Bh. klubovi u Europi - 2021/22
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
kakva mirnoca i hladnoca Alispahica kod drugog gola i Raikkonen bi mu pozavidio
Don't believe the hype.
Uživaj u pobjedi još 6, 7 dana i onda ide karanje, al' kazem ti spremi se vec na njega nemoj navijatiOldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:16Super, drž' se švabije, a nas male ljude pusti da s mirom slavimo ovu ogromnu pobjedu.
Onaj koji treba smiriti euforiju, (već ujutro), je čovjek koji je i zaslužan za ovakav Velež.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ok.
Ko osvaja SP na ljeto da odmah uplatim dok su ogromni koeficijenti ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Al je Pršeš večeras kao Xavi odigrao, Ovčina je dosta terena pokrivao. Brandao mi je djelovao potanak. Zajmović je nekoliko puta odlično spuštao duge lopte.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- akisarajevo92
- Kontakt:
Šta li ti slaviš?Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:10Velež se vratio EU takmičenjima nakon 3 decenije i vezao tri pobjede, jednu od tih protiv ekipe koja vrijedi skoro 40 miliona i ne bi trebali da slave ? Ako nisi u stanju pošteno čestitati bolje nemoj ništa ni pisati. Ovakvi komentari su mi pravo ljigavi, odišu zavidnošću nešto što nimalo nije nepoznanica za ove prostore.![]()
Evo citam tvoje izjave godinama, jesi dobar ti? Bola koga zanima uzvratna, jesi sebe zadovoljio sa ovom izjavom? Neka satisfiakcija sta li?90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:26Uživaj u pobjedi još 6, 7 dana i onda ide karanje, al' kazem ti spremi se vec na njega nemoj navijatiOldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:16Super, drž' se švabije, a nas male ljude pusti da s mirom slavimo ovu ogromnu pobjedu.
Onaj koji treba smiriti euforiju, (već ujutro), je čovjek koji je i zaslužan za ovakav Velež.
samo mostarski, samo bahato
Dok je Dino Hasanovic igrao u Celik pratio ga Kaiserslautern, a Anđušić je isto dobre partije imao kod Čelika nadam se da će Čelik se ponovo vratiti među najboljima!
Ne slave se veliki rezultati, ne slave se ni velike titule.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:10Velež se vratio EU takmičenjima nakon 3 decenije i vezao tri pobjede, jednu od tih protiv ekipe koja vrijedi skoro 40 miliona i ne bi trebali da slave ? Ako nisi u stanju pošteno čestitati bolje nemoj ništa ni pisati. Ovakvi komentari su mi pravo ljigavi, odišu zavidnošću nešto što nimalo nije nepoznanica za ove prostore.![]()
Slave se trenuci velike sreće, slave se momenti, slavi se velika utakmica.
Za nekoga je velika utakmica finale Lige Šampiona, za nekog je to pobjeda u doigravanju za Premiership protiv Leicestera (Watford) dok je za nekoga to drugo kolo konferencijske lige.
Znaš šta je najbitnije u svemu tome? Sreća.
Mogu se Mostarci obradovati ovoj pobjedi više nego prosječni navijač Reala tituli lige šampiona.
Ali, poprilično sam siguran da ti to ne razumiješ niti ćeš jer ne osjećaš pripadnost tom to što navijaš i jer si samo jedan od mnogih koji se hvali da navija za neki veliki klub. Haj z
-
- Kontakt:
Drita(kosovo)-Fejnord 0-0
I mi ovdje pricamo o nekim pobjedima,a ustvari kad skontas,jedni od najvecih jadova smo u evropi.
Za par godina cemo se takmiciti ko je manje izgubio,ma da ni danas nismo daleko od toga.
Ameterska liga,amaterski mentalitet i takmicenje cija je pobjeda veca.
I mi ovdje pricamo o nekim pobjedima,a ustvari kad skontas,jedni od najvecih jadova smo u evropi.
Za par godina cemo se takmiciti ko je manje izgubio,ma da ni danas nismo daleko od toga.
Ameterska liga,amaterski mentalitet i takmicenje cija je pobjeda veca.
Ja sam covjek koji zna kako je na strani odigrati nerješeno i onda te kuci siluju zato i kazem navijaci Veleža trebaju uživati u ovome narednih par dana jer nakon toga slijedi silovanje.apple je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:45Evo citam tvoje izjave godinama, jesi dobar ti? Bola koga zanima uzvratna, jesi sebe zadovoljio sa ovom izjavom? Neka satisfiakcija sta li?90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:26Uživaj u pobjedi još 6, 7 dana i onda ide karanje, al' kazem ti spremi se vec na njega nemoj navijatiOldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:16Super, drž' se švabije, a nas male ljude pusti da s mirom slavimo ovu ogromnu pobjedu.
Ja sam covjek koji je realan.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:49Ja sam covjek koji zna kako je na strani odigrati nerješeno i onda te kuci siluju zato i kazem navijaci Veleža trebaju uživati u ovome narednih par dana jer nakon toga slijedi silovanje.
Ja sam covjek koji je realan.
Ma ti si izfrustriran covjek. Opet kazem, taman zijanili 12:0 dole, ovo je nase vece, ako nemas nista pametnije reci, onda uduni. Inace ti saljem Frkija i komapniju na vrata

