Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sta je debilson ufatio pricat pa on je dobar jedino da lomi noge i pravi penale 
- -Paja
- Kontakt:
Zna se da ovi novinarski uhljupi izvlace rijeci iz konteksta, Denilson je vjerovatno rekao da nemaju pravog lidera ali kad pogledas takvih igraca vise i nema a i istina je da na sredini nemamo igraca kao sto je bio nekad Vieira a takvi ti trebaju na sredini nekako mi Song izbjegava incidente jedini koji bi mozda mogao malo da lici po prgavosti je Nasri mozda i Van Persie a zanimljivo je da su obojica kao djeca bili clanovi ulicnih bandi to bi im trebalo biti u krvi valjda.
Dio Arsenala
ajd ak se izjasni do 4-5 sati javiBosco je napisao/la:Nije se vođa još izjasnio po tom pitanju.Admir_Sa je napisao/la:Sta kaze vodja ko igra veceras??
nema potpisa
- -Paja
- Kontakt:
Szchechny, Sagna, Koscielny, Miquel, Gibbs, Wilshare, Rosicky, Denilson, Arshavin, Bendtner, Chamakh.
Nisam siguran za Miquela ali ovako bi trebalo to biti otprilike stim da ce ovog puta na klupi biti Van Persie, Nasri, Fabregas i Wallcot.
Nisam siguran za Miquela ali ovako bi trebalo to biti otprilike stim da ce ovog puta na klupi biti Van Persie, Nasri, Fabregas i Wallcot.
Dio Arsenala
ova formacija ako bude 4-4-2 kao u ona stara vremena, to ce biti odlicno, ukoliko bendtner ili chamakh budu na krilu to je katastrofa... valjda ce i arshavin skontati zasto je tu... a miguel je dobar, ili je bar bio za rezerve..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Trener Real Madrida, Jose Mourinho, prema pisanju inostranih medija, želi da angažuje napadača Arsenala, Robina Van Persija.
Potencijalna cijena je oko 30 miliona eura i ponuda se najverovatnije sprema.
Real ima problema sa povredama u napadačkoj liniji ekipe, a sam Mourinho vidi Holanđanina kao idealnu zamjenu za Higuaina.
Van Persi je inače u sjajnoj formi i teško da će Arsene Wenger pristati da ga proda, mada su česte povrede možda razlog da Arsenal razmisli o eventualnoj ponudi..
Real ima problema sa povredama u napadačkoj liniji ekipe, a sam Mourinho vidi Holanđanina kao idealnu zamjenu za Higuaina.
Van Persi je inače u sjajnoj formi i teško da će Arsene Wenger pristati da ga proda, mada su česte povrede možda razlog da Arsenal razmisli o eventualnoj ponudi..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo je izmisljotina medija.dr.van nostrand je napisao/la:Trener Real Madrida, Jose Mourinho, prema pisanju inostranih medija, želi da angažuje napadača Arsenala, Robina Van Persija.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jeli ovo oni igraj PES 2011..samo preko igrica mogu do 1.titule LPFaraon iz Visokog je napisao/la:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- -Paja
- Kontakt:
Sigurno igraju PES, vidim Gibbs je sigurno uzeo Real Madrid vidi mu se na faci ono "uzeo sam slabasan tim" jer ni na PES-u ne mogu proci osminu finala
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
Boli njih,imaju 20-etak godina i zaradjuju desetine hiljada funti mjesecno,u zivotu samo treniraju fudbal,nit ih brine skola,nit kredit,imaju sta god pozele,ljubomoran sam sto jes jesFaraon iz Visokog je napisao/la:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Los_Blanos2
- Kontakt:
onda je retard za PES-Paja je napisao/la:Sigurno igraju PES, vidim Gibbs je sigurno uzeo Real Madrid vidi mu se na faci ono "uzeo sam slabasan tim" jer ni na PES-u ne mogu proci osminu finala![]()
Fools!
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Naravno da je to za Persieja izmišljotina medija, nigdje on neide.
Uostalom to nam je najvjerovatnije budući kapiten.
