NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 jan 2011, 22:51

theboss_RD07 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da cemo ponovo dovesti 10 prosjecnih ili ispodprosjecnih igraca pa cemo opet na ljeto ako ostanemo u PL sa ovakvom politikom dovodjenja igraca dati otkaz 15-orici igraca a dovesti opet 10 polufudbalera i sve tako ukrug dok nam se ovakva politika dovodjenja igraca ne obije od glavu i zavrsimo u 1.Federalnoj ligi.Do sada sto smo doveli nije nista bolje nego sto smo imali na polusezoni.Usporedba:
Djelmic(4)-Djoric(1), bolji Djelmic
Vasiljevic(4,5)-Karadza(3,5), bolji Vasiljevic
Vidovic(3)-Hasic(2,5), bolji Vidovic
Ristic(3)-?, nemam ga skim uporedit jer prosle polusezone nismo ni imali drugog napadaca, ali svejedno mislim da je za klupe.
U zagradi su ocjene igraca u parametrima od 1-5.
Jos sad kad se pojacamo iz druge crnogorske lige ima da rusimo sve pred sobom.SVAKA CAST !
Sta je sa Vasiljevicem imali sanse da se vrati ?Ako bi se on vratio bio bi nam najvece pojacanje.
Za onog sto kaze da Rovcanin nije neki igrac,samo cu reci da je Maradona za sve ove koje smo doveli a i svjestan sam da sa ovakvom politikom ne mozemo dovesti bolje.
joj al ti seres vise jbt, preporucujem ti da ne dolazis na forum do kraja sezone -.- ako budes u pravu i budemo losi onda PAMETUJ koliko hoces ;) kako mozes suditi kakvi su igraci kada jos NI JEDNU utakmicu nisu odigrali? sudis po nekoliko treninga.
Pusti čovjeka neka komentariše, svi mi imamo pravo ovdje reći šta mislimo, a kome se to ne sviđa može on da ne dolazi na ovaj forum.
Mislim isto što se tiče Hasića da je dosta jači igrač od Vidovića. Karadža može donekle zamjenit Vasiljevića, a takodje ovi novi koji su na probi nisu za bacit. Izgleda da će Jović ipak složit ekipu primjerenu za našu ligu.
Đelmića sam gledao na treningu i mogu reći da nemam pojma kakav je to igrač, pa na onom našem pomoćnom igralištu bih sve sveo na isti nivo. Tu se nemože iskazati nijedan igrač i pametna je odluka Jovića da ih odvede u Medjugorje na par dana. Nadam se samo dobroj poluzezoni i produžetku ugovora sa gospodinom Jovićem. :)
Dragon Town

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 19 jan 2011, 09:02

yebo te niko nerazmislja pozitivno .... polako ljudi .... budimo realni... imajte malo makar vjere .... JOVIC nebi dos'o u Gradacac niti bi ga ovi doveli da nerazmisljaju unaprijed, u nasoj ligi nema igraca koji odskacu, sav maksimum iz njih izvlaci DOBAR TRENER...u zadnje 2 sezone niko nije dao svoj maksimum a niti je imao vjeru da to mogu uraditi .....i sto je najvaznije ja vjerujem da ce vratiti vjeru medju igrace ...........za nasu ligu JOVIC je FERGUSON ... i dajte ljudi malo ...makar malo budite POZITIVNI ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 jan 2011, 09:16

Rekao sam i prije a ponavljam i sad ne vjerujem da je Jović neki stručnjak, na razini je Ćurguza, o pojačanjima i igračima citiraću baš Jovića: "ne garantiram opstanak sa ovim igračima i ovakovim pojačanjima".

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 19 jan 2011, 10:46

seven je napisao/la:Rekao sam i prije a ponavljam i sad ne vjerujem da je Jović neki stručnjak, na razini je Ćurguza, o pojačanjima i igračima citiraću baš Jovića: "ne garantiram opstanak sa ovim igračima i ovakovim pojačanjima".
STA IMA JESIL DOBAR ? :lol:

lijepi čiko
Kontakt:

Post Postao/la lijepi čiko » 19 jan 2011, 10:51

Seven ne valjaj gluposti, tebi ni jedan zvijezdin trener ne valja.
Uplati na zvijezdin račun 100 000 maraka pa će dovesti igrače i trenera po tvojoj volji.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jan 2011, 10:52

bondich je napisao/la:
NKZG je napisao/la:Rovčanin bi bio dobro pojačanje za nas i svakako da nebi pogrijšeili ako bi ga uspjeli dovesti a ukoliko nebi uspjeli možda bi mogi angažirati Salibašića iz Omladinca, gledao sam ga par puta na Lipiku i pokazao je da posjeduje kvalitet za Premijer lige. http://www.youtube.com/watch?v=prTnMhAStag

Pozdrav svim Zmajevima
dobar ovaj...