samo mostarski, samo bahato
Nemaš ti pojma drug. Nogomet kao i svaki drugi sport se igra za titule, prestiž, nagrade, trofeje itd. Ne igra se za jednu jedinu utakmicu. Tu i jeste bit ili ti ga poenta našeg fudbala. Ajmo nekog zavalit, iznenadit i skakat od sreće. Ajmo slavit neke nebitne plasmane u bilo kojem sportu. Ajmo dočekivati sve sportiste nebitno kakav rezultat ostvarili. Luzerski mentalitet. Na bolje nismo ni navikli.SF6 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:47Ne slave se veliki rezultati, ne slave se ni velike titule.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:13Ne razumijem iskreno zašto bih ja ili neko drugi trebao biti zavidan na pobjedi u kvalifikacijama konferencijske lige? Daleko je to još od nekog velikog uspjeha, AEK pa Elfsborg. Tek tada bi se moglo slaviti. Ne podržavam apsolutno niti jedan klub iz naše države, samo kažem da smo mala nacija u nogometu baš jer slavimo ovakve rezultate.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:10
Velež se vratio EU takmičenjima nakon 3 decenije i vezao tri pobjede, jednu od tih protiv ekipe koja vrijedi skoro 40 miliona i ne bi trebali da slave ? Ako nisi u stanju pošteno čestitati bolje nemoj ništa ni pisati. Ovakvi komentari su mi pravo ljigavi, odišu zavidnošću nešto što nimalo nije nepoznanica za ove prostore.![]()
Slave se trenuci velike sreće, slave se momenti, slavi se velika utakmica.
Za nekoga je velika utakmica finale Lige Šampiona, za nekog je to pobjeda u doigravanju za Premiership protiv Leicestera (Watford) dok je za nekoga to drugo kolo konferencijske lige.
Znaš šta je najbitnije u svemu tome? Sreća.
Mogu se Mostarci obradovati ovoj pobjedi više nego prosječni navijač Reala tituli lige šampiona.
Ali, poprilično sam siguran da ti to ne razumiješ niti ćeš jer ne osjećaš pripadnost tom to što navijaš i jer si samo jedan od mnogih koji se hvali da navija za neki veliki klub. Haj z
Ja sam rekao da ne podržavam niti jedan klub u ovoj državi jer osim što su svi klubovi preslabi za Evropska natjecanja, također im je usađen taj luzerski mentalitet o čemu sam iznad govorio. Kad na to dodaš igrače, infrastrukturu, navijače i sve ostalo znaš o čemu pričam. Ne kažem da ne treba navijati za svoje i veseliti se rezultatima al' odvadimo malo. Jedna lasta na čini proljeće, jedna pobjeda ne znači uspjeh, prolaz. Sve to pada u vodu ako AEK izdominira u Grčkoj, vjerujem da hoće ali se isto tako i nadam da neće. Vrijeme je da neki bh.klub uđe u grupu nekog velikog natjecanja. Rođeni su još daleko od toga, eh zato sad ne treba slaviti.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kakvih ovde pacijenata ima, Boze sacuvaj!
Prije utakmice vecina je pisala da ce puci petarda, a vjerovatno i puno ih je ocekivalo isto koji to nisu napisali. I onda Velez ne samo da nije izgubio 5:0, nego su i uzeli AEK-a. Hajd sto su ih uzeli, nego sto su dobro igrali. Nije bas da su uletile dvije frljoke.
Vazno je srat!
Ali neka je Pršeš vratio Tzavellasu za onu golcinu protiv nas.
Prije utakmice vecina je pisala da ce puci petarda, a vjerovatno i puno ih je ocekivalo isto koji to nisu napisali. I onda Velez ne samo da nije izgubio 5:0, nego su i uzeli AEK-a. Hajd sto su ih uzeli, nego sto su dobro igrali. Nije bas da su uletile dvije frljoke.
Vazno je srat!
Ali neka je Pršeš vratio Tzavellasu za onu golcinu protiv nas.

Joj ja reko napucačeš nekoga konkretnijeg od njega bježao je od svih u licnim belajima, zato kad treba akcijati na strani je uvijek bio konkretan volim ja njega.apple je napisao/la: ↑23 jul 2021, 00:55
Ma ti si izfrustriran covjek. Opet kazem, taman zijanili 12:0 dole, ovo je nase vece, ako nemas nista pametnije reci, onda uduni. Inace ti saljem Frkija i komapniju na vrata![]()

Na stranu zaje.banciju ja samo upozoravam navijace Veleža jer realno znam kako je od 2002 placem iznova i iznova.

- Bersaga
- Kontakt:
Maradona stari zavodnik.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Koje kravasto ponasanje, sklanjaj te je sa televizije dok jos imate gledanost.akisarajevo92 je napisao/la: ↑![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kako je smijesno pogledati najavu Borca i tri komada

Mislili da im gigovic sudi i smece iz saveza diktira odluke.
Mislili da im gigovic sudi i smece iz saveza diktira odluke.