- -Paja
- Kontakt:
Pa lahko ti je sa Wiganom to je jaca i renomiranija ekipa od reala.Los_Blanos2 je napisao/la:onda je retard za PES-Paja je napisao/la:Sigurno igraju PES, vidim Gibbs je sigurno uzeo Real Madrid vidi mu se na faci ono "uzeo sam slabasan tim" jer ni na PES-u ne mogu proci osminu finala![]()
Fools!ja bi sa Wiganom prosao
Dio Arsenala
Ako je to istina, Vodji bi bilo sjajno da ga uvali Realu za toliku lovu, pa neka onda blancosi zale za tim sto je uvijek povrijedjen. Sjajan igrac jeste, ali ako saberete koliko je pridonio igri i rezultatima Arsenala u zadnjim godinama, vidjet cete da ga vise nije bilo nego sto je igrao, pa bi tih 30 miliona za njega bili bogovska prodaja Arsenala, Chamak definitivno nije kvalitet Van Persijev, ali bolje je i njega uigravati i razvijati, nego uzdati se u covjeka kojeg ce vjerovatno povrede pratiti do kraja karijere, a i za te pare bi se mogao kupiti vrhunski napadacBosco je napisao/la:Naravno da je to za Persieja izmišljotina medija, nigdje on neide.Uostalom to nam je najvjerovatnije budući kapiten.
30 miliona za igraca kojeg vise nema nego sto ima je sjajan posao, ali ne vjerujem da je Morinjo tolika budala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Realno Van Persie je u 15 utakmica korisniji i bolji nego sto je jedan Villa za dvije sezone tako da je 30 miliona za usluge ovog majstora i malo, realno nekih 65 miliona funti bi bila prihvatljiva cijena. Naravno on nigdje ne ide i ostace u svom omiljenom klubu.
Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala
Nije sve u parama i golovima, van Persie je ikona ovog kluba, najdraži igrač 95% navijača, najodaniji fudbaler u cijelom timu i sve da ga Wenger hoće i želi prodati (što nije slučaj) on to ne smije uraditi. I RvP će ostati u Arsenalu sve dok on to želi, imao je priliku otici prošlo ljeto, ali on je rekao ne, ja ostajem ovdje po svaku cijenu.
I ostaje samo naš makar igro manje od 10 utakmica po sezoni. To je igrač koji poslije kraja svake utakmice ode da baci dres navijačima i pozdravi se s njima. Najpoštovaniji igrač Arsenala. Nema te pare za koje bi on otišao.
http://fanchants.com/football-songs/ars ... an-persie/
I ostaje samo naš makar igro manje od 10 utakmica po sezoni. To je igrač koji poslije kraja svake utakmice ode da baci dres navijačima i pozdravi se s njima. Najpoštovaniji igrač Arsenala. Nema te pare za koje bi on otišao.
http://fanchants.com/football-songs/ars ... an-persie/
-Paja je napisao/la:Realno Van Persie je u 15 utakmica korisniji i bolji nego sto je jedan Villa za dvije sezone tako da je 30 miliona za usluge ovog majstora i malo, realno nekih 65 miliona funti bi bila prihvatljiva cijena. Naravno on nigdje ne ide i ostace u svom omiljenom klubu.
Realno je Pajuga druze da za njega niko ne bi dao ni 20 miliona
Da nije sklon pov redama, a da igra uvijek u top formi nekoj kako zna, vrijedio bio kao i Vilja, ovako ne vjerujem da u svijetu ima tolika budala koja bi dala 30 miliona za nekoga ko ne moze ni mjesec dana igre sastaviti.
To sto bosco kaze je mislim istina, Persie je jako privrzen vodji i Arsenalu, emotivno bilo bi tesko da se proda takav igrac, ali gledaju onako bez emocija, sjajan bi posao bilo nekome levatu uvaliti takvog igraca, ali opet kazem to su samo spekulacije, ne vjerujem da postoji toliki levat koji bi ga kupio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- -Paja
- Kontakt:
Jedino sto je Realno je da ga Arsenal nece dati ni za 40, a hoce li neko ponuditi pare za njega ili nece je svejedno isto ko i za Fabregasa ti mozes ponuditi ali odgovor se zna ali da ti to vec znas jer navijas za jedan klub sto godinama dobija odbijanceRomariooo je napisao/la:-Paja je napisao/la:Realno Van Persie je u 15 utakmica korisniji i bolji nego sto je jedan Villa za dvije sezone tako da je 30 miliona za usluge ovog majstora i malo, realno nekih 65 miliona funti bi bila prihvatljiva cijena. Naravno on nigdje ne ide i ostace u svom omiljenom klubu.
Realno je Pajuga druze da za njega niko ne bi dao ni 20 miliona
Da nije sklon pov redama, a da igra uvijek u top formi nekoj kako zna, vrijedio bio kao i Vilja, ovako ne vjerujem da u svijetu ima tolika budala koja bi dala 30 miliona za nekoga ko ne moze ni mjesec dana igre sastaviti.
To sto bosco kaze je mislim istina, Persie je jako privrzen vodji i Arsenalu, emotivno bilo bi tesko da se proda takav igrac, ali gledaju onako bez emocija, sjajan bi posao bilo nekome levatu uvaliti takvog igraca, ali opet kazem to su samo spekulacije, ne vjerujem da postoji toliki levat koji bi ga kupio
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.