I Borac ne dobi Linfild

I Borac ne dobi Linfild
Još 15 postova danas i kvota ispunjenaElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:50Ekstra noc.
Pobjeda Veleza i poraz političke prčije tzv. Borac BL![]()
![]()
Ma neki manji klub. Šta sve neće ljudi izvaliti ovdje ccc.Danas je AEK jedan od najuspješnijih grčkih klubova, s 12 osvojenih prvenstava, 15 kupova, jednim Liga kupom i dva Superkupa. Klub je stalni sudionik Lige prvaka i Kupa UEFA.
Apsolutno svako ko je pristao igrati u četničkom leglu, kome ne smeta Marš na Drinu, veličanje genocida, zločina, skandiranje Ratku Mladiću, negiranje države itd itd, obradovala bi me smrt takvih. Nije mi to tabu uopšte. Štaviše, radujem se što je takvih idiota manje.Vjeverica777 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:50Bas primjeren komentar,evo sve ali sta ti moze biti kriv neki Moraitis ili Coric da prizivas smrt neciju. Bolesno stvarno
Velež igra moderan fudbal, visok tempo, rastrčani na sve strane. Ne žive u 20. stoljeću, ugledaju se na njemačku školu. Svaka čast i za kondicionog ko god da je.
Zeljo je dva puta dobio Ferencvarosa koji ima preko 30 titula prvaka i evropske trofeje,pa to niko i ne spominje ovdje.
feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:53Pobjeda i veliki uspjeh naravno. Ali ne vidim potrebu da se stvaraju mitovi ? Nista vaznija i veca pobjeda nego sto je to npr Zrinja ruadio protiv FC Ultrechta.
Najvece pobjede nasih timova su protiv Genka I Utrechta.Otvoriteoci je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:55Zeljo je dva puta dobio Ferencvarosa koji ima preko 30 titula prvaka i evropske trofeje,pa to niko i ne spominje ovdje.
Imali su nasi timovi solidnih pobjeda,a koja je najveca,ne bi znao.
Remi sa Italijanima u Italiji koji su 27. klub na svijetu je veći rezultat od ovoga. Pa mi smo Grke izbacili u jačem takmičenju od ovog. Što se tiče pobjeda tu bi dodao Genk koji igra u deset puta jačoj ligi od Grčke, još je to bila liga prvaka i u gostima smo ih pobijedili.
Tako je, Madjari su u klupskom fudbalu ispred GrkaOtvoriteoci je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:55Zeljo je dva puta dobio Ferencvarosa koji ima preko 30 titula prvaka i evropske trofeje,pa to niko i ne spominje ovdje.
Imali su nasi timovi solidnih pobjeda,a koja je najveca,ne bi znao.