A sad su slabiji od nas ? Neki dan su bili svemirski brod za nas ? Dokle su Harki i Srdić? Kad Cibra potpisuje, nije valjda da će nas izraditi zbog Rudara iz Kaknja ? Imal Mujarića gdje ? Kako nije već u prvih 11 kad ima ljude iza sebe ?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
- dubioza144
- Kontakt:
Tesko je to, ti individualci ce izmajmunisat nesto na onom dole terenu dok mi u ekipi nemamo nekog da uradi nesto slično, mišljenja sam da ce ova nasa ekipa ove sezone vise bodova uzimat na Grbavicu nego u gostima za razliku od proslogodisnje ekipe samo iz razloga sto ovi trenutno vise trče, bore se, dok su oni prosle sezone bili veoma spora ekipa, a svi su skoro znali sa loptom i zbog toga su uzimali bodove na losijim i sporijim terenima. Ja ne ocekujem pobjedu u tuzli, mislim da cemo se postavit ganjat mozda nerijesen rezultat, pa cekat kontre neke i slicno pa ako nam šta izleti.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mogli bi biti kompletniji za TZ,izgleda
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Hahahah kakav lik jbt. Mene stid bude za takve likove kad vec njih nije.

@igrajlopte 🐦
Opet mi je izbrisan post u kome pisem istinu. Ljoze je dokazani grobar kluba koji nema principe i priklanja se ljudima koji su u datom momentu u klubu. Dok je bio Misimovic , bio je uz njega, dok je bio Amar , bio je uz njega, sad je uz Nurku. Zasto je to tako? Zato da bi dobio besplatnu godisnju kartu jer nema primanja i citav dan je na forumu.
Pun mi je klinac i tvog trolanja kao i Bezidejnog. To je jedina istina.Semper je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:20Opet mi je izbrisan post u kome pisem istinu. Ljoze je dokazani grobar kluba koji nema principe i priklanja se ljudima koji su u datom momentu u klubu. Dok je bio Misimovic , bio je uz njega, dok je bio Amar , bio je uz njega, sad je uz Nurku. Zasto je to tako? Zato da bi dobio besplatnu godisnju kartu jer nema primanja i citav dan je na forumu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sad samo ljoze dobija godisnju, a nekad smo je svi dobijali. Miske vrati se
Hajd ovako iskreno, je l fakat kontas da si zanimljiv?Semper je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:20Opet mi je izbrisan post u kome pisem istinu. Ljoze je dokazani grobar kluba koji nema principe i priklanja se ljudima koji su u datom momentu u klubu. Dok je bio Misimovic , bio je uz njega, dok je bio Amar , bio je uz njega, sad je uz Nurku. Zasto je to tako? Zato da bi dobio besplatnu godisnju kartu jer nema primanja i citav dan je na forumu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Da vas obradujem necu vise pisati na ovoj temi, ulizujte se liku koji 0 24 sata provede na forumu. Hajd razumio bi da to radi za novac , nego je hamal sportsport, jedina korist mu je sto dobije pisljivu godisnju.
Druze izadji malo iz stana ili kuce, udahni vazduha, ako ti je stalo do godisnje karte kupicu ti je ja, nije milion KM.
Radi nesto korisno u zivotu, nemoj biti hamal koji radi tudji posao bez naknade.
Dovidjenja , zivi bili i da Zeljo opet bude jednog dana ono sto je nekad bio!!!!
Druze izadji malo iz stana ili kuce, udahni vazduha, ako ti je stalo do godisnje karte kupicu ti je ja, nije milion KM.
Radi nesto korisno u zivotu, nemoj biti hamal koji radi tudji posao bez naknade.
Dovidjenja , zivi bili i da Zeljo opet bude jednog dana ono sto je nekad bio!!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma ne zanima nas rezultat toliko za vikend, koliko nas zanima pristup. Nek daju 100% od sebe pa taman i 5:0 izgubili. Necemo im aaaa reci... Volim te Željo!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Alda je reko tako, to je to
Haj sa bismilom, povedi i bezideju i javi mi u kojem kaficu hoces da ti bude sve na kucu jednu noc. ZivioSemper je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:34Da vas obradujem necu vise pisati na ovoj temi, ulizujte se liku koji 0 24 sata provede na forumu. Hajd razumio bi da to radi za novac , nego je hamal sportsport, jedina korist mu je sto dobije pisljivu godisnju.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakav bolan Cibra, jesi dobar ?
To je pisao ovaj dotični da nas Cibra pojačava, dolazi na pripreme i još bezbroj bezbroj igrača i glupostiMeraak1921 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:44Kakav bolan Cibra, jesi dobar ?
-
- Kontakt:
Ali kako on to sve smisli, cuj Cibra jbt 
Kakav poremecaj u pm.
Kakav poremecaj u pm.
Vjerovatno Rudar Kakanj ponudio bolje i redovnije uslovetimpramosavePla je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:54Ali kako on to sve smisli, cuj Cibra jbt
Kakav poremecaj u pm.

Zna li neko hoce li biti nova garnitura dresova za ovu sezonu?
-
- Kontakt:
Sta je sa Stilom?
Stvarno uci u neku sezonu da nemamo tih repova za nas je nemoguce. Uvijek ili nismo dogovorili ili nam ode bas najbolji igrac ekipe.
Stvarno uci u neku sezonu da nemamo tih repova za nas je nemoguce. Uvijek ili nismo dogovorili ili nam ode bas najbolji igrac ekipe.