Cosicu idiote, znas li dodati loptu. Kako ne mogu ovaj primitivni fudbal kad je uzme peljati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zeljeznicar nece osvojiti titule još barem 3 sezone vi ste u ligi do tad.
Nece niko sem Borca dok je Vico na celu saveza.
Ma kakav Borac osvojili je zadnji put kod vas na Grbavici osvojili je sad nakon minus 13 i naše debilne uprave i opet im ide pauza od 10 godina minimum.
Velez ce ako ne ove,sljedece sezone biti prvak.1000000%
Ma ove sezone ako Borac ne bude pljačkao kao prošle.
Nisu nikog izgubili a dodatno pojačali konkurenciju. Jedino oni nisu slabiji u odnosu na prošlu godinu.
Cosicu idiote, znas li dodati loptu. Kako ne mogu ovaj primitivni fudbal kad je uzme peljati.
Kao onaj nas mentol Besic u reprezentaciji.
Vala bas, jel ziv taj covjek
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."