FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 22 jul 2021, 10:33

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jul 2021, 09:31
Historicar je napisao/la:
22 jul 2021, 09:24
Posušje je slabije od Milsamija, i ovih 11 bi trebalo da ih pobjedi.Ali stranci se moraju registrovati što prije.

slika
Sve ekstra ali Krle vise nece i ne moze biti spic
Radije zamjeni mjesta Krletu i Bagaricu
Ili Bagarica na spica a Dervisagica ili Salcina na krilo

Ili umjesto Velksokog Cmiljanica koji bi 10x vise prikazao i uradio nego on

Ostalo sve sasvim ok
Trebali bi dobiti sa ovim timom
Brate, ja se divim tvom optimizmu kada mislis da bi Cmiljanic pokazao vise od bilo koga i iskreno se nadam da ces pogoditi s tom konstatacijom. Nazalost, bojim se da i ovakav Velkoski za njega svemirski brod, sto vise govori o njemu nego o Krsteu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jul 2021, 10:40

Napapijri je napisao/la:
22 jul 2021, 10:33
NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jul 2021, 09:31
Historicar je napisao/la:
22 jul 2021, 09:24
Posušje je slabije od Milsamija, i ovih 11 bi trebalo da ih pobjedi.Ali stranci se moraju registrovati što prije.

slika
Sve ekstra ali Krle vise nece i ne moze biti spic
Radije zamjeni mjesta Krletu i Bagaricu
Ili Bagarica na spica a Dervisagica ili Salcina na krilo

Ili umjesto Velksokog Cmiljanica koji bi 10x vise prikazao i uradio nego on

Ostalo sve sasvim ok
Trebali bi dobiti sa ovim timom
Brate, ja se divim tvom optimizmu kada mislis da bi Cmiljanic pokazao vise od bilo koga i iskreno se nadam da ces pogoditi s tom konstatacijom. Nazalost, bojim se da i ovakav Velkoski za njega svemirski brod, sto vise govori o njemu nego o Krsteu.
Ma ovo za Cmiljanica je vise bilo sarkazama ali eto :D
Tu su negdje sad iskreno :D
Mozda Krle za nijansu bolji :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jul 2021, 10:45

Pa nek neko uporedi Kanurića sa Delačem, pa da vidimo tog akademca engleskog.
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2021, 10:47

Cmiljanic je sigurno bolje rijesenje od Velkoskog u ovom trenutku na poziji napadaca. Svakako mu dati sansu,mozda nesto i uradi,ovog smo vidjeli nista uradio nije,dakle logikom se namece da mozemo samo dobiti nikako izgubiti tom rokadom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 jul 2021, 10:52

Shategabri je napisao/la:
22 jul 2021, 10:45
Nema potrebe za tim poređenjem, svako vidi kvalitetu jednog i drugog, ali me ne može niko ubijediti da je dovođenje Tucakovića koji nije imao veze sa fudbalom i dovođenje Kanurića koji je, kako ti kažeš, “akademac engleski” na istom nivou.

Halo, pričamo o nekome ko se bavi fudbalom i o nekome ko ide u srednju školu i loptu samo na tv-u gleda

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 jul 2021, 10:53

Ovde vecinim bukvalci koji rijec mladi igraci smatraju svih 25 igraca da bude ispod 22 godine, nema od tog nista.

Mozda 5 maks 7 , jos mozda 2-3 od 24-27 i resto nebitno koliko godina.

Sad da imamo na raspolaganju akademiju dinama nebi mogli nac idalni 25 igraca da na kraju budemo medju prve 3 ekipe..

Naj teza pizicija za iztrpit igraca je golmanska pozicija i pozicija napadaca..

Kova je bio istih godina ko kanuric kad je protiv slobode stao na go ni blizu nije imao nakih gluposti ko on, za citavu prvu sezonu nije napravio gresaka ko ova rupa..

Pokusat sad protiv pisusja dat Dizdarevicu sansu ako i on bude ko ovaj levat istjerat oboicu..

