 KM
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kad se vratis,daj da i mi sta prepisemo 
Rubin Kazan - Obolon Kiev
Over 2.5
1.66
Twente (0) - Heracles (1)
1
1.80
Spain - Egypt
Første lag til 3 mål
Spain
1.48
Total odds 4.42
Total stakes 50kr
UAE - Iran
Et av lagene vinner begge omganger - JA / NEI
1
5.17
Total odds 5.17
Total stakes 50kr
Inter Milan - Cesena
Over 2.5
1.65
Leeds United - Arsenal
Antall mål 1.Omgang
Over 1.5
2.51
Total odds 4.14
Total stakes 50kr
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
evo sta sam uplatio za danas i ako ovo ne prodje onda stvarno moram nesto da mijenjam u zivotu:
Twente - Hamelj tip 1
Arsenal daje gol
Real M Partizan tip 1
Depostivo daje gol
Ebo mu ja mamu , kako mogu na ovom pasti ne kontam...Jedino me ovaj twente moze dignuti...
Twente - Hamelj tip 1
Arsenal daje gol
Real M Partizan tip 1
Depostivo daje gol
Ebo mu ja mamu , kako mogu na ovom pasti ne kontam...Jedino me ovaj twente moze dignuti...
- legenda reala
- Kontakt:
Danas Admir dobio ,zato smo mi popadali ,ma neka je i sa njega spao onaj baksuzluk
oni glupi teniseri idu u četri seta ,ali ne prebace na gemove
oni glupi teniseri idu u četri seta ,ali ne prebace na gemove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
haha, al vidjeces danas pada sa desetog sprata
ma nece ba hrvatska dobit puno srbiju, nema sanse, cak mislim da ce biti zesce guravo
u kakvom sastavu ce arsenal igrati
ma nece ba hrvatska dobit puno srbiju, nema sanse, cak mislim da ce biti zesce guravo
u kakvom sastavu ce arsenal igrati
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Admire nemoj Arsenal da bi igro nikakako ,ako hoćeš probaj 1X na Leeds
evo nekoliko rukometaša od mene
(FRA) L.ABALO (-3,5+)-više
(NJEM) P.HENS (-3,5+) -manje
(DAN) H.LINDBERG (-5,5+) -više
(SRB) M.VUJIN (-6,5+) -manje
(NJEM) H.GLANDORF (-3,5+) -više
evo nekoliko rukometaša od mene
(FRA) L.ABALO (-3,5+)-više
(NJEM) P.HENS (-3,5+) -manje
(DAN) H.LINDBERG (-5,5+) -više
(SRB) M.VUJIN (-6,5+) -manje
(NJEM) H.GLANDORF (-3,5+) -više
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne sjecam se kad sam zanji put 3 dana zaredom zavrsio u dobirtku, pogodio samo neku kvotu 2.00 recimo na 2-3 para...Pije sam znao pogadjati zaredom 5, 6 pa i 7 dana tako jedan siguran listic, saad nema sanse....Neko me je dobro prokleo dabogda mu se usta zacepila a mozak mu se sasusio....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
20/ Urugvaj - 20/Venezuela - 1 1,7
Inter - Cesena - h1 - 1,5
Roma - Lazio - ps1 - 1,65
Betis - Barcelona dg1 - 1,5
Auxere - Marseille pikX - 1,55
-18,5+ R. Allen - 2 - 1.85
-24,5+ B.Griffin - 2 - 1,85
-29,5+ K. Durant - 2 - 1.85
-26.5+ A.Stoudemire - 2 - 1,85
Mozel proc

