2-0 , 25min.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako ne mogu? dobar stadion, išli smo na 100 puta gore.endeende je napisao/la: ↑22 jul 2021, 18:45**** stadion gdje ne mozete primiti gostujuce navijace, vrlo brzo napustili ligu akoBogda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iz posusja rekli da ne mogu obezbjedit mjesto za gostujuce navijace...sto se tice policije moze
Oremus,Cmilja i Lazic nisu nivo za Sarajevo. Treba to sto prije otjerati. Nije ni Velkoski ali on je legenda I kapiten a uskoro ce i drzavljanstvo dobiti,pa nece biti StranacElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 17:28Dobra stvar sto su Bagaric i Bodul domaci igraci.
Trenutni stranci u timu: Oremus, Fanimo, Velkoski, Cmiljanic + Lazic i Ševelj. Tito te ebo sve kreme de la kreme. Pa ovi nasi stranci izuzev Fanima su medju najslabijim u ekipi, a bila priča kako ce biti duplo bolji nego domaci![]()
A Sevelj je mlad I perspektivan. Uvijek treba imati strpljenja i razumjevanja za djecu.
Ako bude bas dobar prodacemo ga skupo a ako bude onako,dacemo mu drzavljanstvo.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Čuj Oremuš nije za nas. 
Lazić isto ima mjesta, itekako.

Lazić isto ima mjesta, itekako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li kakve sanse ili zanimanja sa naše strane, da dovedemo Kapica? Poznaje ga i Sablic jer su zajedno bili u Sheriffu.
Strašno bi nam legao na mjestu CM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
3 0 Elfsborg.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- robertkosar
- Kontakt:
Ovii moldavci se raspali, dobro je pa mi ispadosmo

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mah Kapic je relativno mlad 26 godina, njemu je cilj inostranstvo 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
hazarder je napisao/la: ↑21 jul 2021, 11:36Možda sam napuko malo, al' ja još ruke ne dižem od Cmilje. Nije on jadan kriv što su preko njega pare prali i što je hronično povrijeđen. Ako je u stanju da počne, njega na lijevo krilo, Bagaru na devetku, Bodula na desetku, Sušića sa Pecijem u vezi, Ševelja na desnog beka a Mirko nek' odmori poluvrijeme bar.
Da si ti meni živ i zdrav Hasbulla moj dobri sportski direktore.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lafo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ma ne bi nas Svedi razvalili, odgovara nama taj njihov stil, mislim da se razumijemo nas ovakve bi oni prosli, u to sam siguran ali ne bi tu bilo nikakvog razvaljivanja, a i protiv Moldavaca je nama u biti problem bio napad tj realizacija, nista oni ni protiv nas nisu igrali, jedan sut u okvir gola u dvije utakmice, al jbg, bilo je sta je bilo, sta da se radirobertkosar je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:33Ovii moldavci se raspali, dobro je pa mi ispadosmo![]()
de
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca je momci pa smo mi ispali. Sa onom rupetinom od golmana Švedi sta bi opucali to bi i uslo. Pa ako bi imali u prosjek 7,8 suteva na gol 6 bi ih ušlo sigurno.
Ako ga Sablic opet stavi na gol protiv Posusja onda je gori nego on. Stavi Dizdarevica, ako je i on taraba stavi Sahinovica jest da ima 17 godina al njega treba istrpjeti a ne ovu tarabu koja ima 20 godina, a ne zna osnove golmanske.
Ako ga Sablic opet stavi na gol protiv Posusja onda je gori nego on. Stavi Dizdarevica, ako je i on taraba stavi Sahinovica jest da ima 17 godina al njega treba istrpjeti a ne ovu tarabu koja ima 20 godina, a ne zna osnove golmanske.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda se zapitaš šta on trenira 10-15 godina svaki dan, za nepovjerovati.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:50Sreca je momci pa smo mi ispali. Sa onom rupetinom od golmana Švedi sta bi opucali to bi i uslo. Pa ako bi imali u prosjek 7,8 suteva na gol 6 bi ih ušlo sigurno.
- robertkosar
- Kontakt:
Neznam ko drzi ovog raspalog i truhlog trenera golmana u klubu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo ove dvije slike vrtjeti Sablicu ako odluci i trecu utakmicu, da ga stavi na gol. Koji moron uhvatio se stative ko pijan plota.MortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:51Onda se zapitaš šta on trenira 10-15 godina svaki dan, za nepovjerovati.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:50Sreca je momci pa smo mi ispali. Sa onom rupetinom od golmana Švedi sta bi opucali to bi i uslo. Pa ako bi imali u prosjek 7,8 suteva na gol 6 bi ih ušlo sigurno.

PS. Kova u prvih 11 za Rakow.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa sta ti radis ?ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:26Ima li kakve sanse ili zanimanja sa naše strane, da dovedemo Kapica? Poznaje ga i Sablic jer su zajedno bili u Sheriffu.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pazi debila gdje stoji, dok lik suta u gol hahahahaa
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, enzo1, Google Adsense [Bot], hadzibake, johntravolta123, Konzerva, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, skoJaa, tutankamon1905 i 108 gostiju.