FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja mislim,Sablic je rekao da se trazi lijevo kriloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:10Mozda kontaju Bodula na AMSanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:03Ybg gotovo je sad,samo steta fali nam takav igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:00
Ja koliko znam dogovoren je bio, ako je prekrsio dogovor i syebao nas da ode kod sisoje, yebat ga
Znaci,Bodul AM,Bagaric napadac,Fanimo desno krilo,a lijevo traze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kojeg god mi igraca zaganjamo i ti papci se ukljuce da ga dovedu
Smijem glavu dati da su i za Bagarica bili oni zainteresovani(pisalo da je jos jedan klub iz lige zainteresovan)
Da nije Sablica i on bi zavrsio u Tuzli
A sto je najgore od svega,ljudima uopste ne trebaju ovi igraci nego dovode ih samo da ne zavrse kod nas
Isto ko da papcine samo sjede i citaju za koga smo mi zainteresovani,i samo ukljuce se i iskesiraju vecu lovu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 jul 2021, 15:40, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mater j.ebo ima Doffa,i Brkica i jos jednu 10-tku dovodi.
Ima lufta tacno da nam posudi jednog.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Normalno da mu je tuzla dala vise kad ce biti prijavljen na minimalac, ku.rac bi mu azmir dao platu 7 milja da ne mulja gdje stigne...kad vidim da se neko divi azmiru i seljackim malverzacijama ne bude mi dobro
- f0rest1946
- Kontakt:
A koji klinac se sazna s kim pregovaramo?
U startu kazes tako i tako, ako se preko tvog menagera ili tebe procuje automatski prekidao pregovore. Do tada se izjasni. Hvala i doviđenja.
Info ovdje 20 dana o nekom igracu i logicno da se zna i onda dodje drugi klub, sto je sasvim legitimno i kaze evo mi ti dajemo vise. I onda imas opciju da ga ne dovedes ili da ga preplatiš
U startu kazes tako i tako, ako se preko tvog menagera ili tebe procuje automatski prekidao pregovore. Do tada se izjasni. Hvala i doviđenja.
Info ovdje 20 dana o nekom igracu i logicno da se zna i onda dodje drugi klub, sto je sasvim legitimno i kaze evo mi ti dajemo vise. I onda imas opciju da ga ne dovedes ili da ga preplatiš
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ko ga ****.... Nek ide u 3 lijepe picke materine
Nikoga ne treba moliti
Nikoga ne treba moliti

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ovo je cisto dovodjenje da ga konkurencija ne bi uzela, odvratno, ali ko im moze zabraniti, ybg
Likovi ni nemaju svog skautinga, par preporuka od trenera, to uzmu, i ostalo cekaju da objave ovako novine ko za Mehanovica, sisoj.e uleti sa para bruku, i gotovo. Koliko sam cuo, ali nije pouzdano, Mehanovicu je dao platu 20-25 milja

