Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
TheScouser
-
Kontakt:
Postao/la TheScouser » 12 maj 2009, 20:02
Amauri je napisao/la:Papak pogledaj ove postove prije da sam se ispravio, a to Bolje ispast' glup, neg' iz aviona - jel taj fazon tek sad u Zavidovice dosao jer je kod nas to davno isfuralo

Gdje je to "kod vas", da nisi i ti sarajlija a zivis 420 km od Sarajeva?

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 12 maj 2009, 20:27
@Amauri.... pucas nisko,smiri dozivljaj,to sto je lik iz zavidovica ne pokazuje da je on manji ili gluplji covjek ovdje,stavise pokazao se pametnijim barem se njemu ne desavaju lapsusi ko tebi

osim toga ako imas potrebu da pricas o celziju idi na tu temu ili otvori tu temu pa tamo isprazni baterije
http://www.football365.com/story/0,1703 ... 66,00.html
s obzirom da su ovi preuzeli pricu od onih blablatora iz lazljivog the suna....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
barca_messi
-
Kontakt:
Postao/la barca_messi » 12 maj 2009, 20:30
volim barcu od 1997 a lfc mi je isto tako drag od 1997,mrzim prema tome man.utd,chelsea i real...najgori klubovi......a barca je osvojila ako nista spansko prvenstvo....lfc je ispred chelsea....prema tome tisu misu...kako bi voli finale lfc i barca...ali nema srece lfc sa celziom......ipak uvalili su vam 4 komada i onda ste protiv barce igrali bunker......ali niste imali srece....kad se sjetim kada smo ispali od lfc i pjevali sa njihovim navijacim.....divno je to bilo...ispali,ljudi bili bolji a nisu se branili ko celzi.....
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 12 maj 2009, 20:37
barca_messi je napisao/la:volim barcu od 1997 a lfc mi je isto tako drag od 1997,mrzim prema tome man.utd,chelsea i real...najgori klubovi......a barca je osvojila ako nista spansko prvenstvo....lfc je ispred chelsea....prema tome tisu misu...kako bi voli finale lfc i barca...ali nema srece lfc sa celziom......ipak uvalili su vam 4 komada i onda ste protiv barce igrali bunker......ali niste imali srece....kad se sjetim kada smo ispali od lfc i pjevali sa njihovim navijacim.....divno je to bilo...ispali,ljudi bili bolji a nisu se branili ko celzi.....
joj kad se sjetim utakmice na anfieldu,onih precki riisea i sissoka,i onda je barca dala gol mislim u 75.minuti,a na nou campu su pogodili bellamy i riise koji su se par dana prije toga napili i jedan drugog golfskom palicom udarali

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
fera
-
Kontakt:
LFCBiH je napisao/la:fera je napisao/la:Babbel je za Rieru izmislio fudbal ali daleko od toga da je najbolji igrac u Liverpoolu meni su Gerrard,Carra i Kuyt i Masch zbog zalaganja vrh vrhova
Nemoj zaboraviti Torresa iako ove sezone povrede su ucinile svoje ali momak je odradio svoj posao odlicno ..
da zaboravio sam njega on je je apolutno jedan od najboljih
You are someone else I am still right here
-
ackeey
-
Kontakt:
Torres_9 je napisao/la:Uopste se netreba raspravljati sa ovakvim debilom.Celsea je jedan nizerazredni klub,gdje su bili dok im nije bilo abramovica kakvu imaju historiju.Celsea je titule stekao samo novcem nicim drugim.
bravo druze...
oni nesto znace samo u londonu...
j... ih gas i nafta i kgb...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
Amauri
-
Kontakt:
TheScouser je napisao/la:Amauri je napisao/la:Papak pogledaj ove postove prije da sam se ispravio, a to Bolje ispast' glup, neg' iz aviona - jel taj fazon tek sad u Zavidovice dosao jer je kod nas to davno isfuralo

Gdje je to "kod vas", da nisi i ti sarajlija a zivis 420 km od Sarajeva?

