Bh. klubovi u Europi - 2021/22
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Hoće li RA u Atenu ? 

-
- Kontakt:
Sta kaze ono Vranjes i dva diletanta, u onom videu, iz Borca "tri komada" sa tri prsta, a ono četiri. Jaooo, kako ih ubise ljudi.
Reaguj Vico, zovi Pilava možda on sta moze uraditi. Sramotiti RS i BiH
Evo i oni tebe selame!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onaj garavi Grk. Doveli ga jer je Grk. U Grckoj pravio girose mozda.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:08Sta kaze ono Vranjes i dva diletanta, u onom videu, iz Borca "tri komada" sa tri prsta, a ono četiri. Jaooo, kako ih ubise ljudi.
-
- Kontakt:
Ne znam cemu potreba da se u ovom trenutku spominje Zrinjski...e svastaavenija je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:05Ne treba pretjerivati, Zrinjski je osnovan 1905 godine, komunisti su ga zabranili i klub je nastavio postojati opet 92.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:58Ovu kombinaciju svih faktora kao veceras ne moze nikada prirediti Zrinjski jer su nazor napravljeni. Tj. moras imati u krvi to. Zrinjski je sterilan klub i nakon 30 godina postojanja.
Cak i kad racunas samo koliko postoje zvanicno bez zabrane to je preko 70 godina Zrinjskog.
Ne znam čemu potreba da se sve omalozava.
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Istrosen je Borac protiv Zelje
Jedva su izvukli bod
Zato su potopljeni u Sjevernoj Irskoj
A Velez je pokazao koliko je velik klub
Velez je krenuo od nule
Drago mi je zbog Veleza jer ja to gledam kao pobjedu Bosne i Hercegovine
Mislim da jedino Velez moze provalit u grupe
Kad bi bili sampioni sigurno bi usli u grupe od nekih Euro takmicenja
Hvala Rođeni za ovu veliku pobjedu BiH fudbala
Nekako sam sad uvjeren poslije ove Velezove pobjede da ce Mostarka Lana Pudar donijet prvu medalju za BiH sa OI
Im nesto u tom Mostaru

Jedva su izvukli bod
Velez je krenuo od nule
Nekako sam sad uvjeren poslije ove Velezove pobjede da ce Mostarka Lana Pudar donijet prvu medalju za BiH sa OI
Im nesto u tom Mostaru

90minut je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:08Tako je ja licno stojim iza sky9 jer je i onaj stajao iza mene.Sky9 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:05Halo debilčino mrtva odjavi se i ne truj forum svakodnevno svojim glupostima.feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:03
O jebote zivis u Tz i mislis da nekog mozes ismijavat za mjesto stanovanja. A sigurno nisi nigdje mrdno. E moj jado seljacino jedna raspala.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:10Istrosen je Borac protiv Zelje
Jedva su izvukli bod
Velez je krenuo od nule
Im nesto u tom Mostaru
![]()

Stvarno od nule.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Linfield je nivo amatera koje je Velež u dvomeču uništio. Da nije bilo početne treme na prvoj utakmici, uvalili bi im petardu. Poraz Borca od 4:0 je najveća sramota nekog bh. predstavnika u evropskim takmičenjima. Ovaj poraz je čak nadmašio ispadanje Zrinjskog od tada amatera Dudenlange (ljudi su danas mnogo bolji nego u ono vrijeme). Kukesi, Milsami i sl. su za Linfield Real Madrid.
Ovo večeras je pokazatelj razlike u kvaliteti između dvije ekipe. Jedne ekipe koju sudije guraju i druge ekipe koje sudije uništavaju (ne samo njih, uništavali su i druge klubove u nekim mečevima, počevši od Sarajeva do Zrinjskog).
I dalje sam pesimističan što se tiče prolaza Veleža, raduje me što je ukinuto pravilo gola u gostima. Ne bih se iznenadio da Borac uvali pet komada ovim amaterima, ali ovaj poraz je u cijelini neviđena bruka i sramota.
Ovo večeras je pokazatelj razlike u kvaliteti između dvije ekipe. Jedne ekipe koju sudije guraju i druge ekipe koje sudije uništavaju (ne samo njih, uništavali su i druge klubove u nekim mečevima, počevši od Sarajeva do Zrinjskog).
I dalje sam pesimističan što se tiče prolaza Veleža, raduje me što je ukinuto pravilo gola u gostima. Ne bih se iznenadio da Borac uvali pet komada ovim amaterima, ali ovaj poraz je u cijelini neviđena bruka i sramota.
Zapili se glavni igrači u Belfastu, i bude to što bude.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Umjesto priče da li je najveća pobjeda našeg kluba u Evropi ili ne (koja je bezveze), više mi ima smisla ova teza koju je neko iznio - da je ovo najbolje odrađena utakmica našeg kluba u Evropi do sada. Eh to je tačno, rekao bih
Naravno, kad se uzme u obzir jačina protivnika i svi drugi faktori. Primjera radi, Sarajevo je igralo 2-2 s Atalantom, ali je tu realno trebalo biit 7-2, više sreće nego pameti. To je bio tad ogroman rezultat, ali je slučajnost. Ili evo recimo ova pobjeda kontra Genka, koja je vjerovatno, ako ćemo biti realni, najveća pobjeda i prolaz. Genk je tu tekmu ipak bio dobro bolji i uz dosta sreće, Sarajevo je dobilo. Eh, s druge strane, bilo je super utakmica naših klubova, ali protiv slabijih protivnika. Recimo, Sarajevo je fantastično odradilo Rapid iz Bukurešta, koji je tad bio dosta jak. Ali, nije to to. Ili Željo kako je odradio Sheriffa. Ili Sarajevo Levskog. To su bile prave tekme, ali protivnici ipak slabiji.
Bez obzira šta bude u revanšu, Velež je osvjetlao obraz. Pokazali su da se može i opet kažem, uz realno ograničen kvalitet, jer to zaista jeste, napravili strašan rezultat. Recimo, nije toliko iznenađenje kad Sarajevo kakvo je bilo nabije Atromitosa, jer je ono bila atomska ekipa Sarajeva za naše pojmove. Ali, ovo je fantastično