Napadac ista stvar samo sto napadaca imamo na kilu al nijedan nemoze da igra radi ne registracije i povreda.

Bagaric i sa ovakvom raspalom ekipim ce da 7-8 golova a i ovaj drugi mozda bude oko 5-6 plus ahmet i dervisagic po 1-2 gola i to bi bilo sasvim dovoljno za 3 mjesto

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jul 2021, 10:54

Dervisagic......................Bagaric...................................Fanimo

..........................................Susic...............................................

..........................Djokanovic.......Palic.......................................

Pidro..................Dupovac..........Kurdic.........................Oremus

....................................Dizdarevic...............................................

Najbolji sastav po meni za nedelju(Uz to da stranci nece biti tu)
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 jul 2021, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jul 2021, 10:55

alacious je napisao/la:
22 jul 2021, 10:52
Nema potrebe za tim poređenjem, svako vidi kvalitetu jednog i drugog, ali me ne može niko ubijediti da je dovođenje Tucakovića koji nije imao veze sa fudbalom i dovođenje Kanurića koji je, kako ti kažeš, “akademac engleski” na istom nivou.

Halo, pričamo o nekome ko se bavi fudbalom i o nekome ko ide u srednju školu i loptu samo na tv-u gleda
Pa nije sigurno, ja to nisam ni poredio.
Al ovaj Kanurić mi je dosad za ispisnice.
Ne znam, možda i griješim, možda je sve splet okolnosti, ali ova tri gola ne znaš za koji je više kriv.
Nisam pametan šta...
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2021, 10:56

alacious je napisao/la:

Gore je za klub. Tucaković je bio treći golman koji nikada nije dobio priliku, nije nikada stao na gol. Kanurić nas je koštao mnogo, mnogo više od njega zajedno sa Pidrom i Velkoskim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 jul 2021, 10:59

22 jul 2021, 10:55
alacious je napisao/la:

Ne znam, možda i griješim, možda je sve splet okolnosti, ali ova tri gola ne znaš za koji je više kriv.
Nisam pametan šta...
I po meni je za ispisnice, nije to uopste upitno i jedva cekam da potpisemo golmana, ali ja govorim striktno o cinu dovodjena igraca jer je bordobijeli u pokusaju da odbrani babu usrefa bacio spin po obicaju, i da su za Kanuricevo dovodjenje bili sportski argumenti, a za tucakovicevo samo babini $$$$.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jul 2021, 11:01

alacious je napisao/la:
22 jul 2021, 10:59
22 jul 2021, 10:55
alacious je napisao/la:

Nisam pametan šta...
I po meni je za ispisnice, nije to uopste upitno i jedva cekam da potpisemo golmana, ali ja govorim striktno o cinu dovodjena igraca jer je bordobijeli u pokusaju da odbrani babu usrefa bacio spin po obicaju, i da su za Kanuricevo dovodjenje bili sportski argumenti, a za tucakovicevo samo babini $$$$.
Ma to me branjenje ne zanima, ja navijam za FKS, a Husrefi, Sabrine i kompanija su prolazni :cool:
Koševo Zapad

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 jul 2021, 11:03

22 jul 2021, 11:01
Ma to me branjenje ne zanima, ja navijam za FKS, a Husrefi, Sabrine i kompanija su prolazni :cool:
Jedino normalno razmisljanje :thumbup:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 jul 2021, 11:04

donDondon je napisao/la:
22 jul 2021, 08:57
tri utakmice nisi nikog dobio,od tog dvije ekipe iz Tuzle i Vatikanci,i tebi je najveci krivac golman.
dvije utakmice na Kosevu si izgubio,nisi ni pogledao prema golu.

