Gledao utakmicu ,po prici raje na tribinama Zeljo mu duzan 200 000 KM i nece da igra utakmice.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:39Drago mi je zbog Ermina.... Idemo tako u prvenstvu kad budes 100% spreman, ucini nas ponosnim!![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kolezeljovac
- Kontakt:
Haj znaj sta je istina...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
I prečka Kosorić,ja vidio.Muki15 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:03Stativa u prvom-Zdunić,tako piše...UBIPITAR je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:56Bila je i prečka u prvom,Aco čini mi se,i u drugom Zec stativa.LjoZee je napisao/la: ↑21 jul 2021, 12:15
https://fkzeljeznicar.ba/foto-dva-gola- ... jom/45946/
Bajram Serif Mubarek Olsun, ljudi! Nisam vam cestitao jucer.![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Kažem ja neki dan, momak opasan glavom pravo.U prvom dijelu nije bilo golova, a izdvajamo priliku Zdunića kada je glavom pogodio stativu.

Crnčević

Vištica

Jesu oni (pogotovo Crncevic) na nekoj vrsti probe ili?
Jahic i dalje tu sa ekipom. Kad bi se nekako rijesio njegov status uskoro pa da ne moramo gledati vise legendu s Pala vise u PL.
Jahic i dalje tu sa ekipom. Kad bi se nekako rijesio njegov status uskoro pa da ne moramo gledati vise legendu s Pala vise u PL.
@igrajlopte 🐦
Zdunic

Svi furaju isti stil.

Koliko sam vidio na TM Crncevic ima ugovor sa Dinamom do 2022. tako da je on na posudbi vjerovatno. Vistica nema ugovor ni sa jednim klubom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Momci na posudbi i probi iz Hrvatske ok, par dana su tu pa je možda i prerano očekivati nešto. Meni najbolji Hasan Jahić. Ima sve predispozicije da postane odličan stoper.
Valjda sa njim rijese ubrzo to za ugovor. Ja bih i amaterski sad potpisao pa ganjao tokom polusezone dogovor oko nadoknade ako im je vec zelja da ga vezu profesionalnim ugovorom. Mozda bi i ti tamo lakse na dogovor pristali za neke procente ili nesto kad bi vidjeli da igra. Ovako vrijeme istice za te registracije novih igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imam osjećaj da bi uz redovno igranje do kraja sezone bio među najboljim stoperima lige, tako mi nekako djeluje. Jak, smiren, pravovremen, bez srkleta.LjoZee je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:49Valjda sa njim rijese ubrzo to za ugovor. Ja bih i amaterski sad potpisao pa ganjao tokom polusezone dogovor oko nadoknade ako im je vec zelja da ga vezu profesionalnim ugovorom. Mozda bi i ti tamo lakse na dogovor pristali za neke procente ili nesto kad bi vidjeli da igra. Ovako vrijeme istice za te registracije novih igraca.
Šta mislite jel' završen prelazni rok za nas? Dolaskom Crnčevića i Vištice dobili smo na širini na pozicijama koje su nam trebale jer je Bojo pomjeren na desetku tako da će nam dobro doći Crnčević kao DM/CM. Također s Višticom smo dobili još jednog lijevog beka jer smo imali samo Malića na toj poziciji.

Plus Mućaj,Grubešić,Jaganjac itd.

Da je golmana kakvog, samo da zna kupiti visoke lopte.
Sto @brko jedared napisa, to je u ovoj ligi pola ekipe.
Sto @brko jedared napisa, to je u ovoj ligi pola ekipe.
Nije kriv,stajao mu igrac Borca ispred,onaj sto je bio u ofsajdu dva metra,potvrdili su to i na onoj emisiji na Areni sto bude.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 03:49Bender kao rezerva oke, Bender kao prvi golman jok.
Lik je kriv za borac. Poslije je odbranio zakaricu ali opet nije za prvog golmana.
Sto bi reko Amar, ima jednu kracu nogu ko Fejza.
Gol neregularan
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Mislim da nijebraco je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:57Šta mislite jel' završen prelazni rok za nas? Dolaskom Crnčevića i Vištice dobili smo na širini na pozicijama koje su nam trebale jer je Bojo pomjeren na desetku tako da će nam dobro doći Crnčević kao DM/CM. Također s Višticom smo dobili još jednog lijevog beka jer smo imali samo Malića na toj poziciji.

