https://www.tuttocalciatori.net/fotocal ... rancis.jpg
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je to fakat ovaj hahaha jao nogu isto štule dvijee haha al fino barata loptom za 195cm
-
- Kontakt:
A bas smo se ponadali da ovaj manji lijevo krilo kad ništa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledaj dredovajohntravolta123 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:22https://www.tuttocalciatori.net/fotocal ... rancis.jpg

Ali sta znas, mlad je, mogao bi da se dobro pokaze
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Joj ovo bi atrakcija bila 
****.a te uprava cijela, ti sve ismijavaš šro god se u klubu desi. Ne znaš ni ko su momci, ni dali će ostati. Važno je odmah srati i napadati.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:24Kako se tebi da braniti ove ublehe u upravi non stop?
Kakvo je to Posusje, Dudic je nesto pricao da su ih stisli nakon 1:0, po statistici izveli su i 4-5 kornera, mozda i nisu toliko naivni, jos ako se nafuraju kuci protiv nas, to se ne smije kiksati, inace ode sve u pm
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Po ovome sto vidim na TM,nijedan ni drugi nisu ma ni blizu kvalitet za nas
Realno ako dodje jedan od ovih to ce biti samo bezveze nagomilavanje igraca i stranaca
Kolika je Afrika oni ovu dvojicu nasli
Ako su nam pojacanja igraci koji nisu mogli igrati u 4.ligi Italije onda stvarno ne znam...I da oni zauzmu mjesto nekom junioru??
S obzirom da igraju istu poziciju,nece sigurno obojica potpisati
Volio bi da grijesim ali imam osjecaj da ce jednom ponuditi ugovor
Kada bi ja birao izabrao bi ovog iz Gambije,na njima je da procjene
Drago mi je sto ce Bodul i Bagaric biti tu protiv Posusja vjerovatno
Realno ako dodje jedan od ovih to ce biti samo bezveze nagomilavanje igraca i stranaca
Kolika je Afrika oni ovu dvojicu nasli

