Mislim da je ovo malo previse uopsteno i da se trebaju konkretna imena spominjati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rece Sablic da ceka povratak Ahmetovica i da ce biti najveće pojačanje.Foux87 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:57
Raja šta mislite o ovakvoj formaciji, ako dođu neki igrači (koje sam napisao velikim slovima) mislim da bi lagano osvojili ligu. Eh sad ima finih i rezervi kao: Ahmetović, Oremuš, Šabanović, Varešanović, oni iz Afrike ako potpišu, Cmiljanić + akademci.
Kako se vama čini, šta mislite? Neke korekcije, savjeti bujrum recite.
Upravo. U jednom tih klubova je još gora situacija, jer je upitna registracija najboljeg ikad.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:01Ako vam ide slabo u životu samo se sjetite, da ja i onaj @Alfred navijamo za Sarajevo i Barcu, klubove koji dovode pojacanja ali ih ne mogu registrovati zbog dugova i tako se ofiraju![]()
Niste jedini.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:03Upravo. U jednom tih klubova je još gora situacija, jer je upitna registracija najboljeg ikad.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:01Ako vam ide slabo u životu samo se sjetite, da ja i onaj @Alfred navijamo za Sarajevo i Barcu, klubove koji dovode pojacanja ali ih ne mogu registrovati zbog dugova i tako se ofiraju![]()
![]()
Svi zaboravljate Ševelja, a momak je opasna zvijer.Foux87 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:57
Raja šta mislite o ovakvoj formaciji, ako dođu neki igrači (koje sam napisao velikim slovima) mislim da bi lagano osvojili ligu. Eh sad ima finih i rezervi kao: Ahmetović, Oremuš, Šabanović, Varešanović, oni iz Afrike ako potpišu, Cmiljanić + akademci.
Kako se vama čini, šta mislite? Neke korekcije, savjeti bujrum recite.
Kada je to Ronaldo presao u Barcu?AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:03Upravo. U jednom tih klubova je još gora situacija, jer je upitna registracija najboljeg ikad.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:01Ako vam ide slabo u životu samo se sjetite, da ja i onaj @Alfred navijamo za Sarajevo i Barcu, klubove koji dovode pojacanja ali ih ne mogu registrovati zbog dugova i tako se ofiraju![]()
![]()
Ko kaže da Bagarić nije stranac?JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:20STRANCI:
1. Lazic
2. Sevelj
3. Oremus
4. Fanimo
5. Velkoski
6. Cmiljanic
7. Bodul
8. Afrikanac
Ja na @Mokesa sam zaboravio. Nije nam lako bracoMokes je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:05Niste jedini.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:03Upravo. U jednom tih klubova je još gora situacija, jer je upitna registracija najboljeg ikad.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:01Ako vam ide slabo u životu samo se sjetite, da ja i onaj @Alfred navijamo za Sarajevo i Barcu, klubove koji dovode pojacanja ali ih ne mogu registrovati zbog dugova i tako se ofiraju![]()
![]()
![]()
Bodul nije.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jul 2021, 01:20STRANCI:
1. Lazic
2. Sevelj
3. Oremus
4. Fanimo
5. Velkoski
6. Cmiljanic
7. Bodul
8. Afrikanac