Premijer liga BiH - aktuelno
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mirzad Mehanović novi fudbaler FK Tuzla City
https://sportsport.ba/fudbal/mirzad-meh ... ity/404015
Azmireeeee, još Tatara Azmireeeee
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zar ovaj nije dogovorio sve sa Njanjaevom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:00Mirzad Mehanović novi fudbaler FK Tuzla City
Oni ga vec proslavili haha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
TC je trenutno Manchester City za smiješni Sarajevski klub.WOLF20 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:02Zar ovaj nije dogovorio sve sa Njanjaevom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:00Mirzad Mehanović novi fudbaler FK Tuzla City
⚜️~⚜️~⚜️
Kažu falio im Mehanović protiv Tuzle.WOLF20 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:02Zar ovaj nije dogovorio sve sa Njanjaevom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:00Mirzad Mehanović novi fudbaler FK Tuzla City
SF6 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:04Kažu falio im Mehanović protiv Tuzle.WOLF20 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:02Zar ovaj nije dogovorio sve sa Njanjaevom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:00Mirzad Mehanović novi fudbaler FK Tuzla City

@igrajlopte 🐦
Hahahaha vjerovatno je falio i Milicevic, Jukic, Adukor haha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Tuzla City kao iznenađenje sezone. Dobra ekipa, plus ovaj igrač koji je došao je odličan za našu ligu. Opasna ekipa.
Imaju ekipu za top 3 (jer su rivali nikad gori, Zeljo, Zrinjski, SB, Sarajevo..) ali im je najveca prepreka ka tome Husref Musemic. Njegov fudbal nece moci da izgura rezultat koji Husic prizeljkuje.

Jucer ih je Sarajevo komotno moglo dobiti da nema toliko taraba u ekipi i naravno katastrofalnog golmana. Da su imale iole dobru jedinicu i devetku, Tuzli ne bi ginuo poraz.
@igrajlopte 🐦
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad sam provalio,pokusavas biti duhovit!
Grohotom se smijem
Evo 3 smajlija za tebe

tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:24Sreca vam je samo da nisu uveli i neki higijenski minimum, bilo bi vas 70 posto manje na tribinama

HŠKZ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da je Dizdarevic branio, i da smo imali Bagarica registrovanog, hladno smo mogli i do 3 bodaReX je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:20Imaju ekipu za top 3 (jer su rivali nikad gori, Zeljo, Zrinjski, SB, Sarajevo..) ali im je najveca prepreka ka tome Husref Musemic. Njegov fudbal nece moci da izgura rezultat koji Husic prizeljkuje.
Jucer ih je Sarajevo komotno moglo dobiti da nema toliko taraba u ekipi i naravno katastrofalnog golmana. Da su imale iole dobru jedinicu i devetku, Tuzli ne bi ginuo poraz.
Ova TC je skroz bezveze po prikazanom jucer, imali smo cijelo vrijeme egal igru, a lik ima hladno Krpica u napadu i jos par pravo dobrih igraca, i povuce se protiv nas koji igramo sa djetetom koji je do neki dan igrao u 2 ligi, i sa onim konjem na golu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da teško gostovanje, FKS ima najjači štoperski par u ligi, i da nije bilo rupe na golu ne bi ni primili.
Ali kada posloze sa Brkicem, Doffo ili Mehanović, imat ce na papiru najjaču ekipu.
Šukilović je dobar talenat, ali djelovao je u par navrata nesigurno, drugi štoper im je prioritet.
Ali kada posloze sa Brkicem, Doffo ili Mehanović, imat ce na papiru najjaču ekipu.
Šukilović je dobar talenat, ali djelovao je u par navrata nesigurno, drugi štoper im je prioritet.
⚜️~⚜️~⚜️
tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:24Sreca vam je samo da nisu uveli i neki higijenski minimum, bilo bi vas 70 posto manje na tribinama

-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Idalje su mi bezveze, ok, uzet ce sigurno dosta bodova na individualni kvalitet pojedinaca, ali mislim da nece idalje moci za titulu se boriti, ne vidim ja u toj ekipi nikakve hemije, niti icegaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:38Da teško gostovanje, FKS ima najjači štoperski par u ligi, i da nije bilo rupe na golu ne bi ni primili.
Cak smatram ako dovedemo golmana, i ako se ovaj crnac lijevo krilo dobro pokaze na probi, da nista losiji od njih nismo, pogotovo jer je moje misljenje da je Sablic medju najboljim trenerima lige, i da izvlaci maksimum. I mi cemo biti jaci u ofanzivi dok papire dobiju Bodul i Bagaric, realno gledajuci nisu to uopste losi igraci, sa 3 nove mogucnosti ka naprijed(nadam se) mogli bi i mi dosta opasni biti, uz naravno rijesavanje situacije na golu, kao sto sam vec rekao. Pogotovo sto su igracima sve plate isplacene.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Šta ima u Donjim Cigićima ? Ima l' struje ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:24Sreca vam je samo da nisu uveli i neki higijenski minimum, bilo bi vas 70 posto manje na tribinama
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
reče uvoznik delta soja, pa svaki soj ste vi progurali. pođite ako ništa prati ruke, svak vam kriv a sami se množite sa nulomtutankamon1905 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:24Sreca vam je samo da nisu uveli i neki higijenski minimum, bilo bi vas 70 posto manje na tribinama
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 18 gostiju.