Inter - Cesena - h1 - 1,5
Roma - Lazio - ps1 - 1,65
Betis - Barcelona dg1 - 1,5
Auxere - Marseille pikX - 1,55
-18,5+ R. Allen - 2 - 1.85
-24,5+ B.Griffin - 2 - 1,85
-29,5+ K. Durant - 2 - 1.85
-26.5+ A.Stoudemire - 2 - 1,85
Mozel proc
Samo ovaj Steve igra profesionalno, covjek se ne da pomesti ni smesti, ima svoj sistem i svoju semu i toga se drzi...Mi ostali smo kita obicna.....
Analitico,pa nemoj tako druzhe.Pogledaj Monkeya struchnjaka,vidi kako samo skida taj tenis i Ivana "Bosanca"
...Sretno danas,da i mi neshto uzmemo 
Ma skidaju svi kitu moju, tu i tamo prodje neki tiket ovdje, cestitam dobitnicima ali to je kap vode u moru....Ja i ne gledam te tikete kad neko stavi 10 parova ili vise. To je sasvim drugi nacin kladjenja, to je zabava. Ebiga ja igram za velike pare i to je vec bolest. Najvise bih volio da mogu i ja baciti koju markicu na 15 parova i samo zezati se. No ne mogu, ebiga..U zadnja 2-3 mjeseca sam izgubio dosta para i moram se vaditi, no slabo mi ide....ever je napisao/la:Analitico,pa nemoj tako druzhe.Pogledaj Monkeya struchnjaka,vidi kako samo skida taj tenis i Ivana "Bosanca"...Sretno danas,da i mi neshto uzmemo
E matori to vech ne valja.Probaj spojiti 10-ak dana bez kladjenja i prochi che te mozhda.Ne znam shta da ti kazhem,jer ja sam jedan od onih rekreativaca,i ne zhelim da ulazhem vishe,iako sam nekada bio pred iskushenjem.Jedino za finale SP-a i LP-a u fudbalu ulozhim 100-200 km,i to je sve.Kroz cijelu godinu igram rekreativno.Nadam se da che te to prochi,jer shto si stariji vishe ches osjetiti,a ja ti iskreno zhelim "ozdravljenje".Ono gore za Monkeya je bilo ironichno,jer je lik jednak proljevu 
Hahha to je znaci neki strucnjak sto misli da nesto zna i onda samo valja gluposti....ever je napisao/la:E matori to vech ne valja.Probaj spojiti 10-ak dana bez kladjenja i prochi che te mozhda.Ne znam shta da ti kazhem,jer ja sam jedan od onih rekreativaca,i ne zhelim da ulazhem vishe,iako sam nekada bio pred iskushenjem.Jedino za finale SP-a i LP-a u fudbalu ulozhim 100-200 km,i to je sve.Kroz cijelu godinu igram rekreativno.Nadam se da che te to prochi,jer shto si stariji vishe ches osjetiti,a ja ti iskreno zhelim "ozdravljenje".Ono gore za Monkeya je bilo ironichno,jer je lik jednak proljevu
Ma nemoj jarane nikad da se kladis zaozbiljno i nastoj bataliti i to po marku ako mozes, jer sve je to samo bolest....To ti je moj savjet, ja sam u ovim **** evo vec 15 godina, no zadnjih godina se samo gusim u tome i pitanje je dana kada cu se skroz utusiti...Ne mogu pogoditi nista...
1:

kvota: 15.59
2:

kvota: 52.30
Sretno svima

kvota: 15.59
2:

kvota: 52.30
Sretno svima
pozz ljudi ...Za sutra imam jednu dojavu koju cu stavit na ovaj forum i koju slobodnno mozete uplatit na veci ulog....razlog zasto je stavljam je taj da vidite da moje i dojave mojih prijatelja 100% prolaze a kasnije ce se vec naplacivat...cijene ce bit izmedu 20-50 KM zavisno od kvote dojave....pozzz
Haj da vidimo i to..MrMacak je napisao/la:pozz ljudi ...Za sutra imam jednu dojavu koju cu stavit na ovaj forum i koju slobodnno mozete uplatit na veci ulog....razlog zasto je stavljam je taj da vidite da moje i dojave mojih prijatelja 100% prolaze a kasnije ce se vec naplacivat...cijene ce bit izmedu 20-50 KM zavisno od kvote dojave....pozzz
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Đeste,šupci.
Hebem ti i gemove i Austaliju i Open.Nikada nisam za neki Grand Slam,ali nikada fulio 4 para na listiću i to sve over gemove.Ne mogu da vjerujem da mi se to desilo.To je samo za zaborav i treba se okrenuti današnjoj ponudi(usput neka izvine @MandraX i @legenda).
Hebem ti i gemove i Austaliju i Open.Nikada nisam za neki Grand Slam,ali nikada fulio 4 para na listiću i to sve over gemove.Ne mogu da vjerujem da mi se to desilo.To je samo za zaborav i treba se okrenuti današnjoj ponudi(usput neka izvine @MandraX i @legenda).
volimliverpool je napisao/la:
Prijedlozi za AO:
Berdych-Kohlschreiber 2 2.90
Stakhovsky-Kubot (1.set) 1 1.55
F.Mayer-Nishikori (1.s-9.5 gem) 2 1.65
Bartoli-Manasieva (+6.5) 2 1.85
Sharapova-Razzano (+5.5) 2 1.85
Ako ćemo tražiti duhove:
Almagro-Andreev (3:0) DA 3.40
Monfils-Gil (3:0) NE 2.69
You'll never walk alone.
SPY je napisao/la:Haj da vidimo i to..MrMacak je napisao/la:pozz ljudi ...Za sutra imam jednu dojavu koju cu stavit na ovaj forum i koju slobodnno mozete uplatit na veci ulog....razlog zasto je stavljam je taj da vidite da moje i dojave mojih prijatelja 100% prolaze a kasnije ce se vec naplacivat...cijene ce bit izmedu 20-50 KM zavisno od kvote dojave....pozzz
sutra prije 12 cu je ja dobit pa cu je odma stavit....pozz
dabogda ih poplava sve progutala......volimliverpool je napisao/la:Đeste,šupci.![]()
volimliverpool je napisao/la:
Prijedlozi za AO:
Berdych-Kohlschreiber 2 2.90
Stakhovsky-Kubot (1.set) 1 1.55
F.Mayer-Nishikori (1.s-9.5 gem) 2 1.65
Bartoli-Manasieva (+6.5) 2 1.85
Sharapova-Razzano (+5.5) 2 1.85
Ako ćemo tražiti duhove:
Almagro-Andreev (3:0) DA 3.40
Monfils-Gil (3:0) NE 2.69
@Majmune...kako ti prodje Dodig na onom hendikepu? pun qrac znalaca u pm...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.