Daj bola 2 dana pred utakmicu trazite odgodu, a prije toga Sirokom niste htjeli odgodit kada im je pola ekipe bilo zarazeno i to vase je uredu a nase nije.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:30Kad se sjetim da je Sarajevo trazilo odgodu prije Bate Borisova a ovi iz Veleza zapeli da se odigra kao da je zadnja
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne. Razlika je u tome jer je Velež poslao zahtjev za odgodu na vrijeme i nisu zavisili od Zrinjskog, a Sarajevo je prošle godine zakasnilo sa molbom i zavisili su od Veleža.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:40Razlika ovdje je da se Zrinjski nije ni pitao, niti ce biti pitani bilo sta ove sezone![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- oldschool72
- Kontakt:
Ma jasno naravno, ali kone su uvijek dobre za malo zezancijeVirtu4l je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:42Ne. Razlika je u tome jer je Velež poslao zahtjev za odgodu na vrijeme i nisu zavisili od Zrinjskog, a Sarajevo je prošle godine zakasnilo sa molbom i zavisili su od Veleža.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:40Razlika ovdje je da se Zrinjski nije ni pitao, niti ce biti pitani bilo sta ove sezone![]()

Velež do groba
Baderu ajde mi objasni cemu sad ovo kuhanje?
Jbte ljudi vam izasli u susret a vi gurate prst u oko!
Valjda se do sada naucilo ne da se niko nikoga ne boji i umjesto da ovaj potez zrinjskog gledate sa pozitivne strane ili ako nista ne komentarisete uopste... krenuli sa podje8avanjem!?
Po meni je ovo sasvim normalna stvar koja bi trebalo da se podrazumijeva kao i svugdje u svijetu a ne savijanje kicme, reagovanje pod pritiskom i sl...
I da, niko nista ne mora. Zahtjev ide prema savezu, savez ako se drugi klub slozi, samo aminuje.
Valjda se do sada naucilo ne da se niko nikoga ne boji i umjesto da ovaj potez zrinjskog gledate sa pozitivne strane ili ako nista ne komentarisete uopste... krenuli sa podje8avanjem!?
Po meni je ovo sasvim normalna stvar koja bi trebalo da se podrazumijeva kao i svugdje u svijetu a ne savijanje kicme, reagovanje pod pritiskom i sl...
I da, niko nista ne mora. Zahtjev ide prema savezu, savez ako se drugi klub slozi, samo aminuje.
- oldschool72
- Kontakt:
u ovom slucaju ne ali nebitno, Zrinjski bi po mom skromnom misljenju pristao svakako na odgodu...vlakanje je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:46Baderu ajde mi objasni cemu sad ovo kuhanje?
Velež do groba
Daj uozbilji se, ovi ih urnišu i dupe im pomjeraju 20 godina. Šta bi ti radio

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E yebiga sadvlakanje je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:46Baderu ajde mi objasni cemu sad ovo kuhanje?

Pa nismo valjda ovdje da budemo raja, da pričamo o toleranciji, ljubavi i normalnim stvarima?
Trazenje odgode je legitimna stvar. Klub koji trazi odgodu za pocetak bi trebao na vrijeme traziti odgodu ovako kako je Velez uradio. Mi cemo i ovako i bez te odgodjene odigrati 4 utakmice u 15 dana. A koliko me sjecanje sluzi i Sarajevo je tada odigralo 4, ispravi me ako grijesim nisam siguran 100% ?Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:30Kad se sjetim da je Sarajevo trazilo odgodu prije Bate Borisova a ovi iz Veleza zapeli da se odigra kao da je zadnja
Sa utakmicom protiv Zrinjskog to bi bilo 5 utakmica za 15 dana.

Nevjerovatno je koliko ljudi ne poznaje pravila i propise a uhvate se u raspravu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kad su propisi i pravila bili važni na ovoj temi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaki klub koji je od Saveza tražio odgodu utakmice 7 dana prije iste je dobio pozitivan odgovor.
Velež nije nikakav izuzetak.
Velež nije nikakav izuzetak.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Došao sam da čitam kuknjavu. Razočaran sam, možete vi to to i bolje.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- oldschool72
- Kontakt:
Kazu dodiku slomio lukac vilicu, nece valjda bojac imat posljedice
Velež do groba
Zato posljedice trpe sarajevski rivala, na uštrub upumpavanja SDA novca u diva iz predgrađa.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:31Kazu dodiku slomio lukac vilicu, nece valjda bojac imat posljedice
HŠKZ
- oldschool72
- Kontakt:
Herero je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:37Zato posljedice trpe sarajevski rivala, na uštrub upumpavanja SDA novca u diva iz predgrađa.oldschool72 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:31Kazu dodiku slomio lukac vilicu, nece valjda bojac imat posljedice

ali kontam ako dodo pocne zube mijenjati u zlatne, hoce li dovoljno za bojca ostati mada ima dodo para ko Šodera

Velež do groba