Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Reče lik čiji klub živi na sisi Federalne Vlade i trosi pare od respiratora zbog kojih su pomrli ljudi.
"JOŠ OD 1926"
- tutankamon1905
- Kontakt:
Lijepo da smo izasli susjedima ususret s odgodom. Ipak nam je svima u cilju da budu sto odmorniji protiv AEKa i da se ne osramote. Jos mi samo trebaju naslovi da je predstavnik Mostara osramoćen, pa objasnjavaj onda da nisu vidili Mostara

Baš me zanima koji je to opravdan razlog podnio velez vezan za odgodu.
Savez je najveći krivac za pogrešno tumačenje pravilnika.
Semsudine odstupi iz lige!
Ps. Ovako su lani razmišljali

HŠKZ
Ako nas iko razumije onda ste to vi jer vi imate iskustva sa punjenjemtutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:49Lijepo da smo izasli susjedima ususret s odgodom. Ipak nam je svima u cilju da budu sto odmorniji protiv AEKa i da se ne osramote. Jos mi samo trebaju naslovi da je predstavnik Mostara osramoćen, pa objasnjavaj onda da nisu vidili Mostara
Opet ponavljam da ima itko objektivan od novinara u ovoj državi postavio bi pitanje organanu u savezu koji odlučuje o odgodi da obrazloži koji je to valjan i opravdan razlog podnijeli velez za odgodu utakmice.
Ovo je kriminal kakav ne poznaje normalan svijet.
Ovo je kriminal kakav ne poznaje normalan svijet.
HŠKZ
To je taj objektivni velez i njegova publika.
Bitno je samo kako njima odgovara u tom trenutku i onda to namecu javnosti kao ispravno..
Bitno je samo kako njima odgovara u tom trenutku i onda to namecu javnosti kao ispravno..

-
- Kontakt:
Popij nesto za smirenje jer ako ovako nastavis neces docekat cetvrtak od muke. Pitaj tatu da ti malo isprica o Velezu, ocito ti fali informacija a i njemu ce bit drago.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:49Lijepo da smo izasli susjedima ususret s odgodom. Ipak nam je svima u cilju da budu sto odmorniji protiv AEKa i da se ne osramote. Jos mi samo trebaju naslovi da je predstavnik Mostara osramoćen, pa objasnjavaj onda da nisu vidili Mostara
Evo budimo objektivni.
Svake godine bh klubovi koji igraju Evropu traže odgodu utakmica.
Koja je razlika sad?
A da, Velež je razlog.
Svake godine bh klubovi koji igraju Evropu traže odgodu utakmica.
Koja je razlika sad?
A da, Velež je razlog.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ako si objektivan za sebe, onda se to zove subjektivitet. Ako znaš čitati, eto ti gore pa citiraj3 pravilnik saveza, u kome jasno piše, opravdan razlog odgode.
Ja.ne vidim nigdje opravdanost veleza u ovome trenutku. Igrate domaću utakmicu 120 kilometara od predgrađa, zatim cas čeka domaća utakmica 5 kilometara od predgrađa...da je u pitanju neko daleko gostovanje, to bi bio opravdan razlog, ostalo se sve zove strah!
HŠKZ
Slažem se. Iako će i tako odmorni lagano ispušiti od AEK-a. Bolje da nisu one homiće ni prolazili. Crna mrlja na grad Mostar će biti ako se osramote, narušit će sve što je Zrinjski za grad Mostar godinama gradio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 12:49Lijepo da smo izasli susjedima ususret s odgodom. Ipak nam je svima u cilju da budu sto odmorniji protiv AEKa i da se ne osramote. Jos mi samo trebaju naslovi da je predstavnik Mostara osramoćen, pa objasnjavaj onda da nisu vidili Mostara
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Pa što ste vi tražili odgodu sa Širokim prošle godine?Herero je napisao/la: ↑20 jul 2021, 13:15Ako si objektivan za sebe, onda se to zove subjektivitet. Ako znaš čitati, eto ti gore pa citiraj3 pravilnik saveza, u kome jasno piše, opravdan razlog odgode.
Ja.ne vidim nigdje opravdanost veleza u ovome trenutku. Igrate domaću utakmicu 120 kilometara od predgrađa, zatim cas čeka domaća utakmica 5 kilometara od predgrađa...da je u pitanju neko daleko gostovanje, to bi bio opravdan razlog, ostalo se sve zove strah!
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 20 jul 2021, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Teško će biti narušiti ono što je Zrinjski izgradio protiv Dudelanža i Partizana, što jest jest
Ali da ste se potrudili da izgradite, bogme jeste, i to momački.
btw. na trenutak sam se uplašio da neće kukati i kmečati dovoljno, ali vidim da je sve ok, zadovoljan sam reakcijama i ovdje i na fejsbuku

Ali da ste se potrudili da izgradite, bogme jeste, i to momački.
btw. na trenutak sam se uplašio da neće kukati i kmečati dovoljno, ali vidim da je sve ok, zadovoljan sam reakcijama i ovdje i na fejsbuku

- oldschool72
- Kontakt:
najveci kmečavac Herrero definitivno, ohani bola vishe strefice te srce tako mladog...
Velež do groba
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kako je lijepo čitati vas. Sad sam već malo zadovoljniji.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Pijacari pricaju o kmecanju
A odgodjenu utakmicu slave kao da su dobili

A odgodjenu utakmicu slave kao da su dobili

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Herero što izbjegavaš odgovor?
Jeste se uskoprcali.
Jeli to stari ide na Grbavicu?

Jeste se uskoprcali.
Jeli to stari ide na Grbavicu?

Izgleda da ide 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, CAZIN i 18 gostiju.