FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fareus1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vela je super golman,može itekako pomoći.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Ne daj boze da se kjosevski vrati. Isti mi je k da li branio on ili Bender, a ovaj ce samo donijeti jos mahale u klub svojim poznanstvima i ponasanjem. Daj mi drvo sto zna pokupiti centarsut i super
Nemojte prizivati povratnike molim vas , svako ko se vratio bio je gori nego u prvom mandatu , STOP povratnicima
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
A ja bi baš da se jedan povratnik vrati,a to je Kerim Memija

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Vrlo je moguće da će čekati do pred kraj prelaznog roka, pa ako se negdje ne uvali eto ga nazad. Blažević je bio odličan protiv Borca, ali ne bi bilo loše pojačati tu poziciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Bender kao rezerva oke, Bender kao prvi golman jok.
Lik je kriv za borac. Poslije je odbranio zakaricu ali opet nije za prvog golmana.
Sto bi reko Amar, ima jednu kracu nogu ko Fejza.
Lik je kriv za borac. Poslije je odbranio zakaricu ali opet nije za prvog golmana.
Sto bi reko Amar, ima jednu kracu nogu ko Fejza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izgleda vi zaboravili kako Veca brani, dosta nam mahalaca i jarana od navijača imamo već Kosorića, što dalje od Grbavice to bolje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma kakav ba Veca, pa lik nije branio na 3 tekme u zadnje dvije godine.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nisam znao da komuniciras sa pitarima na nasoj temi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Momak,popusti Allahatidelinjo je napisao/la: ↑21 jul 2021, 11:45Nisam znao da komuniciras sa pitarima na nasoj temi.
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- BosniaBoston
- Kontakt:
Napravi još jedan acc i glumi navijača borca na njemu, čisto da se nadje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Do jucer su bile otvorene prijave za skupstinu, znaju li se iduci koraci i kada mozemo nesto ocekivati?
Vodimo 3 0 protiv Slavije.2 Gola Zeca
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Legenda samo fura prijateljske, ali zato ga nikad nema u prvenstvu.
Ima li nam i legende kapitena igdje?

Ima li nam i legende kapitena igdje?

@igrajlopte 🐦
https://fkzeljeznicar.ba/foto-dva-gola- ... jom/45946/Dva gola Zeca u pobjedi Plavih nad Slavijom
Fudbaleri Željezničara su u okviru trening-utakmice savladali Slaviju sa 3:0.
Željo je počeo u sastavu: Muftić – Musić, Kosorić, Jahić, Vištica – Crnčević, Duraković – Gasal, Bekrić, Grubešić – Zdunić. U prvom dijelu nije bilo golova, a izdvajamo priliku Zdunića kada je glavom pogodio stativu.
U drugom dijelu su priliku za igru dobili Zec, Jaganjac, Stjepanović, Hrelja, Mućaj i Milićević. Plavi su u vodstvo stigli golom Zeca koji se lijepo snašao u petercu i glavom pogodio. Nekoliko minuta poslije bilo je 2:0. Lopta je stigla do mladog Jaganjca koji snažno šutira sa vrha kaznenog prostora i lijepo pogađa.
Konačnih 3:0 postavio je Zec golom sa 11 metara, prethodno je oboren Stjepanović.

Bajram Serif Mubarek Olsun, ljudi! Nisam vam cestitao jucer.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobar Bender, znam da je kriv protiv Borca, ostatak utakmice je bio dobar. Bolji je on od Vece duplo, samo treba istrpiti momke. Dati Im priliku da se opuste I uigraju
- kolezeljovac
- Kontakt:
Drago mi je zbog Ermina.... Idemo tako u prvenstvu kad budes 100% spreman, ucini nas ponosnim! 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bila je i prečka u prvom,Aco čini mi se,i u drugom Zec stativa.LjoZee je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:15https://fkzeljeznicar.ba/foto-dva-gola- ... jom/45946/Dva gola Zeca u pobjedi Plavih nad Slavijom
Željo je počeo u sastavu: Muftić – Musić, Kosorić, Jahić, Vištica – Crnčević, Duraković – Gasal, Bekrić, Grubešić – Zdunić. U prvom dijelu nije bilo golova, a izdvajamo priliku Zdunića kada je glavom pogodio stativu.
U drugom dijelu su priliku za igru dobili Zec, Jaganjac, Stjepanović, Hrelja, Mućaj i Milićević. Plavi su u vodstvo stigli golom Zeca koji se lijepo snašao u petercu i glavom pogodio. Nekoliko minuta poslije bilo je 2:0. Lopta je stigla do mladog Jaganjca koji snažno šutira sa vrha kaznenog prostora i lijepo pogađa.
Konačnih 3:0 postavio je Zec golom sa 11 metara, prethodno je oboren Stjepanović.
Bajram Serif Mubarek Olsun, ljudi! Nisam vam cestitao jucer.![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Stativa u prvom-Zdunić,tako piše...UBIPITAR je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:56Bila je i prečka u prvom,Aco čini mi se,i u drugom Zec stativa.LjoZee je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:15https://fkzeljeznicar.ba/foto-dva-gola- ... jom/45946/Dva gola Zeca u pobjedi Plavih nad Slavijom
Bajram Serif Mubarek Olsun, ljudi! Nisam vam cestitao jucer.![]()
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