Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

lech
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la lech » 19 jan 2011, 14:19

cak 2 gola :o
Higuain je najbolji napadac. maestro sa loptom koji se vise nece roditi, Europo divi se!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 14:23

lech je napisao/la:cak 2 gola :o
Higuain je najbolji napadac. maestro sa loptom koji se vise nece roditi, Europo divi se!
Kako smo igrali ostale meceve i to je uspjeh.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 jan 2011, 14:38

_BooS_ je napisao/la:Finale kupa je u maju, nešto malo prije finala Lige prvaka ;)
Ove sezone je finale u 4. mjesecu:
http://www.barcelonayellow.com/bcn-even ... -cup-final
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 14:54

L_blancos je napisao/la:Jarane LEch izvini al si glup..
Ebo te i CR i Kaka i svi, sta je CR dao Realu ?? Sta je promjenio?? Nije nista, i dalje smo kite i nismo nista osvojili.. Popisam se na svaki njegov gol, a nijedan od njih nije bio u vecim utakmicama i nijedan nas nije promaknuo na veci stupanj..
jbg sada ako nije dao za sada Barci znaci ucinak 0,a u malim tekmama nije bitan sto zabija golove, pa kako bi onda dosli u fazu da nastupamo u LP.Sve su tekme bitne, a ostalom boli me qita za CR, Kaku, Benzemu, Higuaina, oni su placeni puno i treba da zabijaju i da rade..Klub je najbitniji ma ko god da igro, volio bi Moratu u spicu 8-) sigurno ima vecu zelju od Benzeme a i pod manjim je pritiskom od njega.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 jan 2011, 15:01

Ovaj RMCF kakav god da je, bi u ovome trenutku u svakoj ligi na svijetu bio 1., osim u Primeri gdje Barcelona ima najbolju generaciju u klupskoj povijesti.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 jan 2011, 15:17

Leader je napisao/la:Ovaj RMCF kakav god da je, bi u ovome trenutku u svakoj ligi na svijetu bio 1., osim u Primeri gdje Barcelona ima najbolju generaciju u klupskoj povijesti.
:lol: Slabasni Real Madrid ne bi u Francuskoj ligi izborio Ligu Prvaka a jedino se u skotskoj Primeri mogu smatrati konkurentom za titulu.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 15:18

-Paja je napisao/la:
Leader je napisao/la:Ovaj RMCF kakav god da je, bi u ovome trenutku u svakoj ligi na svijetu bio 1., osim u Primeri gdje Barcelona ima najbolju generaciju u klupskoj povijesti.
:lol: Slabasni Real Madrid ne bi u Francuskoj ligi izborio Ligu Prvaka a jedino se u skotskoj Primeri mogu smatrati konkurentom za titulu.
Pa dobro mi bi bili zadovoljni sa tim uglavnom ispred vas.

Sto se tice Arsenala pa oni bi francuskoj ligi igrali u 2 ligi :lol: a u skotskoj primeri bi se mogao smatrati kao stalni ucesnik 1 lige.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jan 2011, 15:23

Istina, samo neki nikako da skontaju tu notornu cinjenicu...posebno me cude pojedini navijaci Reala koji mjenjaju mišljenje o svom timu zavisno od utakmice do utakmice.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 15:29

Mandrak je napisao/la:
Istina, samo neki nikako da skontaju tu notornu cinjenicu...posebno me cude pojedini navijaci Reala koji mjenjaju mišljenje o svom timu zavisno od utakmice do utakmice.
mahhh to su oni koji ce ubrzo da predju na City=Dzeku :lol: barca je ove godine srusila svijetski rekord iz 19 tekmi 52 boda to ni Dinamu u HNL nije poslo za rukom :mrgreen: madrid 48 bodova :? a klubovi tipa Villareal, Valencija, Sevilla,pa i At.Madrid mogu pobijediti svakog na svijetu ispada da je liga slaba zato sto ih rm i barca lagano uzimaju itd.. a ovi u europi sevilla rutinski izbaci prvaka njemacke i ostali valencija mnogo bolja od uniteda bila :lol: osim atletica koji je razocarao 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jan 2011, 15:42

Gdje je onaj Paja...samo prati kad vam dođe Barsa pa zabije jedno 5 komada topnicima na arapskom stadionu u Londonu.
Pa onda nešto pricaj i ismijavaj Real i Primeru...prošle godine je bio lakši trening ,došlo do opuštanja i zajebancije u drugom pol. pa ste nekako na foru zabili dva gola i izjednacili...ali sad ce biti PONIŽAVANJE!!...a o revanšu na Nou Campu, ne smijem ni pricati - tu ce biti sjeca kneževa i masakr.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 jan 2011, 16:05

-Paja je napisao/la:

Kad smo već kod spomenute Francuske lige, što se vaš poluklub ne takmiči u dotičnoj? Imate podosta materijala (igrače, trenera) da budete pa čak i prvi za promjenu...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2011, 17:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam prezadovoljan ovom sezonom jbg samo da prođemo Lyona još i to je to jbg protiv ove Barce se ne može treba barem 1 sezona da se uigra ekipa tako da ne bi volio nikakvo pojačanje ni sada ni na ljeto 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 17:26

El Madrid cree que la RFEF predispone a los árbitros contra Mou y el club

El comunicado oficial del club es el siguiente:

1) Mostrar la indignación que nos producen esas alusiones directas realizadas en la web oficial de la Federación Española de Fútbol.