MIGRANTI iz METROPOLE!
Memija da popuni desnog beka aBd

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- Bersaga
- Kontakt:
Dobro bi bilo dovesti još jednog desnog beka i golmana (ali ne radi brojnosti nego odmah da uleti u početni sastav) i ovako je sasvim solidan sastav, samo što prije da registruju i potpišu ovu trojicu iz Hrvatske,Stjepanovića i Jahića.braco je napisao/la: ↑21 jul 2021, 13:57Šta mislite jel' završen prelazni rok za nas? Dolaskom Crnčevića i Vištice dobili smo na širini na pozicijama koje su nam trebale jer je Bojo pomjeren na desetku tako da će nam dobro doći Crnčević kao DM/CM. Također s Višticom smo dobili još jednog lijevog beka jer smo imali samo Malića na toj poziciji.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Vištica i Crnčević imaju bh papire,a vjerujem da ćemo i Zdunića uspjeti registrovati.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Kakvi su ovi novi bili danas?
Ma dzaba je to pisati brate kad ljudi ne kontaju da se vecina napada u ligi bazira na centarsutevima i vecina golova pada na taj fazon.
Od Sehica mi nemamo golmana koji donosi bodove. Uglavnom forsiramo neke kiksare gdje nikad ne znas kad ce ga prenijeti i kad ce napraviti neku glupost, bukvalno ko ruski rulet da igramo..
Ko se sad npr. sjeca utakmice protiv Slavije na Grbavici kad smo dobili 2:0, kad je Sehic odbranio mrtvi zicer kod rezultata 1:0 u 89 minuti. Ta odbrana je donijela 3 boda a takvih utakmica je bilo mali milion u kojima je on svojim odbranama donosio bodove ekipi, pa onda umjesto da kiksas i izgubis bodove, mi ostvarimo pobjedu, a danas nazalost ljudi prizivaju golmane poput Bendera, Kjosevskog, Erica, Muftica, Fejzica itd, zalosno..
Ko se sjeca da je na ovoj sad utakmici protiv Borca, Zakaric poslao loptu na drugu stativu a nas golman bio na prvoj i samo zahvaljujuci tome sto je dodavanje bilo prejako nismo primili gol. Mi se smijemo Kanuricu golmanu Sarajeva jer je amater a potpuno iste amatere na golu i mi imamo..

Ma teško je i očekivati sad nešto specijalno od Bendera. Radi se ipak o golmanu koji je do 26. godine branio u drugoj i trećoj hrvatskoj ligi. On će imati vrh odbrane kao naprimjer protiv Širokog na Grbavici kad je imao nekoliko odličnih odbrana ali će zato griješiti u ostalim elementima igre. Sumnjam da ćemo dovoditi sad novog golmana, da su neka sretnija vremena možda bi i doveli novog.
Ovako se pokrij koliko je jorgan dug i nadajmo se da će praviti što manje kikseva. Ipak je Ivković bio vrhunski golman plus imamo Hasagića, valjda će oni mu ukazati neke stvari ili će možda procjeniti da li možda treba pružiti šansu Muftiću ili Miličeviću ukoliko bude Bender u kontinuitetu loše branio.
Možda bi i Ivković insistirao da se dovede novi golman da je toliko nezadovoljan Benderom. Spominjao se prije Kolak ali to je nekoliko dana prije nego će Ivković biti izabran za trenera što znači da je uprava htjela dovesti tada novog golmana, možda je Ivković sad rekao da golman nije toliki prioritet, ko zna.
Opet ponavljam, ne treba očekivati da će golman koji je do 26. godine branio u drugoj i trećoj hrvatskoj biti nešto kvalitetan, očekivano je da će golman te klase imati oscilacije.
Ovako se pokrij koliko je jorgan dug i nadajmo se da će praviti što manje kikseva. Ipak je Ivković bio vrhunski golman plus imamo Hasagića, valjda će oni mu ukazati neke stvari ili će možda procjeniti da li možda treba pružiti šansu Muftiću ili Miličeviću ukoliko bude Bender u kontinuitetu loše branio.
Možda bi i Ivković insistirao da se dovede novi golman da je toliko nezadovoljan Benderom. Spominjao se prije Kolak ali to je nekoliko dana prije nego će Ivković biti izabran za trenera što znači da je uprava htjela dovesti tada novog golmana, možda je Ivković sad rekao da golman nije toliki prioritet, ko zna.
Opet ponavljam, ne treba očekivati da će golman koji je do 26. godine branio u drugoj i trećoj hrvatskoj biti nešto kvalitetan, očekivano je da će golman te klase imati oscilacije.
Ma Sehic je klasa, tesko mozemo i blizu nekoga takve kvalitete dovesti. Da nam je bar neko tipa Antolovic. Imao je i on kikseva, ali spram ovih sto brane zadnjih godina, lik je Neuer.Brkooo je napisao/la: ↑21 jul 2021, 14:32Ma dzaba je to pisati brate kad ljudi ne kontaju da se vecina napada u ligi bazira na centarsutevima i vecina golova pada na taj fazon.
Od Sehica mi nemamo golmana koji donosi bodove. Uglavnom forsiramo neke kiksare gdje nikad ne znas kad ce ga prenijeti i kad ce napraviti neku glupost, bukvalno ko ruski rulet da igramo..
Ko se sad npr. sjeca utakmice protiv Slavije na Grbavici kad smo dobili 2:0, kad je Sehic odbranio mrtvi zicer kod rezultata 1:0 u 89 minuti. Ta odbrana je donijela 3 boda a takvih utakmica je bilo mali milion u kojima je on svojim odbranama donosio bodove ekipi, pa onda umjesto da kiksas i izgubis bodove, mi ostvarimo pobjedu, a danas nazalost ljudi prizivaju golmane poput Bendera, Kjosevskog, Erica, Muftica, Fejzica itd, zalosno..
Ko se sjeca da je na ovoj sad utakmici protiv Borca, Zakaric poslao loptu na drugu stativu a nas golman bio na prvoj i samo zahvaljujuci tome sto je dodavanje bilo prejako nismo primili gol. Mi se smijemo Kanuricu golmanu Sarajeva jer je amater a potpuno iste amatere na golu i mi imamo..![]()