Bez obzira šta bude u revanšu, Velež je osvjetlao obraz. Pokazali su da se može i opet kažem, uz realno ograničen kvalitet, jer to zaista jeste, napravili strašan rezultat. Recimo, nije toliko iznenađenje kad Sarajevo kakvo je bilo nabije Atromitosa, jer je ono bila atomska ekipa Sarajeva za naše pojmove. Ali, ovo je fantastično

Al haj 1:0, desi se los dan, nemas srece, al 4:0...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- OldFashioned
- Kontakt:
OldFashioned je napisao/la: ↑22 jul 2021, 19:06Ako se već ovoj nestvarnoj seriji utakmica bez poraza bliži kraj, onda neka to bude protiv AEKa u ovom dvomeču.
Meni je bitno samo da izađemo na teren s mudima kao što ih je uostalom i do sada vodio Feđa, iako su ovi druga galaksija, ali nema veze. FORZA ROĐENI !
HVALA !

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Samo da hoce akobogda proci AEK-a spuštam ja kapu odma, al' zna se da ce ih grci u paklenom atmosferu nabiti 3-0.Hantraga je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:13Umjesto priče da li je najveća pobjeda našeg kluba u Evropi ili ne (koja je bezveze), više mi ima smisla ova teza koju je neko iznio - da je ovo najbolje odrađena utakmica našeg kluba u Evropi do sada. Eh to je tačno, rekao bihNaravno, kad se uzme u obzir jačina protivnika i svi drugi faktori. Primjera radi, Sarajevo je igralo 2-2 s Atalantom, ali je tu realno trebalo biit 7-2, više sreće nego pameti. To je bio tad ogroman rezultat, ali je slučajnost. Ili evo recimo ova pobjeda kontra Genka, koja je vjerovatno, ako ćemo biti realni, najveća pobjeda i prolaz. Genk je tu tekmu ipak bio dobro bolji i uz dosta sreće, Sarajevo je dobilo. Eh, s druge strane, bilo je super utakmica naših klubova, ali protiv slabijih protivnika. Recimo, Sarajevo je fantastično odradilo Rapid iz Bukurešta, koji je tad bio dosta jak. Ali, nije to to. Ili Željo kako je odradio Sheriffa. Ili Sarajevo Levskog. To su bile prave tekme, ali protivnici ipak slabiji.
Bez obzira šta bude u revanšu, Velež je osvjetlao obraz. Pokazali su da se može i opet kažem, uz realno ograničen kvalitet, jer to zaista jeste, napravili strašan rezultat. Recimo, nije toliko iznenađenje kad Sarajevo kakvo je bilo nabije Atromitosa, jer je ono bila atomska ekipa Sarajeva za naše pojmove. Ali, ovo je fantastično![]()
Sve u svemu totalno nebitno pobjeda je ogromna!
- feniksptica
- Kontakt:
Bilo je jos mnogih sramota nasih klubova od raznoraznih timova. Al rezultat uvijek bude tu negdje u gol-dva. Ovo je mislim dosad najgora prezentacija nase lige u evropskim takmicenjima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jel dozvoljena publika u Grčkoj i koliki kapacitet ? Zna li se išta oko toga ?
-
- Kontakt:
Svaka cast Velezu!
20 milja maxConvicts1988 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:17Jel dozvoljena publika u Grčkoj i koliki kapacitet ? Zna li se išta oko toga ?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, Paromlinac, Vanja8 i 29 gostiju.