Tokyo 2020 - Opća Tema
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Tokyo 2020 - Opća Tema
dobio sam super link
https://tokio.sportschau.de/tokio2020/z ... index.html
kompletan program sa stednjoevropskim vremenima, jako lagano za koristiti, ko ne zna njemački prijevod google chroma radi perfektno! ima i opcija “ show medal decisions only“, a može se listati i po danima i po sportovima. sve jako pregledno i na jednoj stranici, jednostavno genijalno urađeno!
https://tokio.sportschau.de/tokio2020/z ... index.html
kompletan program sa stednjoevropskim vremenima, jako lagano za koristiti, ko ne zna njemački prijevod google chroma radi perfektno! ima i opcija “ show medal decisions only“, a može se listati i po danima i po sportovima. sve jako pregledno i na jednoj stranici, jednostavno genijalno urađeno!
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Kada je olimpijada, naravno - praticu sve sto stignem, nema biranja. To je i najveca draz olimpijade, bar za mene.
Vidim da je AP mojoj zemlji prognozirao 9 medalja. Mnogo je kume. Daj jednu za pocetak da osvojimo, bio bih prezadovoljan. Ta licitacija osvojenim brojem medalja je rdjav posao. Bio je Novak "sigurno zlato" i u Riju, pa ispade od Delpa u 1. kolu
Vidim da je AP mojoj zemlji prognozirao 9 medalja. Mnogo je kume. Daj jednu za pocetak da osvojimo, bio bih prezadovoljan. Ta licitacija osvojenim brojem medalja je rdjav posao. Bio je Novak "sigurno zlato" i u Riju, pa ispade od Delpa u 1. kolu

- branimir85
- Kontakt:
Ostali su još Nogomet i Košarka da se otvore,ajde netko ,svakako 99% forumaša samo prati to 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Prvi prijenos sa OI na ES počinje 

brisbane 2032 je potvrđen
koji kriminalci, strašno! dotle je došlo da se olimpijade dodijeljuju ispod stola bez procesa kandidature!
koji kriminalci, strašno! dotle je došlo da se olimpijade dodijeljuju ispod stola bez procesa kandidature!
Šveđanke igraju strašnu utakmicu.
Ovakvu dominaciju odavno nisam vidio ni na nekoj utakmici kod muškaraca.

Ovakvu dominaciju odavno nisam vidio ni na nekoj utakmici kod muškaraca.
Kvota bila 7 na svedjanke. Sinoc gledam clanak gdje ovaj svedski selektor prica kako se zele "igrati sa amerikankama 90 minuta". Kontam o cemu ovaj prica..
Oh well.

@igrajlopte 🐦
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako nesto ne bi trebali propustiti na ovim igrama onda su to prenosi zenske kosarkaske reprezentacije Australije 

Don't believe the hype.
A termina i qrca. Sreća u nesreći, pa živim u Bosni i logično nisam zaposlen, pa mogu gledati 
Od 3h do 14h (dva po popodne ako neko iz USA čita)

Od 3h do 14h (dva po popodne ako neko iz USA čita)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- branimir85
- Kontakt:
Ne znam kakvi bi trebali biti termini,tako će se vjerovatno i oni buniti za 3 godine. 
A svako malio stižu vijesti o novim zaraženim i raznim odustajanjima,stvarno sam mislio da će japanci to bolje odraditi,jedini način da se sve ne pretvori u katastrofu je da zataškaju sve i prestanu testirati.

A svako malio stižu vijesti o novim zaraženim i raznim odustajanjima,stvarno sam mislio da će japanci to bolje odraditi,jedini način da se sve ne pretvori u katastrofu je da zataškaju sve i prestanu testirati.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ove Olimpijske igre više niko neuzima za ozbiljno,svi se pojave samo reda radi
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- branimir85
- Kontakt:
Vjerovatno će ovaj mimohod sportaša biti najkraći, većina zemalja ide s nekom skraćenom grupom, a nema S. Koreje, bilo je priče da neće biti ni Gvineje ali nastupit će i oni.
ako otvaranje nastavi biti ovako dosadno kao prvih pola sata i bolje je da što prije završi
- branimir85
- Kontakt:
Nema buke, nema bliceva, nadam da je i malo politički go.vnara u loži 
Ceremonija za sad u duhu vremena, tužna i sjetna.

Ceremonija za sad u duhu vremena, tužna i sjetna.
Kojom logikom ne idu abecednim redom, nisu bili ovi naši?
Kakvo je ovo mrtvo mahanje, šta je ovo
Kakvo je ovo mrtvo mahanje, šta je ovo

Walk on
- branimir85
- Kontakt:
Po japanskoj abecedi ulaze 

- branimir85
- Kontakt:
Tale 

Otkud žene u Iranskoj delegaciji 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.