FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo pitari. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave.
-
- Kontakt:
Bajram Mubarek Olsun svima koji slave 

Puna podrška Sablicu ali on je kriv za poraz. Poslije one bruke protiv moldavaca njemu opet igraju Kanuric i Pidro pa naravno da ćeš izgubiti.
Ja sam bas govorio o tome ali neki me napadose kazu bolje 300 stalnih nego kao neki povremeni ne znam ni na sta su mislili,ali je cinjenica da je ova uprava uspjela ogaditi fudbal i ono malo navijaca sto je dolazilo.Umjesto da rade na privlacenju publike na sve moguce nacine,sramota za grad od pola mil da dodje 2 h na utakmicu da ne govorim o bazi navijaca po drugim gradovima.Hztesanj je napisao/la: ↑20 jul 2021, 00:18Tačno.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:14Tuzna slika praznog koseva nije bilio ni 2000 to mi je veci poraz od ovog na terenu.
Nema selameta dok ovi ne odu i desi se neki pozitivan trend koji ce da privuce raju.A o igrama nasim zadnjih pola godine ne treba trositi rijeci uopste
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pitarima koji slave
Guza brat, igra za Slobodu a Bajram cestita sa slikom na cijoj je pozadini grb FKS.
Said Husejinovic jedan je od nas.
Said Husejinovic jedan je od nas.

Ne kontaju to nasi vrli poznavaoci fudbala.. Mali deblicic pravi na golu, i on ga opet stavi...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoForza
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Da ne ispadnem neciji advokat, ali Adilovic je taj koji treneru preporuci koji golman ce braniti. Za Pidru se slazem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun.
Bajrambarećula pitari
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima ❤
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Odlicno ovo izgleda,mislim da bi nam bas fino ova formacija leglaFoux87 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 23:57
Raja šta mislite o ovakvoj formaciji, ako dođu neki igrači (koje sam napisao velikim slovima) mislim da bi lagano osvojili ligu. Eh sad ima finih i rezervi kao: Ahmetović, Oremuš, Šabanović, Varešanović, oni iz Afrike ako potpišu, Cmiljanić + akademci.
Kako se vama čini, šta mislite? Neke korekcije, savjeti bujrum recite.
Samo zamjeni strane Fanima i Salcina
I umjesto Salcina stavi Sevelja
Nadamo se potpisu Mehanovica i Burica,kad bi bar 1 potpisao bilo bi odlicno
Ako od obojica ne bude nista,onda Boze moj,istrpiti Susica i Dizdarevica ovu polusezonu i vidjeti za dalje na zimu.
Susic kad hoce moze biti strasan igrac,ali ubi ga koliko je spor...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jul 2021, 09:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Allah Razi Olsun, i tebi isto

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Kockoglavi
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Chony533, Mocvara1991, samoFKS i 68 gostiju.