Brate, ja zivim na Grbavici znaci usred Sarajeva, nisam ja od tih "Sarajlija"
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
-
Genghis
-
Kontakt:
fera je napisao/la:LFCBiH je napisao/la:fera je napisao/la:Babbel je za Rieru izmislio fudbal ali daleko od toga da je najbolji igrac u Liverpoolu meni su Gerrard,Carra i Kuyt i Masch zbog zalaganja vrh vrhova
Nemoj zaboraviti Torresa iako ove sezone povrede su ucinile svoje ali momak je odradio svoj posao odlicno ..
da zaboravio sam njega on je je apolutno jedan od najboljih
Ma Torres je spic kakav se zaista rijetko vidja, najbolji napadac na svijetu trenutno to odgovorno tvrdim. Ne mislim ovdje samo na njegovu formu, nego na njegovu kompletnost, jest da nikad nisam volio govoriti da je neko najbolji jer ukusi su razliciti, ali on je zaista vrh vrhova...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:44
ackeey je napisao/la:Torres_9 je napisao/la:Uopste se netreba raspravljati sa ovakvim debilom.Celsea je jedan nizerazredni klub,gdje su bili dok im nije bilo abramovica kakvu imaju historiju.Celsea je titule stekao samo novcem nicim drugim.
bravo druze...
oni nesto znace samo u londonu...
j... ih gas i nafta i kgb...
Tako je. Da im nije Abramoviča, još bi se oni natezali sa Watfordom, Forestom i ostalim drugoligašima, njihove zvijezde bi igrale u gigantima Evropskog nogometa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
barca_messi
-
Kontakt:
Postao/la barca_messi » 12 maj 2009, 23:13
reds_forever je napisao/la:barca_messi je napisao/la:volim barcu od 1997 a lfc mi je isto tako drag od 1997,mrzim prema tome man.utd,chelsea i real...najgori klubovi......a barca je osvojila ako nista spansko prvenstvo....lfc je ispred chelsea....prema tome tisu misu...kako bi voli finale lfc i barca...ali nema srece lfc sa celziom......ipak uvalili su vam 4 komada i onda ste protiv barce igrali bunker......ali niste imali srece....kad se sjetim kada smo ispali od lfc i pjevali sa njihovim navijacim.....divno je to bilo...ispali,ljudi bili bolji a nisu se branili ko celzi.....
joj kad se sjetim utakmice na anfieldu,onih precki riisea i sissoka,i onda je barca dala gol mislim u 75.minuti,a na nou campu su pogodili bellamy i riise koji su se par dana prije toga napili i jedan drugog golfskom palicom udarali

znam,a onda slavili,a go za barcu je dao gudjonsen,ronaldinho slabo odgiro,to je bilo to...pozzzz
-
fera
-
Kontakt:
super su ovi dresovi novi. crna mi je ionako najdraza boja

You are someone else I am still right here
-
YNWA
-
Kontakt:
reds_forever je napisao/la:@Amauri.... pucas nisko,smiri dozivljaj,to sto je lik iz zavidovica ne pokazuje da je on manji ili gluplji covjek ovdje,stavise pokazao se pametnijim barem se njemu ne desavaju lapsusi ko tebi

osim toga ako imas potrebu da pricas o celziju idi na tu temu ili otvori tu temu pa tamo isprazni baterije
http://www.football365.com/story/0,1703 ... 66,00.html
s obzirom da su ovi preuzeli pricu od onih blablatora iz lazljivog the suna....
s obzirom na to, ovo su ciste gluposti
o cemu se sve nece raspravljati na ovoj temi, daj pisimo o lfc a ne gdje ko zivi ili o celziju
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 13 maj 2009, 11:00
meni su crni odlicni,samo mi neobican reina u ovom zutom dresu

...i svaka cast gerrardu
http://www.liverpoolfc.tv/mediawatch/dr ... 3-0924.htm
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 13 maj 2009, 11:50
eno benitez valjda ponudio 12 miliona za downinga
-
TheScouser
-
Kontakt:
Postao/la TheScouser » 13 maj 2009, 15:27
reds_forever je napisao/la:eno benitez valjda ponudio 12 miliona za downinga
A evo vidi sta ja upravo citam...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21353851/
P.S. Hvala za podrsku u borbi protiv 'ovog i onog' koji navijaju kako za nizerazredne tako i nemoralne klubove

