FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjalo bi saznat ko su braca tamnoputa,ovaj manji je krilo vjerovatno.Ovaj ogromni stvarno neznam sta moze biti,napadaca nam sad netreba tu smo mirni,a i višak stranaca se pravi generalno to ce najteze biti uskladiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znal neko nesta o onim iz Afrike, kakvi su ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I za Husrefa i za Sabrinu važi isto; daleko im kuća od svetinje.
-
- Kontakt:
To ti kazes da je bitni od kluba ne ja,ovo je stvar pojedinca "lizaca" i nase legende,sta je tebi draze od toga?dok svi iza njega podrzavaju Husrefa,neces da kazes debil cijelu tekmu psuje i proziva najtrofejnijeg trenera?nego husref psuje,naravno to nije za njega da se raspravlja zato sam i napisao ovo gore.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:40Tebi je Hus bitniji od kluba. Otice Sabra a on ce opet isto radit ??? mSta ces onda rec..koju ces laz izmislit i kako ces srozat klub da ga odbranis ??Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:37Ta tvoja je i napuckala ovakve debile da psuju legende,kao i na forumu sto ih ima,za cenera piskaraju sta im se kaze,svi iza momci podrzavaju husrefa,nasla se jedna budala da psuje,Sabrin lizac,jedino zamjerim husrefu sto se raspravljao sa njim trebo ga je samo pljunuti i proci.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21
Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
A koja moja..pa najmanje 3x si mi se ti nakacio i citiro me kad ja ja pisao protiv nje i uprave..buncas momak, dozovi se
Možda je golman

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj cupo je krilo a ovaj sa cvikama isto nece potpisati

Edit: Hasbulla brate gdje je onaj pistolj da dogovorimo raskid ugovora s Kanuricem?
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jul 2021, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pljuju se mnogi i psuju i nasih i drugi al svi glavu dole prodju i odose. I Krste se moze nazvati legenda jer je osvoji trofeja mozda i vise nego Hus..psuje se a jesi l ga vidio da se svadja ??Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:46To ti kazes da je bitni od kluba ne ja,ovo je stvar pojedinca "lizaca" i nase legende,sta je tebi draze od toga?dok svi iza njega podrzavaju Husrefa,neces da kazes debil cijelu tekmu psuje i proziva najtrofejnijeg trenera?nego husref psuje,naravno to nije za njega da se raspravlja zato sam i napisao ovo gore.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:40Tebi je Hus bitniji od kluba. Otice Sabra a on ce opet isto radit ??? mSta ces onda rec..koju ces laz izmislit i kako ces srozat klub da ga odbranis ??Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:37
Ta tvoja je i napuckala ovakve debile da psuju legende,kao i na forumu sto ih ima,za cenera piskaraju sta im se kaze,svi iza momci podrzavaju husrefa,nasla se jedna budala da psuje,Sabrin lizac,jedino zamjerim husrefu sto se raspravljao sa njim trebo ga je samo pljunuti i proci.
A koja moja..pa najmanje 3x si mi se ti nakacio i citiro me kad ja ja pisao protiv nje i uprave..buncas momak, dozovi se
Ovo nema veze s Sabrom druze, ovo je drugi par cipela. Ne mozes i za ovo krivit upravu yebemu mater nerealnu u piydu ja eto. To sto nam je uprava qarina ne moe opravdati ovo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- siroliver69
- Kontakt:
Kyrca mi se napuši svaki seljober koji je velicao i klicao kešoljubu danas na istoku.
Nije ih bilo puno ali evo ponudio sam se da se sagnu.
Nije ih bilo puno ali evo ponudio sam se da se sagnu.
De ba napravite im temu o Husrefima i Sabrinama. Pa šupljirajte do mile volje.. nije mi jasno šta imate od toga!? Osim sendviča, razumije se..
The saddest thing in life is wasted talent.
Naš Mendy.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:49Al bi bilo šminka Niger na golu![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo da mi je znati ko je Pidri reko da zna igrati lopte i onom Kanuriću da je golman. Kakva dva panja gluho bilo
Nisam odavno vidio dva gora mlađa igrača koja su fulili profesiju.... Jbte šta je ono....
Nije im kasno za prekvalifikaciju neku u zidara, mesara ili tesara....
Ono oko Husrefa neću komentarisati, u domenu seoskog vašera.

Nisam odavno vidio dva gora mlađa igrača koja su fulili profesiju.... Jbte šta je ono....

Ono oko Husrefa neću komentarisati, u domenu seoskog vašera.
Sačekajte kraj sezone pa ćemo onda analizirati rezultate - epizoda 1 završena. Ostanite sa nama jer u narednoj epizodi sabrinih beskičmenjaka ćete gledati:
- Treba istrpiti akademce, navijači su krivi za katastrofalne greške;
- Uskoro registrujemo strance i one tamnopute zvijezde, samo sabura, do mauritanijske ambasade je;
- Pročepit će nekad, treba da prođe period adaptacije
SUNDAY, 7 PM ON FOX
- Treba istrpiti akademce, navijači su krivi za katastrofalne greške;
- Uskoro registrujemo strance i one tamnopute zvijezde, samo sabura, do mauritanijske ambasade je;
- Pročepit će nekad, treba da prođe period adaptacije
SUNDAY, 7 PM ON FOX
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Mi cemo se Kanurica riješiti al kako se Pidre riješiti , kazu treba biti strpljiv a evo dvije godine … Mislim da Pidro vise ne moze , valjda preseli na klupu …
Samo registrujte ove sve i dovedite Mehanovica, Jovanovica (ili nekog krilnog vec) i OBAVEZNO Burica.
Sablic nek igra dobro, ali skidamo mu kapu tek kad pocne ostvarivat rezultate. Da bar o necemu osim poraza mislimo do ove utakmice s HSK Posusje...
Sablic nek igra dobro, ali skidamo mu kapu tek kad pocne ostvarivat rezultate. Da bar o necemu osim poraza mislimo do ove utakmice s HSK Posusje...
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 19 jul 2021, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Sjecam se u sezoni duple krune baš ovdje na temi oprali ljudi kako Sabanovic i Pidro moraju igrati a da se bezveze forsiraju Hebibovic, Bekic, Halilović prije njih.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bernard LamaMaroonBjelave je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:58Dida u mom slučaju, mada on nije baš onoliko začadio![]()

You are someone else I am still right here
Kakve smo sve poklone dobili u posljednjih par mjeseci, dobro nas je i ovoliko bilo na Koševu. Jedina pozitivna stvar od danas je što su stigli dresovi i što su top ovi bordo. Mogla je cijena biti malo niža, ali jbg, šta je, tu je što bi rekao ovaj bik što na navijače FK Sarajeva nasrće. Kanuriću dati papire odmah sutra, na terminima **** sam igrao protiv boljih golmana, ljudi koji se znaju postaviti i uvijek znaju gdje im je gol. On djeluje kao da je neko od nas s tribine ušao i ne zna ni dokle da ide ni gdje se nalazi. FUJ!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 19 jul 2021, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946