A znaš li o čemu je ta izreka?oldschool72 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 21:58Nema Cima do Rima![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ok, hajde molim te reci koliko je FK Sarajevo dobilo novca sa budzeta proslu godinu, ja cu ti reci koliko je dobila TC.fks74 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:00Država i drugima ne daje pa plaćaju porez. Zašto bi on bio izuzetak ? Dosta je što država zatvara oči na takve radnje.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 jul 2021, 21:54Kukate kako Azmir daje minimalac igracima. Kao prvo, kad bude ta ista drzava, opstina, kanton davao klubovima novac ja cu prvi reci Azmire plati porez na plate. Fudbalski klub Tuzla City, finansira se novcima koje je Azmir Husic zaradio, nijeda igrac u omladinskom pogonu nedaje ni jednu km za treniranje, pomogao je mnogim klubovima u TK i dan danas pomaze. TC-iti ne dobija brdo para sa budzeta kao drugi, u nas klub se ne pumpaju "pare gradzana ove zemlje" prema tome, Azmir i ovo sto uplati je puno, sobzirom da politicarai pograbe sve sebi.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moramo maltretirat druge klubove da odigraju prijateljsku utakmicu jer neki ne mogu istrpit 3 natjecateljske utakmice u 10 dana..od toga je jedna daleko gostovanje u sarajevo. Samo mi nije jasno kako im izađe savez ususret, a vec zadnjih par godina sve rade planski protiv njih. Majstori patetike
- oldschool72
- Kontakt:
A vama Široki dalje od Sarajevatutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:16Moramo maltretirat druge klubove da odigraju prijateljsku utakmicu jer neki ne mogu istrpit 3 natjecateljske utakmice u 10 dana..od toga je jedna daleko gostovanje u sarajevo. Samo mi nije jasno kako im izađe savez ususret, a vec zadnjih par godina sve rade planski protiv njih. Majstori patetike

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zrinjski gostovo u Sloveniji, pa za tjedan dana trebo na Cipar. Sarajevo gostovalo na Welsu, pa trebali u Bjelorusiju, ovi im nisu odgodili jer eto kasno su predali. A da ne govorim da se radi o razlicitim protivnicima, znaci posebna priprema za obe utakmice.
Njima ne mozes objasnit da nije bilo osnova za odgodu i da su ovo dobili na poklon, mene raduje jedino sto ce biti kompenzacija za Zrinjski od saveza.
Njima ne mozes objasnit da nije bilo osnova za odgodu i da su ovo dobili na poklon, mene raduje jedino sto ce biti kompenzacija za Zrinjski od saveza.
"Igraju domaće utakmice na zamjenskom stadionu."
Pa kako majka mu stara od toliko sto ste ih sagradili?
Pa kako majka mu stara od toliko sto ste ih sagradili?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Muzurović: Dno dna je ugasiti školu FK Sarajevo! Žao mi je šta gledam da se dešava
Ma, to je poražavajuće za sviju nas. To je ružno prema jednoj takvoj legendi prema kojoj je škola nosila ime i prema kojoj stadion nosi ime. Ne mogu to shvatiti, dno dna. Nije finansijski održiva? Ta škola je izdržavala samu sebe jer su svi željeli da budu u njoj. Žao mi je i ovog novog trenera Sablića je došao da proživljava sve to. Nadam se da će na kraju uspjeti napraviti ovdje dobre stvari. Kao igrač je bio odličan, pamtim ga iz vremena kada je igrao za Hajduk.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- oldschool72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma njih boli to sto su navijaci na tribinama dozvoljeni sad, kontali su orgijat po tribinama sa njihovim famoznim pjesmama pa im ga savez suknu, a vjerovatno ce novi termin biti kad opet ukinu prisustvo publike pa ga popusise 

Koga ti gledaš sutra? Ajduk ili Velež? Znamo da će stari Veleža.Cesc44 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 22:28Zrinjski gostovo u Sloveniji, pa za tjedan dana trebo na Cipar. Sarajevo gostovalo na Welsu, pa trebali u Bjelorusiju, ovi im nisu odgodili jer eto kasno su predali. A da ne govorim da se radi o razlicitim protivnicima, znaci posebna priprema za obe utakmice.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Oni odgodili utakmicu sa Širokim radi Evrope, a mi kao nemamo dobar razlog za odgodu.
Falsifikatori svega nadmašuju sami sebe.
Nije im lako ovih dana.
Znamo da će sutra svi gledati Velež. O sutrašnjij invaziji crvene armije, lentaši iz Međugorja te sateliti iz Kaknja i Vareša mogu samo maštati.

Falsifikatori svega nadmašuju sami sebe.
Nije im lako ovih dana.
Znamo da će sutra svi gledati Velež. O sutrašnjij invaziji crvene armije, lentaši iz Međugorja te sateliti iz Kaknja i Vareša mogu samo maštati.

