Tako i zeljovci prosle sezone najavise pohod...

Baš tako, kad se sjetim samo ispišavanja od strane mojih,pa evo vidim sad Veležovci. Ne znam samo ko Sisojevom pokušaju od kluba sa 13 navijača predviđa neku titulu i neke qurce-palce.
Zika PavlovicDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:06Da, ali ovo definitivno ne može biti dobar dugoročni projekat. Ovoliko novca je istovario, da bi ispao eventualno u prvom ili drugom pretkolu Konferencijske.
Azmir mora nešto smisliti oko omladinskog pogona, i možda uložiti novac u neke trenerske stručnjake.
Ali mislim da njega fudbal ni ne zanima, status, moć i ugled je ono što ga interesuje.
Sa trenerom i igracima koje imaju itekako mogu osvojiti titulu. Sa lobijem kojeg nemaju, ništa od toga, jer je to u našoj ligi važnije od ovog prvog.
Meni TC nije izgledao kao pretjerano dobra ekipa. Kod nas raspad sistema pa su nas dobili ali malo je falilo da mi preokrenemo. Mislim da ce tesko obezbijediti evropu pored Borca, Veleza, Zrinjskog, Sirokog, Sarajeva i Zeljeznicara
ne zaboravimo +18 Bodova Bojca koje treba stici i prestici
Hoće, kao što je u Slobodu doveo zvučna pojačanja kad su izborili Europu. Džidić, Karić, Subić, Bobić, Erić. Pri tome je Sloboda ostala bez Ahmetovića, Sarića i Ivetića.
Dovode afrikance sa fb komentara, likovi nemaju ispod 28 godina. Koji cirkus.Akademija, priliku mladima, hebiga to možete okačiti mačku o rep. - Kasum
Vašom zaslugom ili...svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:47
Hvala Rođeni
Jos jedan od velikana na LJEPOTICI
I da pitam jel ovaj sadasnji trener AEK-a
Bio trener Zvezde
Prije ovog sad Dekija Stankovica
Sto je sa Zvezdom tuko Liverpul 2:0
Ako netko zna
Moze i u pp
Jes brate,Vladan Milojević,bio tad trener Zvezdesvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:47
Hvala Rođeni
Bio trener Zvezde
Ako netko zna
Moze i u pp
Zaslugom nasih navijaca jer su izgradili Europski stadionMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:56Vašom zaslugom ili...svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:47
Hvala Rođeni
Bio trener Zvezde
Ako netko zna
Moze i u pp