2) Considerar de una enorme gravedad que desde la propia web de la Federación Española de Fútbol se hagan esas consideraciones hacia nuestro entrenador, que demuestran claramente unos prejuicios que están lejos de la objetividad, neutralidad y equilibrio que deberían imperar en las informaciones oficiales de este organismo.

3) Rechazar rotundamente la utilización de la figura de nuestro entrenador de la forma que se ha hecho en la web oficial de la Federación porque entendemos que se predispone de manera lamentablemente deliberada a un organismo como el arbitral contra el entrenador del Real Madrid y contra el propio club.

4) Exigir responsabilidades por lo que entendemos que es una falta de respeto y consideración al entrenador de nuestro equipo, al propio Real Madrid y a sus aficionados.

5) Por último, lamentar que se produzcan este tipo de comunicados oficiales en la web de la Federación Española, aunque desde el Real Madrid C. F. se seguirán impulsando las mejores intenciones para que las relaciones entre el club y la Federación sean siempre las idóneas en el marco de la convivencia que todos deseamos para el fútbol español.

:oops: :oops: :oops:

http://www.marca.com/2011/01/19/futbol/ ... 38779.html

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jan 2011, 20:50

Neka moderacija izvine, nisam ja pisao... ali ne mogu odolit da ne postavim :D

Kaze Xavi de mi qrac stavi, ja mu stavi, a on se zadavi, onako za jedan tren dodje Pique, Puyol i Jeffren qrac mojna kricu mi neka smola, poliza je Guardiola, odtud ide Iniesta i kaze stavi mi ga smjesta, iza njega Valdez stavi kitu na oprez. Sad ce moj qrac stradat Lessi ce je cijelu noc glabat, kaze Villa ajde ne placi sad ce doci navijaci. Joj meni kito moja ko cete glabat nema broja, aj pocnite rano, povika Maskerano. Ostade mi jedan zal, nije stigo Abidal. Nije stigo dok mi se digo, kitu stavih ja na bedro al je tada uze Pedro, pa je poce tako lizat da sam presto disat.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jan 2011, 20:53

Portillo je napisao/la:Neka moderacija izvine, nisam ja pisao... ali ne mogu odolit da ne postavim :D

Kaze Xavi de mi qrac stavi, ja mu stavi, a on se zadavi, onako za jedan tren dodje Pique, Puyol i Jeffren qrac mojna kricu mi neka smola, poliza je Guardiola, odtud ide Iniesta i kaze stavi mi ga smjesta, iza njega Valdez stavi kitu na oprez. Sad ce moj qrac stradat Lessi ce je cijelu noc glabat, kaze Villa ajde ne placi sad ce doci navijaci. Joj meni kito moja ko cete glabat nema broja, aj pocnite rano, povika Maskerano. Ostade mi jedan zal, nije stigo Abidal. Nije stigo dok mi se digo, kitu stavih ja na bedro al je tada uze Pedro, pa je poce tako lizat da sam presto disat.
koja ljubomora u picku materinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 22:05

Nisam znao da ste tolika dijeca.. :oops: ovo nije tema za takve gluposti @portillo

FK Željezničar

Podrška Papetu

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 19 jan 2011, 22:52

Los_Blanos2 je napisao/la:Nisam znao da ste tolika dijeca.. :oops: ovo nije tema za takve gluposti @portillo
joj l.blanos ti si legenda..samo mi mozes vadit zivce s avatarima..pogotovo s proslim..onim "bogom" sto pljesce..:P

Barca u kupu sa Almeriom
bice zanimljivo

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jan 2011, 22:55

Prava "devetka" za Real je Molina (Betico) 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 jan 2011, 00:11

Ovaj komentar je ukratko sve objasnio
Lep tekst, lepo napisan, ali malo je smesan.Ono sto cini Real posebnim je upravo Murinjo, da se ne lazemo. Taktika razbijanja Barselone je gotovo enigma, ali sa Interom je dokazao suprotnost. Svaki mec je prica za sebe, svaka njegova taktika je prava teorija fudbala kojoj se trebamo diviti. Murinjo ne moze da nauci nekog kako da dribla, kako da sutira loptu ili ustopuje. On pravi magiju taktike. Iako je ta taktika unistena protiv Barse sa 5-0 ipak, to nije pokazatelj da on nije fenomenalan trener. Sta je trebao da uradi Man Utd kad su zavrsili kao 4 u grupi LSampiona? Da odpusti Fergija??? Svaki pocetak je tezak, nekad on traje godinu dana nekad i vise, ali nezamisliva je glupost kad bi otpustili Murinja!!! Iskreno navijam za Real, ali uzivam kad gledam Barsu, a u Realu uzivam u taktici i lepoti koju znaju pojedinci da naprave. Kako se odgovara VANZEMALJSKOM FUDBALU BARSE? Upravo ANTIFUDBALOM, a taj antifudbal ne moze da napravi svako niti bas lako da prenese igracima. Na takvom fudbalu je Barsa gradila igru one godine kad ih je Antic preuzeo, a to je dobitna formula koju treba i Real da prati. I da skratim, moramo zahvaliti na kraju VANZEMALJSKOM FUDBALU BARSELONE i NEPREDVIDIVOM SJAJU REALA sto postoje!!!
A Real igra ljepše nego prethodnih sezona nažalost otkako se Higuain povrijedio malo se izgubila ta ljepota jbg ni Barca sa Bojanom umjesto Ville u napadu ne bi isto igrala.Real je štaviše prelijepo igrao na početku sezone no onda nas je Barca spustila na zemlju jer se protiv njih ne može tako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.