Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Vidjecete, proci ce Velež i ove grke 

Coach i Manzinga složni: Karat ćemo bojca, tog velikahahahahahahana iz platonove.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi svi znamo da je AEK kvalitetniji,ima vise love,skuplje i bolje igrace.. nije sramota ni ispasti od takve ekipe,ali je vrlo vazno na koji nacin se ispada... nek se bore kao veceras i samo jako.. pa rezultat kakav god da bude u Atini.
VELEZ je prvi nas klub koji nije skinuo gace u utakmici sa apsolutnim favoritom prije nego je pocela tekma,pofajtali se i kraj price,za to im se mora odati priznanje...
VELEZ je prvi nas klub koji nije skinuo gace u utakmici sa apsolutnim favoritom prije nego je pocela tekma,pofajtali se i kraj price,za to im se mora odati priznanje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Rođeni
Prije nepar sezona slavile se pobjede protiv Goška, Toška, visočke Bosne, Rudara iz Kaknja, Krivaje itd., a večeras protiv AEKa. Na tome skidam kapu kako god ovo prošlo na kraju. Uživajte
Specijalne čestitke za @killu (pozitivnog) kretena
i @ANTIFA migranta od milja
Borčevci...šta reći?
Kako god, ne treba gubiti nadu, kad su mogla dva uletiti Klužu, mogu i četiri ovim ribarima.

Prije nepar sezona slavile se pobjede protiv Goška, Toška, visočke Bosne, Rudara iz Kaknja, Krivaje itd., a večeras protiv AEKa. Na tome skidam kapu kako god ovo prošlo na kraju. Uživajte

Borčevci...šta reći?

Kako god, ne treba gubiti nadu, kad su mogla dva uletiti Klužu, mogu i četiri ovim ribarima.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kažem ti, prolazi Velež 100%.
Zabice im i tamo par komada iz kontri

Jest jak AEK, ali bez priprema mogu qrcu svirati, a to se vidjelo veceras jasno.
E da, Velež ce se ove sezone ganjati za titulu sa dodikovom prćijom, ali ce ih na kraju povaliti na hinjaka

Ma nije uopšte rasprava hoce li proci ili ne s onom atmosferom u Grckoj primaju barem 3, al' ne omalovažavam ovaj uspjeh.let3 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:25Kažem ti, prolazi Velež 100%.
Zabice im i tamo par komada iz kontri![]()
Jest jak AEK, ali bez priprema mogu qrcu svirati, a to se vidjelo veceras jasno.
E da, Velež ce se ove sezone ganjati za titulu sa dodikovom prćijom, ali ce ih na kraju povaliti na hinjakakao uostalom i vas prošle sezone
![]()
Ovo bi trebao biti najvažniji zaključak iz večerašnje utakmice. Svi naši klubovi kad izađu u Evropu, igraju preoprezno. Kada dobijemo slabije klubove (objektivno), mi toliko oprezno igramo i zakomplikujemo (evo primjer Sarajeva sa Milsamijem i nebrojno puta tako). Kada dobijemo jače klubove, onda je to pristup kao da je protivnik Bayern. Bilo je par nekakvih izuzetaka, ali nikad kao ovaj večeras. Prvi put je naša ekipa od prve minute zaigrala kako treba da igra.
SUDIJA odličan - izuzetno važno.
Svaka čast Velezu i to bez vrlo važnog igraca u veznom redu Radovca.
Ovaj uspjeh u Europi ali i ranije u PLBiH 90% ide na adresu Dudica...da je bilo ko drugi bio na njegovom mjestu, ništa od ovoga ne bismo gledali.
Mislim da je neko vec spominjao...Dudic = Bosnić u košarkaškoj reprezentaciji. Važnost identična.
U Atini odigrati hrabro pa sta bude. Bit će prilike za kontre.
Borac totalno razočarao...za mene je ovaj rezultat mozda najsramniji u euro takmičenjima kada su naši timovi u pitanju.
Svaka čast Velezu i to bez vrlo važnog igraca u veznom redu Radovca.
Ovaj uspjeh u Europi ali i ranije u PLBiH 90% ide na adresu Dudica...da je bilo ko drugi bio na njegovom mjestu, ništa od ovoga ne bismo gledali.
Mislim da je neko vec spominjao...Dudic = Bosnić u košarkaškoj reprezentaciji. Važnost identična.
U Atini odigrati hrabro pa sta bude. Bit će prilike za kontre.
Borac totalno razočarao...za mene je ovaj rezultat mozda najsramniji u euro takmičenjima kada su naši timovi u pitanju.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 jul 2021, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sjetio sam se još jednog historijskog meča našeg predstavnika u Evropi.
Željezničar - Malaga 0:0, 2002. godine. Malaga je u uzvratu pobijedila sa samo 1:0, čak su izbacili AEK kasnije, a ispali su u četvrtfinalu Kup uefa od Boaviste na penale. Imali su tada odličan tim. Starija raja će se sjetiti da nije bilo prenosa, već se slušalo na radiju.
Ako Velež primi pet komada i ispadne, ovdje će početi komentari da je ovo večeras bila slučajnost
Da ne bude scenarij Sarajevo - Bešiktaš.
Željezničar - Malaga 0:0, 2002. godine. Malaga je u uzvratu pobijedila sa samo 1:0, čak su izbacili AEK kasnije, a ispali su u četvrtfinalu Kup uefa od Boaviste na penale. Imali su tada odličan tim. Starija raja će se sjetiti da nije bilo prenosa, već se slušalo na radiju.
Ako Velež primi pet komada i ispadne, ovdje će početi komentari da je ovo večeras bila slučajnost