Slazem se da Kanuric nije bio na visini zadatka ali od njega se to i najmanje ocekivalo,mi da imamo golmana sa 20 godina koji moze odmah branit za prvi tim i biti klasa,bio bi u Realu .
Nekad pomislim da pola ljudi ovdje nije nikad macku sutnulo sa praga a kamoli loptu
smatram da se on mora istrpiti do polusezone kako en bi odstupili od ove reorganizacije
Ti ili zivis u nekom paralelnom kosmosu ili si iz Olovskih Luku,pa ne mozes stici na utakmice Sarajeva :mrgreen:
Ova utakmica igrana u ponedeljak u 18,00 casova na Kosevu,Sarajevo je ne da nije samo pogledalo na gol,nego je i dalo gol i stvorilo nekoliko sansi,kroz cijelu utakmicu bili bolji i opasniji protivnik. A izgubilo je samo i iskljucivo zbog greski odbrane i onog abortusa na golu.
Nije me zasad onaj brbljavi Dalmoš impresionirao. Jedna od zamjerki mu je sto nema muda i orginalnosti. Da nam je recimo Ciro na mjetu trenera,on bi poslije prve tekme rekao Pidri i Kanuricu : Sine,jbm li ti mater i nogom ih nabio iz kluba. I tako mi tekmu protiv Tuzle ne bi izgubili. To je pravi nacin na ne trpljenje,nismo ku.rve pa da nekog trpimo. Ako neko ne valja ,posalji ga u Kakanj,neka ga tamo trpe.
Ne moze klub forsirati djecu i graditi igru na akademcima i omladincima,kad mi njih nemamo. Nemas mladog igraca da valja. S njima bi se borili za opstanak. Zato treba malo iskusnijih a prvenstveno boljih igraca,dok nam Italijan ne napravi djecu !!
Btw u vezi Sabljice i trenera - Ne postoje dobri i losi treneri,nego samo treneri sa dobrim rezultatima i treneri sa losim rezultatima.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 jul 2021, 11:11

Lakoste je napisao/la:
22 jul 2021, 08:44
Ni u Posusju ne mozemo racunati na strance.
Ma grohnuli smo malo je reći,ja šta uradiše od kluba...išaretom vode tražili

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 22 jul 2021, 11:26

miky_hz je napisao/la:
22 jul 2021, 10:47
Cmiljanic je sigurno bolje rijesenje od Velkoskog u ovom trenutku na poziji napadaca. Svakako mu dati sansu,mozda nesto i uradi,ovog smo vidjeli nista uradio nije,dakle logikom se namece da mozemo samo dobiti nikako izgubiti tom rokadom.
Apsolutno se slažem, lik nije odigrao ni čitavo poluvrijeme odma ga pljuju.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jul 2021, 11:36

Stvarno ne razumijem sto dosad nije registrovan Bagaric..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jul 2021, 11:44

Pa očito da nisu izmirili prema poreznoj.
Iako su bili rekli do kraja ove sedmice, ali...
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2021, 11:47

22 jul 2021, 11:44
Bagarić nije stranac, nema to veze.
Igraci ako već nisu dobili, ce bas brzo dobiti i ostatak novca sto im se duguje, jer je Tan poslao odredjeni dio novca, ne znam da li je poslao da se podmire dugovanja ka poreznoj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 jul 2021, 11:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jul 2021, 11:47
Igraci ako već nisu dobili, ce bas brzo dobiti i ostatak novca sto im se duguje, jer je Tan poslao odredjeni dio novca, ne znam da li je poslao da se podmire dugovanja ka poreznoj
Sve ja to znam....onda jedino da on nije još spreman za takmičarski nastup.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2021, 11:53

22 jul 2021, 11:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jul 2021, 11:47
Sve ja to znam....onda jedino da on nije još spreman za takmičarski nastup.
Trebao bi biti tu protiv Posusja. Meni su cak rekli da ima sanse da nastupe i ovi novi stranci, jer bi se trebalo ubrzo poreznoj uplatiti. Sto znaci u najgorem slučaju nece biti stranaca jos protiv Posusja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Google Adsense [Bot], miguelramos, perodeformero, skoJaa i 84 gosta.