Pusti čovjeka neka komentariše, svi mi imamo pravo ovdje reći šta mislimo, a kome se to ne sviđa može on da ne dolazi na ovaj forum.theboss_RD07 je napisao/la:joj al ti seres vise jbt, preporucujem ti da ne dolazis na forum do kraja sezone -.- ako budes u pravu i budemo losi onda PAMETUJ koliko hocesBosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da cemo ponovo dovesti 10 prosjecnih ili ispodprosjecnih igraca pa cemo opet na ljeto ako ostanemo u PL sa ovakvom politikom dovodjenja igraca dati otkaz 15-orici igraca a dovesti opet 10 polufudbalera i sve tako ukrug dok nam se ovakva politika dovodjenja igraca ne obije od glavu i zavrsimo u 1.Federalnoj ligi.Do sada sto smo doveli nije nista bolje nego sto smo imali na polusezoni.Usporedba:
Djelmic(4)-Djoric(1), bolji Djelmic
Vasiljevic(4,5)-Karadza(3,5), bolji Vasiljevic
Vidovic(3)-Hasic(2,5), bolji Vidovic
Ristic(3)-?, nemam ga skim uporedit jer prosle polusezone nismo ni imali drugog napadaca, ali svejedno mislim da je za klupe.
U zagradi su ocjene igraca u parametrima od 1-5.
Jos sad kad se pojacamo iz druge crnogorske lige ima da rusimo sve pred sobom.SVAKA CAST !
Sta je sa Vasiljevicem imali sanse da se vrati ?Ako bi se on vratio bio bi nam najvece pojacanje.
Za onog sto kaze da Rovcanin nije neki igrac,samo cu reci da je Maradona za sve ove koje smo doveli a i svjestan sam da sa ovakvom politikom ne mozemo dovesti bolje.kako mozes suditi kakvi su igraci kada jos NI JEDNU utakmicu nisu odigrali? sudis po nekoliko treninga.
Mislim isto što se tiče Hasića da je dosta jači igrač od Vidovića. Karadža može donekle zamjenit Vasiljevića, a takodje ovi novi koji su na probi nisu za bacit. Izgleda da će Jović ipak složit ekipu primjerenu za našu ligu.
Đelmića sam gledao na treningu i mogu reći da nemam pojma kakav je to igrač, pa na onom našem pomoćnom igralištu bih sve sveo na isti nivo. Tu se nemože iskazati nijedan igrač i pametna je odluka Jovića da ih odvede u Medjugorje na par dana. Nadam se samo dobroj poluzezoni i produžetku ugovora sa gospodinom Jovićem.