E, amaterizam. Pa zar je teško prisiti grb, stvarno sam se razočarao.adios je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:44Nalijepljenobrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:30Da li netko zna, da li je grb na dresu usiven ili nalijpljen?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i oni tebe selame!
- NisamInSajder
- Kontakt:
A zar je Andjusic dobio kontinuitet nastupa kao u Velezu?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Majku ti Hadzija yebem. Majku i tebi Sabrina yebem.
Da Bog da vam marka za lijeka falila a da lezite u krevetu u najgorim mukama a da je ne mognete naći.
Pičqa li vam materina ona na sta ste doveli klub. Ove godine smo trebali grupe ganjati, mrtve li vam yebem na tabutu !!!!
Pogledajte i ugledajte se na mostarski klub, kako se stvara hemija u ekipi i kako se pravi ekipa za velike rezultate, kako se navijace prave sretnima i zadovoljnima. Sve vam yebem milo i drago !!!!
Da Bog da vam marka za lijeka falila a da lezite u krevetu u najgorim mukama a da je ne mognete naći.
Pičqa li vam materina ona na sta ste doveli klub. Ove godine smo trebali grupe ganjati, mrtve li vam yebem na tabutu !!!!
Pogledajte i ugledajte se na mostarski klub, kako se stvara hemija u ekipi i kako se pravi ekipa za velike rezultate, kako se navijace prave sretnima i zadovoljnima. Sve vam yebem milo i drago !!!!
Nije kod nas trener problem.emir79 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:26Kad sam pisao da dovedemo Dudića umjesto ovih nazovi trenera Vinka i Sablica ovdje se smijali. Ovdje hoce akademike i govornike, nekakve lijepe price, a ne strucnjake.
Neka se ugledaju svi treneri u ligi kako se pravi ekipa koja moze trcati i odrzavati tempo. Kako se igra srcem , a ne kao ovi nasi sto se po terenu povlace kao prebijene mačke. Mogu svi od Dudića da nauče.
-
- Kontakt:
Šemso Hasić i onaj Džemil Šoše su Uli Henes i Karlheinz Rumenige za naš dvojac Kasum - Buljubašić.Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:41Svaka cast mostarcima,kapa dolekad imas prave ljede u upravi koji znaju sta hoce,i igrace koji ginu za sveti dres onda dobijes ovo sto Velez radi
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sjećam se jednog derbiju na Hasetu, kada je ušao sa klupe i odmah okrenuo, na vrhu sesnaerterca, dvojicu Zeljinih igrača. Vidjelo se da zna i samo ga je trebalo istrpiti. Mislim da je i on produkt Akademije, koji je došao iz Leotara...NisamInSajder je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:44A zar je Andjusic dobio kontinuitet nastupa kao u Velezu?
Evo i oni tebe selame!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Najozbiljnija su ekipa u državi.
Mogu trčat skoro svi. Dovoljno je to reći, skoro sam o tome pričao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Slusaj ja sam jedan od najvecih kriticara uprave, ali uprava NIJE kriva ako ti ekipa nije spremna, kondiciono, fizicki i da ima maksimalan tempo.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:45Nije kod nas trener problem.emir79 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:26Kad sam pisao da dovedemo Dudića umjesto ovih nazovi trenera Vinka i Sablica ovdje se smijali. Ovdje hoce akademike i govornike, nekakve lijepe price, a ne strucnjake.
Neka se ugledaju svi treneri u ligi kako se pravi ekipa koja moze trcati i odrzavati tempo. Kako se igra srcem , a ne kao ovi nasi sto se po terenu povlace kao prebijene mačke. Mogu svi od Dudića da nauče.
Ovu trku Veleza sto vidis je potpis iskljucivo trenera i strucnog staba, i ne samo tempo, nego i disciplina igraca.
Sablic nije nikakav trener, kao sto ni Vinko nije bio. E ovdje dolazimo do uprave koju bih vec danas nogirao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bravo Velež! Kako god ovo završilo odlična priča i putokaz našim klubovima.
-
- Kontakt:
Mozemo izmjenjati sto trenera ali isto ce biti ako budemo duzni i Bogu i narodufks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:45Nije kod nas trener problem.emir79 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:26Kad sam pisao da dovedemo Dudića umjesto ovih nazovi trenera Vinka i Sablica ovdje se smijali. Ovdje hoce akademike i govornike, nekakve lijepe price, a ne strucnjake.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A onako kvalitet ekipe.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:52Najozbiljnija su ekipa u državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
Dudic je karyna za Sablica.
Kao što je Brandao karyna za Fanima.
I ne seryte i ne lomite se bez veze. Kad cujem ove navijace Veleža tek vidim koliko su Horde daleko iznad svih. Realno.
I ne seryte i ne lomite se bez veze. Kad cujem ove navijace Veleža tek vidim koliko su Horde daleko iznad svih. Realno.
Kad bi mogla biti registracija za Ševelja i Lazića?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Seoska ekipa koja je prosle godine do europe dosla taktikom zabij gol i valjaj se ostatak utakmice. Ubjedljivo najodvratnija ekipa s kojom smo igrali, posljednja utakmica na onom pokusaju stadiona je utakmica koja me najvise isfrustrirala u ovom nasem losem nizu. Znaci cigani su nam zabili gol i valjali se 30 minuta na svaki kontakt. Od tad nema sanse da navijam za njih da igraju ne znam protiv koga!
-
- Kontakt:
Sad kad bi se postavila anketa, Sablić ili da se dovede Dudić, Feđa ne bi 20 % glasova dobio.siroliver69 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:58Dudic je karyna za Sablica.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sad ce krenuti ebo te Velez, Dudica vodi kuci, Radovca vodi kući, Andjusica isto, Resic ne treba nikad, sve idioti...dok sve odvedemo kući na teren izvedemo Pejovicaemir79 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:26Kad sam pisao da dovedemo Dudića umjesto ovih nazovi trenera Vinka i Sablica ovdje se smijali. Ovdje hoce akademike i govornike, nekakve lijepe price, a ne strucnjake.

Kad pogledaš statistiku Veleza protiv AEKa nocas i nasu protiv Milsamija sve ti je jasno. Doduse bilo bi zanimljivo uporedit recimo ovog Cosica noćas i Velkoskog u sezoni, tu je to negdje sto se tiče trke.
-
- Kontakt:
Ovo je za Velez posebna utakmica i sigurno ce oni dati 200 %, mislim da neće moći ovako igrati u ligi. Svi ovi igrači žele da se pokažu i dokažu tako da se bore, trče a i fintiraju.
Sad je pitanje koliko će ih ovo koštati...
Mada svaka im čast, na svemu do sada...
Sad je pitanje koliko će ih ovo koštati...
Mada svaka im čast, na svemu do sada...
Evo i oni tebe selame!
- siroliver69
- Kontakt:
Ma naravno, cuj Dudic...Historicar je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:02Sad kad bi se postavila anketa, Sablić ili da se dovede Dudić, Feđa ne bi 20 % glasova dobio.siroliver69 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:58Dudic je karyna za Sablica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.