Salihbašić blizu Zrinjskog, trenira dole od početka priprema, žao mi je ako na poslijetku ode u Zrinjski, više sam ga volio vidjeti u dresu Zvijezde, sigurno je kvalitetniji igrač i od Đelmića i Ristića međutim izgleda da Vaša Uprava neželi nikoga iz Omladinca dovesti iako tu ima kvaliteta. Brčkalić trenutno u Augsburgu (2. Bundesliga)
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 19 jan 2011, 10:55, ukupno mijenjano 2 puta.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 jan 2011, 10:54

pa dobro to o treneru je samo moje mišljenje, za koje se ja nadam da će biti pogrešno, a ovu njegovu izjavu sam lično čuo

2011
Kontakt:

Post Postao/la 2011 » 19 jan 2011, 12:40

evo smajlovic pri kraju sa slobodom...

lijepi čiko
Kontakt:

Post Postao/la lijepi čiko » 19 jan 2011, 13:10

Ljudi hajmo se okupiti ispred stadiona i tražiti od uprave i Fadila da nam vrate Smaju, pa neka i Fadil zaboravi ono što je bilo.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 jan 2011, 13:52

lijepi čiko je napisao/la:Ljudi hajmo se okupiti ispred stadiona i tražiti od uprave i Fadila da nam vrate Smaju, pa neka i Fadil zaboravi ono što je bilo.
Hajmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 jan 2011, 14:06

Izgleda da je i Adnan Likić potpisao, dosada većinu karijere proveo u Hrvatskoj.
Dragon Town

mir
Kontakt:

Post Postao/la mir » 19 jan 2011, 14:30

Pozdrav svima !!!
Ja sam novi na forumu ali odavno pratim dešavavja na njemu pa ću i ja koju prokomentarisati.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 19 jan 2011, 14:48

Od smaje nista najvjerovatnije da odlazi u CELIK...!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 jan 2011, 14:49

mir je napisao/la:Pozdrav svima !!!
Ja sam novi na forumu ali odavno pratim dešavavja na njemu pa ću i ja koju prokomentarisati.
Novi na forumu i odmah kradeš avatar ;)
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 jan 2011, 14:50

hajdi mozda cujemo koju pametnu i od tebe.
pozdrav u svakom slucaju

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 19 jan 2011, 14:56

zmaj gradacac je napisao/la:Od smaje nista najvjerovatnije da odlazi u CELIK...!!!
u autobusu za Kupres nije bilo Damira Smajlovića i Samira Efendića. Efendić će navodno na probu u Njemačku, dok prvi strijelac Tuzlaka iz prošle sezone, nezadovoljan zbog dugovanja, nije želio krenuti na pripreme.

Mislim da sam ja bio zaista korektan prema Slobodi koliiko sam mogao. Ostali su nam dužni dvije ili tri plate, ni sam ne znam više koliko, meni su dužni i ugovornu ratu, još od avgusta se govori kako će mi novac biti isplaćen ali od toga jpš uvijek nema ništa. U ugovoru koji sam potpisao prije početka sezone stoji da ako ako ne dobijem sve što mi po ugovoru pripada do 5.1.2011. godine, ja sam slobodan igrač, tj. imam pravo zatražiti raskid ugovora, govori ogorčeni Smajlović za Sportin.ba te nastavlja:

Ovo više nema smisla, jednostavno, više nisam mogao čekati, kap je prelila čašu. Bio sam maksimalno korektan, prošlo je dvije sedmice od 5.1. ali sam se nadao da će nešto biti jer sam želio nositi dres Slobode i naredne sezone. Nadam se da će mi zaostala dugovanja biti isplaćena, jer ja sam spreman nositi dres Slobode i u drugom dijelu sezone.

Ukoliko se to ne desi, ovaj napadač će po svemu sudeći biti primoran da traži novi klub.

Ne znam šta da vam kažem, ponuda za sada nema jer svi vjerovatno misle da sam pod ugovorom. Sačekat ću još nekoliko dana da vidim kako će se odvijati situacija sa Slobodom, pa ću razmisliti šta dalje, kazao je Damir Smajlović za Sportin.ba.
HOCE SMAJO DA DIGNE LOVU U TUZLI I NECE DA IGRA NA SELU ZA ZVIJEZDU ZA SIGURNE PARE.
DOBRO SE DOBRIM VRACA A ZLO ZLIM

mir
Kontakt:

Post Postao/la mir » 19 jan 2011, 15:01

zmaj_Bosne je napisao/la:
mir je napisao/la:Pozdrav svima !!!
Novi na forumu i odmah kradeš avatar ;)
sorry evo vracam avatar ako ti to smeta

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 19 jan 2011, 15:08

zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da je i Adnan Likić potpisao, dosada većinu karijere proveo u Hrvatskoj.
koje taj ... gdje je igrao do sada...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 19 jan 2011, 15:29

lijepi čiko je napisao/la:Ljudi hajmo se okupiti ispred stadiona i tražiti od uprave i Fadila da nam vrate Smaju, pa neka i Fadil zaboravi ono što je bilo.
Ocekivao sam da ce neko napisati nesto u ovom stilu,kad sam procitao clanak.
Pa taj isti igrac sa svojim postupcima prema klubu i gradu je zasluzio da nikad vise ne prodje kroz Gradacac,da u Modricu ide preko Doboja.Ne trebamo biti klub koji ce se naguziti svima koji ga zele za.****.ti.
A i ona mala djeca na tirbinama su se pocela smijati njegovim igrama,jer taj je u ratu sa loptom, otkako se bavi ovim sportom.
I ovo sto citam ocjene i zelje pojedinaca, pa to je presmijesno.
Politiku kratkorocnih ugovora treba promijeniti i potpisivati sa boljim i provjerenim igracima duze ugovore a ne svake sezone mijenjati po 10 igraca.Do pocetka sezone se ne zna ko ostaje ko ide.To ne vodi nikuda.
I sa ovim kadrom mislim da mozemo bez problema ostati u ligi.

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 19 jan 2011, 17:00

sto se tice smajlovica nema sanse da se vrati u zvijezdu jer ga fadil ne zeli vidjeti, smajloviv jeste dobar igrac ali nije on neka zvijezda i bez njega se moze a povratak u gradacac nemoze biti moguc , a sta je fadilu uradio potpuno se slazem da nam on nije potreban
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.