Pa bice taj scenario, al' ne vjerujem baš kao Bešiktaš samo bice sigurno barem 3.Neutral je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:28Sjetio sam se još jednog historijskog meča našeg predstavnika u Evropi.
Ako Velež primi pet komada i ispadne, ovdje će početi komentari da je ovo večeras bila slučajnostDa ne bude scenarij Sarajevo - Bešiktaš.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Tek je prvo poluvrijeme gotovo. Rođeni zasluženo imaju 2:1. Ne letite puno, svi ovi što vas hvale ovdje će jedva dočekat da vas ismijavaju sutra, ako kiksate. Spustite loptu, nek smo vam mi škola. 2:2 Atalanta, 2:2 Bešiktaš, 3:2 Borusija.
ORIGINAL 1987
Kiki Musampa zabio Želji gol iz penala . Čini mi se negdje sredinom drugog poluvremenaNeutral je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:28Sjetio sam se još jednog historijskog meča našeg predstavnika u Evropi.
Ako Velež primi pet komada i ispadne, ovdje će početi komentari da je ovo večeras bila slučajnostDa ne bude scenarij Sarajevo - Bešiktaš.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Provjerio sam, Julio Dely Valdes u 7 minuti iz penala.Zeko87 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:35Kiki Musampa zabio Želji gol iz penala . Čini mi se negdje sredinom drugog poluvremenaNeutral je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:28Sjetio sam se još jednog historijskog meča našeg predstavnika u Evropi.
![]()
Čak je i nebitno kako bude u revanšu, pobijedili su veliki klub, zvučno evropsko ime, i to zasluženo.
Ima i toga da je razlika u stadiju priprema. Aeku tek za mjesec počinje liga, a naša već počela.
Ali bez obzira na sve to, velika stvar za naš fudbal. Pokazali su da se ipak može, da se ipak ovdje igra koliko toliko dobar fudbal.
Ima i toga da je razlika u stadiju priprema. Aeku tek za mjesec počinje liga, a naša već počela.
Ali bez obzira na sve to, velika stvar za naš fudbal. Pokazali su da se ipak može, da se ipak ovdje igra koliko toliko dobar fudbal.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Riješava ih AEK u prvih 45' u Grčkoj.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Da, ali gostujući teren i tribine bi mogle učiniti svoje. Nije Velež navikao na te velike tekme. Ipak su večeras ovo odlično odradili. Ne treba se zalijetati odmah da se ne bi razočarali.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: rishovski, TylerBurey i 36 gostiju.