Vidjet ces kad i Burica dovedu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo je sve moguce zato sto drzava funkcionise samo na podrucju Sarajeva,samo u Sarajevu radi inspekcija,porezna itd. Fujjj
Ma ni blizu tih para drugGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:40Ma ovo je cisto dovodjenje da ga konkurencija ne bi uzela, odvratno, ali ko im moze zabraniti, ybg
Likovi ni nemaju svog skautinga, par preporuka od trenera, to uzmu, i ostalo cekaju da objave ovako novine ko za Mehanovica, sisoj.e uleti sa para bruku, i gotovo. Koliko sam cuo, ali nije pouzdano, Mehanovicu je dao platu 20-25 milja
Vidjet ces kad i Burica dovedu![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma eto, prepostavio sam da nije toliko, zato sam i napomenuo da nije uopste pouzdano.keli je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:55Ma ni blizu tih para drugGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:40Ma ovo je cisto dovodjenje da ga konkurencija ne bi uzela, odvratno, ali ko im moze zabraniti, ybg
Vidjet ces kad i Burica dovedu![]()
Ali svakako draze mi ja da ga ne dovedemo, nego da dajemo neki novac, a kasnije frka, velika mu plata.
Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para? Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:47I mi bi mu dali vise da igraca prijavimo na 420KM.
Yebem li ti Husicu familiju, jos metne cvijet Srebrenice kao da dokaze da je patriota.
A inspekcija zna samo u grad Sarajevo da dodje.
Mater cigansku im
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Najgore sto tako svi klubovi rade,al bas svi,i to normalno prolazi u ovoj drzavi,samo mi glumimo gospodu u ovoj kukuruz ligi,a ne moramo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mogu se sloziti. Prvo sto imamo dusmana, vrlo brzo bi nam inspekcija uletila, druga stvar, tako investitor hoce, i zamisli sad kaze Sabra i co. da ce davati ispod stola, i ode Tan, pa realno prvi bi im ti yebao redom sveSanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:00Najgore sto tako svi klubovi rade,al bas svi,i to normalno prolazi u ovoj drzavi,samo mi glumimo gospodu u ovoj kukuruz ligi,a ne moramo.
-
- Kontakt:
Da nije Mehanovicu dala prije potpisa ,pa se predomislio poslijeholyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:59Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para? Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:47I mi bi mu dali vise da igraca prijavimo na 420KM.
Yebem li ti Husicu familiju, jos metne cvijet Srebrenice kao da dokaze da je patriota.
A inspekcija zna samo u grad Sarajevo da dodje.
Mater cigansku im

Prekucao si sam sebe, nema dalje.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:59Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para?Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Inspekcija uleti svugdje al ne mogu nista kad nema dokaza,oni odrade sve po zakonu do te cifre minimalca,znas koliko firmi tako radi pa nikom nista,osim da neko licno snimi kako se uzima koverta i to da se nekako vidi sta je u njoj pa da prijavi,ili da te inspekcija uhvati na dijelu,samo je problem kod nas sto su strani investitori pa ne zele tako da rade,mozda bi moglo ako dodje ovaj nas amerikanac IsmirGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:02Ne mogu se sloziti. Prvo sto imamo dusmana, vrlo brzo bi nam inspekcija uletila, druga stvar, tako investitor hoce, i zamisli sad kaze Sabra i co. da ce davati ispod stola, i ode Tan, pa realno prvi bi im ti yebao redom sveSanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:00Najgore sto tako svi klubovi rade,al bas svi,i to normalno prolazi u ovoj drzavi,samo mi glumimo gospodu u ovoj kukuruz ligi,a ne moramo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma imamo mi previse dusmana za toga, vjeruj mi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:13Inspekcija uleti svugdje al ne mogu nista kad nema dokaza,oni odrade sve po zakonu do te cifre minimalca,znas koliko firmi tako radi pa nikom nista,osim da neko licno snimi kako se uzima koverta i to da se nekako vidi sta je u njoj pa da prijavi,ili da te inspekcija uhvati na dijelu,samo je problem kod nas sto su strani investitori pa ne zele tako da rade,mozda bi moglo ako dodje ovaj nas amerikanac IsmirGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:02Ne mogu se sloziti. Prvo sto imamo dusmana, vrlo brzo bi nam inspekcija uletila, druga stvar, tako investitor hoce, i zamisli sad kaze Sabra i co. da ce davati ispod stola, i ode Tan, pa realno prvi bi im ti yebao redom sveSanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:00
Najgore sto tako svi klubovi rade,al bas svi,i to normalno prolazi u ovoj drzavi,samo mi glumimo gospodu u ovoj kukuruz ligi,a ne moramo.![]()
Meni je ove god ok i europa, polako sastavljamo kadar, ali bgm vec sljedece god ocekujem titulu.
Izvoli uputi nam svoj prijedlog, ocito smo na pravom putu vec 2 godine. Sve sto radimo ispravno je, a kada boldiras moj post mozda bi trebao i da pojasnis gsje sam pogrijesio prije nego nesto glupo napises.Mokes je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:07Prekucao si sam sebe, nema dalje.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:59Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para?Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, PeppermintSA, TETRAPAK i 69 gostiju.