- tutankamon1905
- Kontakt:
21.7. Sarajevo - Zrinjski
25.7. Utrecht - Zrinjski
28.7. Zrinjski - Velez
1.8. Zrinjski - Utrecht
Zivio. I ne zivi u iluziji da ce vas iko gledat osim vas samih. Nemojte nam se samo umorit, imate za 15 dana domacu utakmicu u ligi. Ne bi bilo lijepo da kiksate zbog umora pa se vratite u svakodnevnicu i pocnete prijetit istupanjem iz lige
25.7. Utrecht - Zrinjski
28.7. Zrinjski - Velez
1.8. Zrinjski - Utrecht
Zivio. I ne zivi u iluziji da ce vas iko gledat osim vas samih. Nemojte nam se samo umorit, imate za 15 dana domacu utakmicu u ligi. Ne bi bilo lijepo da kiksate zbog umora pa se vratite u svakodnevnicu i pocnete prijetit istupanjem iz lige
Hasic vec pere ljigu, pametan doso pokrast klub, pa istupit radi saveza, a ne financijskog kraha koji sljedi seljacima iz vrapcica.
- oldschool72
- Kontakt:
dobra roba što koristiš brato, javi mi na pm dilerov kontakt,
halucinacije i iluzije te pucaju pravo...
Velež do groba
-
- Kontakt:
Susjedi na aparatima
- tutankamon1905
- Kontakt:
I samo da se ogradim ovo sam izvuko jednu godinu. Moguce da je nekad i odgođeno nesto jer imamo veliki uzorak utakmica u europi pa je tesko sve upratit. Moguce da je i onaj nekadasnji velez prije 30-40 godina kad je zadnji put bio u europi igrao utakmice svaka 2-3 dana bez odgode, ali ne idem toliko u proslost. Tako da ne bih dusu da grijesimtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:3221.7. Sarajevo - Zrinjski
25.7. Utrecht - Zrinjski
28.7. Zrinjski - Velez
1.8. Zrinjski - Utrecht

Ne trebas puno traziti, odgodili ste prosle godine sa Sirokimtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:48I samo da se ogradim ovo sam izvuko jednu godinu. Moguce da je nekad i odgođeno nesto jer imamo veliki uzorak utakmica u europi pa je tesko sve upratit. Moguce da je i onaj nekadasnji velez prije 30-40 godina kad je zadnji put bio u europi igrao utakmice svaka 2-3 dana bez odgode, ali ne idem toliko u proslost. Tako da ne bih dusu da grijesimtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:3221.7. Sarajevo - Zrinjski
25.7. Utrecht - Zrinjski
28.7. Zrinjski - Velez
1.8. Zrinjski - Utrecht
Zivio. I ne zivi u iluziji da ce vas iko gledat osim vas samih. Nemojte nam se samo umorit, imate za 15 dana domacu utakmicu u ligi. Ne bi bilo lijepo da kiksate zbog umora pa se vratite u svakodnevnicu i pocnete prijetit istupanjem iz ligeLaku noc i nemojte nam osramotit grad sutra, sretno

- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel to trebalo bit izmedju gostovanja u Sloveniji i gostovanja na Cipar? Dal je odma utvrdjen termin utakmice u slucaju da Zrinjski ispadne? Jel usporedjujemo to sa putem u Sarajevo i utakmicom u Mostaru i nakon gostovanja u grckoj opet utakmica u Mostaru.Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 00:01Ne trebas puno traziti, odgodili ste prosle godine sa Sirokimtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:48I samo da se ogradim ovo sam izvuko jednu godinu. Moguce da je nekad i odgođeno nesto jer imamo veliki uzorak utakmica u europi pa je tesko sve upratit. Moguce da je i onaj nekadasnji velez prije 30-40 godina kad je zadnji put bio u europi igrao utakmice svaka 2-3 dana bez odgode, ali ne idem toliko u proslost. Tako da ne bih dusu da grijesimtutankamon1905 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 23:3221.7. Sarajevo - Zrinjski
25.7. Utrecht - Zrinjski
28.7. Zrinjski - Velez
1.8. Zrinjski - Utrecht
Zivio. I ne zivi u iluziji da ce vas iko gledat osim vas samih. Nemojte nam se samo umorit, imate za 15 dana domacu utakmicu u ligi. Ne bi bilo lijepo da kiksate zbog umora pa se vratite u svakodnevnicu i pocnete prijetit istupanjem iz ligeLaku noc i nemojte nam osramotit grad sutra, sretno
![]()
Ne znam sta pokusavate opravdat? Pickast potez, proslo vam je i to je to. Al ne glumite bar zrtvu na svakom koraku kad ste namazani svim mogucim bojama
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MikiPirs, MostarReds22, TylerBurey i 16 gostiju.