FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S Buricem pregovori nisu puno napredovali al mislim da nasi ne trebaju puno pitata za ciijenu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nazalost, sve vise mi smrdi na to da od ovog Burica nema nista... daj boze da nisam u pravu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kanuric je bas rupetina! Sta je ono ljudi..amateri iz druge federalne imaju bolje postavljanje i reflekse..daj Belmina! Njega se da istrpiti i ako bude kiksova na pocetku.
Pidro. Neko je dobro vidio ranije, momak je igrao kao treci stoper prvo poluvrijeme vs TC, sto je novo za njega; nema on agresivnosti, citanja igre i sl. Ali po meni nije on toliko problem, ok, pogrijesio je u Evropi (po meni golmanov gol)..samo naprijed skripi, nema napadaca ni za lijeka.
Ocekujem da sad bude bolje kad se napadaci vrate, na ovaj ili onaj nacin. Svidja mi se ovo sa 3 nazad, Saban ce biti dobar fullback jer moze trcati cijelu utakmicu..samo da Pidru gurnu naprijed kad se vrati Lazic (valjda ce moci uskoro igrati).
Pidro. Neko je dobro vidio ranije, momak je igrao kao treci stoper prvo poluvrijeme vs TC, sto je novo za njega; nema on agresivnosti, citanja igre i sl. Ali po meni nije on toliko problem, ok, pogrijesio je u Evropi (po meni golmanov gol)..samo naprijed skripi, nema napadaca ni za lijeka.
Ocekujem da sad bude bolje kad se napadaci vrate, na ovaj ili onaj nacin. Svidja mi se ovo sa 3 nazad, Saban ce biti dobar fullback jer moze trcati cijelu utakmicu..samo da Pidru gurnu naprijed kad se vrati Lazic (valjda ce moci uskoro igrati).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I bez njih dobijamo Posušje.visokohz je napisao/la: ↑20 jul 2021, 20:25Bagarić????GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 20:23Velika je mogućnost da Bodul bude tu protiv Posusja.
-
- Kontakt:
Pozz raja, nekoliko vas je pitalo prosli put za karte protiv Coleraine, pa evo sada objava..
Zbog prevelikog interesa naših navijača širom Bosne i Hercegovine, FK Velež je u saradnji sa Centrotransom organizovao prodaju karata za utakmicu FK Velež - AEK FC i u Sarajevu. Ukupno 1000 karata ćete moci kupiti u prostorijama Centrotransa na adresi Ferhadija 16, Sarajevo. Karte će biti dostupne u srijedu (21.7.2021. godine) i četvrtak (22.7.2021. godine).
Zbog prevelikog interesa naših navijača širom Bosne i Hercegovine, FK Velež je u saradnji sa Centrotransom organizovao prodaju karata za utakmicu FK Velež - AEK FC i u Sarajevu. Ukupno 1000 karata ćete moci kupiti u prostorijama Centrotransa na adresi Ferhadija 16, Sarajevo. Karte će biti dostupne u srijedu (21.7.2021. godine) i četvrtak (22.7.2021. godine).
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to, talent od 25 godina.keli je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:09https://www.transfermarkt.com/babacar-t ... ler/585384
Ovaj je drugi

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nadam se da nema od toga nista. iz 4 lige i ima 25 godina. nama treba mladi igraci koji mozes kasne prodati.
I ja se nadam da je greska 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nece obojica potpisati, pogotovo jer su ista pozicija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovaj Francis ne izgleda lose uopste, postavio sam video iznad, pogledaj
A i nije star, 21 god
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
I to je pitanje jel ima tolikoNirton je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:11To je to, talent od 25 godina.keli je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:09https://www.transfermarkt.com/babacar-t ... ler/585384
Ovaj je drugi![]()

Kako ti se da srati non stop ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:18I to je pitanje jel ima tolikoNirton je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:11To je to, talent od 25 godina.keli je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:09https://www.transfermarkt.com/babacar-t ... ler/585384
Ovaj je drugi![]()
![]()
Kako imas snage buraz hahaha
Ps ovaj Gomez po Sofi ima neke veze za Atalantom
Ps ovaj Gomez po Sofi ima neke veze za Atalantom
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 20 jul 2021, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, AuroraBorealis, Beli98, EastMadness, Evander, HZbec, macahz, MokraKifla, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, TETRAPAK, Velaxsa i 172 gosta.