Upravo to, kad nas covjek poprimi njihov mentalitet. Zamisljam kako na utakmici igra pred kamerom da bi dobio 500g piletine i kolu, jer jelte, kapitalizam je to bajo moj

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ako se to desi, konacno ce se moci prestati sa njegovim podcjenjivanjem na ovom forumu.Da, on i dalje ima mana u svojoj igri, ali ce se dostignuca morati respektovati.To je zasluzio i svojim radom i svojom lojalnoscu.
Pa nisam te ni htio uvrijediti, to je samo cinjenicaL-Train je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:03Duboko si me uvrijedio prvom recenicom.
Da naravno,nije ni da alem nece pogledati ni jednu utakmicu Houstona ali pratiti konstantno je druga prica,vidio sam ovdje i u slucaju Bullsa kako to ide dok je Rose bio na vrhuncu svaki dan su ovdje pisali i bilo ih je puno,danas je to znatno opalo,ne znaci da vise ne navijaju za Bullse ali logicno da se malo zasitis gledati kako ih svako samara,mora ti interesovanje opasti.Fudbal je npr totalno drugacija prica i tamo svi navijaju za top timove ali ako nekoj ekipi i ne ide bas najbolje nije da ce se desiti da lupam United,Real,Barca budu podrum lige kao sto je u NBA moguce da se to desi LALu ili Bostonu,zato interesovanje ne moze ni opasti u toj mjeri koliko moze u NBA.
Ma mislio sam na forumu jbo ga ti,pored lokalnog u evropi navijas za neki top tim.dscile je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:18Pa nisam te ni htio uvrijediti, to je samo cinjenicaL-Train je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:03Duboko si me uvrijedio prvom recenicom.
Da naravno,nije ni da alem nece pogledati ni jednu utakmicu Houstona ali pratiti konstantno je druga prica,vidio sam ovdje i u slucaju Bullsa kako to ide dok je Rose bio na vrhuncu svaki dan su ovdje pisali i bilo ih je puno,danas je to znatno opalo,ne znaci da vise ne navijaju za Bullse ali logicno da se malo zasitis gledati kako ih svako samara,mora ti interesovanje opasti.Fudbal je npr totalno drugacija prica i tamo svi navijaju za top timove ali ako nekoj ekipi i ne ide bas najbolje nije da ce se desiti da lupam United,Real,Barca budu podrum lige kao sto je u NBA moguce da se to desi LALu ili Bostonu,zato interesovanje ne moze ni opasti u toj mjeri koliko moze u NBA.
A u fudbalu tesko da svi navijaju za top timove, narocito u drzavama kao sto su Engleska, Njemacka, Spanija i slicne gdje i klubovi iz nizih liga imaju svoju navijacku bazu,jer imaju takvu kulturu. E sad, sto ima milijardu Indonezana, Indijaca i Kineza koji navijaju za top timove, i po kojim bi se svi van onih pozvanih u "Superligu" mogli ugasiti, je druga stvar.
Pravi mvp budimo realni.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:16Ako se to desi, konacno ce se moci prestati sa njegovim podcjenjivanjem na ovom forumu.Da, on i dalje ima mana u svojoj igri, ali ce se dostignuca morati respektovati.To je zasluzio i svojim radom i svojom lojalnoscu.
Takodje se nadam da ga se nece poceti ni PREcjenjivati, jer sam vidio vec par postova u tom smjeru.
On nije nivo sad Lebrona i te druzine,ali je itekako superstar,ovo sto on moze raditi Lebron ne moze,a tako je i obratno. On jednostavno koristi max svoje fizikalije i tu je neprikosnoven,kad bi recimo jos poradio na sutu za 3p onda bi tek bio problem za sve.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:16Ako se to desi, konacno ce se moci prestati sa njegovim podcjenjivanjem na ovom forumu.Da, on i dalje ima mana u svojoj igri, ali ce se dostignuca morati respektovati.To je zasluzio i svojim radom i svojom lojalnoscu.
Takodje se nadam da ga se nece poceti ni PREcjenjivati, jer sam vidio vec par postova u tom smjeru.
Ja sam vala svaku utakmicu Bullsa ispratio ove sezone, kao i 80 posto utakmica otkako smo zadnja rupa na sviralu. Napisem ponekad nesto tamo na temi, al necu sam sa sobom pisat.L-Train je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:03Duboko si me uvrijedio prvom recenicom.
Pa fora je dok mu opadne atleticizam lik ce biti na par prstena, visestruki mvp, 10+ all nba/all star, DPOY i td. i td.
Postujem,nije lako biti real fanBIHfan je napisao/la: ↑20 jul 2021, 23:17Ja sam vala svaku utakmicu Bullsa ispratio ove sezone, kao i 80 posto utakmica otkako smo zadnja rupa na sviralu. Napisem ponekad nesto tamo na temi, al necu sam sa sobom pisat.L-Train je napisao/la: ↑20 jul 2021, 14:03Duboko si me uvrijedio prvom recenicom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.