Ako su nam pojacanja igraci koji nisu mogli igrati u 4.ligi Italije onda stvarno ne znam...I da oni zauzmu mjesto nekom junioru??
S obzirom da igraju istu poziciju,nece sigurno obojica potpisati
Volio bi da grijesim ali imam osjecaj da ce jednom ponuditi ugovor
Kada bi ja birao izabrao bi ovog iz Gambije,na njima je da procjene
Drago mi je sto ce Bodul i Bagaric biti tu protiv Posusja vjerovatno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bas sam o tim arsinima danas pisao, mozda nisi vidio,pa bilo bi lijepo da procitas i znat ces odgovor,uglavnom tvoje je misljenje da su ovakvi igraci za Sarajeva,pogotovo ovaj sa 25 god? Isto kao cmilja i kanuric itd.fks74 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:35****.a te uprava cijela, ti sve ismijavaš šro god se u klubu desi. Ne znaš ni ko su momci, ni dali će ostati. Važno je odmah srati i napadati.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:24Kako se tebi da braniti ove ublehe u upravi non stop?
Interesantan je ovaj. Tehnicki jak, meku loptu ima. 195cm, dug korak, duge noge, pokriva sredinu terena.
- FKS -
-
- Kontakt:
Protiv Posusja
Dizdarevic
Oremus-Lazic-Kurdic-Pidro
Fanimo-Djokanovic-Susic-Palic-Bagaric
Bodul
Dizdarevic
Bodul
Da je doživiti da tebi nešto paše da svi redom izginemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:50Bas sam o tim arsinima danas pisao, mozda nisi vidio,pa bilo bi lijepo da procitas i znat ces odgovor,uglavnom tvoje je misljenje da su ovakvi igraci za Sarajeva,pogotovo ovaj sa 25 god? Isto kao cmilja i kanuric itd.fks74 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:35****.a te uprava cijela, ti sve ismijavaš šro god se u klubu desi. Ne znaš ni ko su momci, ni dali će ostati. Važno je odmah srati i napadati.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:24
Kako se tebi da braniti ove ublehe u upravi non stop?
-
- Kontakt:
Zar su registrovani ovi igraci pogotovo stranci ?muhamedkonjic je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:54Protiv Posusja
Dizdarevic
Bodul
Ove price nisu mogli u 4 ligi Italije ovo ono su nidje veze... Pa pogledajte odakle su svi Africki igraci krenuli karijere.
- ElCartel11
- Kontakt:
Momci su došli na probu i ne sumnjam ako Sablic procjeni, da su kvalitet, da onda stvarno jesu.
Sablic mi djeluje kao neko ko ima autoritet, zna gdje su mu mane u ekipi, pokusava te mane svesti na minimum, a izgleda mi i kao dobar motivator. Vrijeme je pred nama, no mislim, da sa njim nismo pogrijesili. Samo se nadam, da ga necemo olako potrošiti sto smo ga gurnuli u vatru sa 90% amatera u ekipi.
Za nadati se, da cemo dovesti Burica ili kojeg drugog golmana cije su nam kvalitete poznate. Nakon tog bi trebali popuniti komplet lijevu stranu (mozda neki od ove dvojice crnaca to igra).
Uz jos Bagarica, Bodula, Sevelja (za kojeg se nadam, da ce bar on rijesiti tu desnu stranu odbrane) to ce biti jedna sasvim druga ekipa sa repom i glavom.
Jeste da nisu uigrani, jeste da ce im trebati vremena ali treba istrpiti momke.
Sablic mi djeluje kao neko ko ima autoritet, zna gdje su mu mane u ekipi, pokusava te mane svesti na minimum, a izgleda mi i kao dobar motivator. Vrijeme je pred nama, no mislim, da sa njim nismo pogrijesili. Samo se nadam, da ga necemo olako potrošiti sto smo ga gurnuli u vatru sa 90% amatera u ekipi.
Za nadati se, da cemo dovesti Burica ili kojeg drugog golmana cije su nam kvalitete poznate. Nakon tog bi trebali popuniti komplet lijevu stranu (mozda neki od ove dvojice crnaca to igra).
Uz jos Bagarica, Bodula, Sevelja (za kojeg se nadam, da ce bar on rijesiti tu desnu stranu odbrane) to ce biti jedna sasvim druga ekipa sa repom i glavom.
Jeste da nisu uigrani, jeste da ce im trebati vremena ali treba istrpiti momke.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Po mom mišljenju, odlična opcija za golmana bi bio i Matej Delač. Slobodan igrač+domaći, šta vi mislite?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Gluho bilo i coravo,cuj da izginemo,nego ovako, znaci dobro je sto ti dodje neki anonimus sa 25 godina iz neke 4 lige italijanske? ? Plus stranac plus sumnjivih kvaliteta?pa vi i dan danas pricate o Jahicu kako ga je husref htio uhljebiti,pa sta je onda ovo sad? Jel ovakvi treba da zauzimaju mjesto stranca? Samo bolan vidi koliko su klubova promjenili u tim godinama i sve ce ti biti jasno,al haj tako ste me napadali i za kanurica nista novoamypitar je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:57Da je doživiti da tebi nešto paše da svi redom izginemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 22:50Bas sam o tim arsinima danas pisao, mozda nisi vidio,pa bilo bi lijepo da procitas i znat ces odgovor,uglavnom tvoje je misljenje da su ovakvi igraci za Sarajeva,pogotovo ovaj sa 25 god? Isto kao cmilja i kanuric itd.

Koliko vidim ima ugovor do 2023 sa ovom danskom ekipomumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 23:07Po mom mišljenju, odlična opcija za golmana bi bio i Matej Delač. Slobodan igrač+domaći, šta vi mislite?
-
- Kontakt:
100% slobodan, ispali su pa je dobio slobodne papire.Saban123 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 23:09Koliko vidim ima ugovor do 2023 sa ovom danskom ekipomumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 23:07Po mom mišljenju, odlična opcija za golmana bi bio i Matej Delač. Slobodan igrač+domaći, šta vi mislite?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 57 gostiju.