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
-
YNWA
-
Kontakt:
TheScouser je napisao/la:reds_forever je napisao/la:eno benitez valjda ponudio 12 miliona za downinga
A evo vidi sta ja upravo citam...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21353851/
P.S. Hvala za podrsku u borbi protiv 'ovog i onog' koji navijaju kako za nizerazredne tako i nemoralne klubove

dovesti silvu bi bilo odlicno, i on je igrac kojeg bi najvise zelio vidjeti u liverpoolu, ali negdje sam procitao da je izjavio da je valensija dopustila juvetu da pregovara sa njim ali on ne zeli ici iz valensije, a i ne vjerujem da ce ga valensija pustiti za 15 miliona funti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
TheScouser
-
Kontakt:
Postao/la TheScouser » 13 maj 2009, 19:31
YNWA je napisao/la:dovesti silvu bi bilo odlicno, i on je igrac kojeg bi najvise zelio vidjeti u liverpoolu, ali negdje sam procitao da je izjavio da je valensija dopustila juvetu da pregovara sa njim ali on ne zeli ici iz valensije, a i ne vjerujem da ce ga valensija pustiti za 15 miliona funti
Navodno je to Rafina posljednja ponuda, znaci uzmi ili ostavi za Valenciu! Silvi je dopusteno da pregovara i sa Juventusom i Liverpoolom, ali mislim da ako Valencia prihvati ponudu, on ce prije doci nama nego 'talijanima...
-
reds_forever
-
Kontakt:
Postao/la reds_forever » 13 maj 2009, 20:39
TheScouser je napisao/la:YNWA je napisao/la:dovesti silvu bi bilo odlicno, i on je igrac kojeg bi najvise zelio vidjeti u liverpoolu, ali negdje sam procitao da je izjavio da je valensija dopustila juvetu da pregovara sa njim ali on ne zeli ici iz valensije, a i ne vjerujem da ce ga valensija pustiti za 15 miliona funti
Navodno je to Rafina posljednja ponuda, znaci uzmi ili ostavi za Valenciu! Silvi je dopusteno da pregovara i sa Juventusom i Liverpoolom, ali mislim da ako Valencia prihvati ponudu, on ce prije doci nama nego 'talijanima...
meni bi bilo draze da on ostane u valenciji ako zeli da ostane i ako ga oni mogu zadrzati nego da dodje kod nas i pruza lose partije

Meni je draze da dodje neki igrac koji je i kvalitetan a i voli liverpool nego da dodje igrac koji ce doci samo zato sto ne moze ostati u nekom drugom klubu

-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 13 maj 2009, 20:58
Liverpoolu sada najvise treba neko ko ce biti partner Torresu u napadu,tako da bolje da Benitez trosi vecinu budzeta za transfere na kvalitetnog napadaca,nego na nekog ofazivnog veznog,Liverpool ih ima dovoljno.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
TheScouser
-
Kontakt:
Postao/la TheScouser » 13 maj 2009, 21:01
the scouser je napisao/la:Liverpoolu sada najvise treba neko ko ce biti partner Torresu u napadu,tako da bolje da Benitez trosi vecinu budzeta za transfere na kvalitetnog napadaca,nego na nekog ofazivnog veznog,Liverpool ih ima dovoljno.

Pa Silva moze igrati kao krilo (na obje strane) i kao poluspic, znaci igrac sa dosta kretanja, kreativnosti i koji uvijek moze zabiti gol, tacno ono sto nam je trebalo dok su Torres i Gerrard bili povrijedjeni!
Evo sad sam upravo procitao da je Diego pred potpisom za Juve, samo cekaju da se Werder i Juve dogovore oko odstete, sto znaci da vjerovatno nece "ganjati" Silvu
Buraz mog'o si makar malo drugaciji "nick" uzeti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.