Ma ti si samo zeljan paznje, koliko puta si napisao da ce nas nakantat u grckoj, da bi s nekim diskutovao i sve i da mislis da ce nas nakantat, ako kako kazes "volis Velez", zadrzao bi to za sebe i jednostavno pozelio srecu u Atini90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:12Ja volim Velež i njegove navijace debili poput tebe to nece promjeniti, al' stavi se u kutiju i nemoj izlaziti pola posla je odrađeno ligu nikad osvojili niste kup nikad osvojili niste ostaje vam da ovo odradite do kraja a necete odraditi sigurno.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:09Uletim malo da vidim kome najvise pucaju cirevi, i primijetim da su to oni koji nam se najvecim prijateljima smatraju. Broje ljude u kopu, porede ovo s nekakvim genkom iz dvije i pete, omalovazavaju dudica isti oni koji su marinovica u zvijezde ukivali iako je ocita ubleha bio i kad im se kaze da imaju sta prepisati od nas, mrste se i glume dinamo po ko zna koji put
Vi nastavite biti bahati, potpisujte mesanovice i gurajte im po dvaes milja kojih nemate u dzep, a mi cemo nastaviti skromno i onoliko koliko nam je jorgan dug
a na kraju, vidjecemo ko ce prvi izgraditi stabilan klub
I šta onda slavice se pobjeda od 2-1?
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Klasična seljačina koja samo zna da vrijeđa. Liječi se care. A bolit će tebe glava poslije uzvrata. Nadam se da ćeš biti na temi kada vas AEK oduči od nogometa.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:14Naučih odavno da se ne raspravljam sa ignorantnim moronima kakav si sam.Vettel5 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:11Nemaš dovoljno dobar odgovor pa ovo pišeš. Pošteno. Samo se nemoj više kačiti na postove i sve 5.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 01:53Ovo uokviriti ovaj upis koliku količinu gluposti je momak napisao u samo nekoliko rečenica. Alal vera!![]()
Može samo glava da boli od silne gluposti i zavisti.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Zašto bi to uradio kad sam covjek po prirodi koji je realan?killafrommanilla je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:16Ma ti si samo zeljan paznje, koliko puta si napisao da ce nas nakantat u grckoj, da bi s nekim diskutovao i sve i da mislis da ce nas nakantat, ako kako kazes "volis Velez", zadrzao bi to za sebe i jednostavno pozelio srecu u Atini90minut je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:12Ja volim Velež i njegove navijace debili poput tebe to nece promjeniti, al' stavi se u kutiju i nemoj izlaziti pola posla je odrađeno ligu nikad osvojili niste kup nikad osvojili niste ostaje vam da ovo odradite do kraja a necete odraditi sigurno.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:09Uletim malo da vidim kome najvise pucaju cirevi, i primijetim da su to oni koji nam se najvecim prijateljima smatraju. Broje ljude u kopu, porede ovo s nekakvim genkom iz dvije i pete, omalovazavaju dudica isti oni koji su marinovica u zvijezde ukivali iako je ocita ubleha bio i kad im se kaze da imaju sta prepisati od nas, mrste se i glume dinamo po ko zna koji put
Vi nastavite biti bahati, potpisujte mesanovice i gurajte im po dvaes milja kojih nemate u dzep, a mi cemo nastaviti skromno i onoliko koliko nam je jorgan dug
I šta onda slavice se pobjeda od 2-1?
Šta je bolje i konkretnije i s ljubavlju urađeno to što upozoravam unaprijed da ce te biti silovani ili da kazem sretno imate šanse jaki ste?
Eh pa ja nisam takva osoba kazem unaprijed slavite par dana i onda se spremite za silovanje sve ostalo je zabluda pa jel?
Veležu ni veći Mostarski klub Zrinjski ne zavidi a kamoli neko drugi. Šta kaže brat umrijet ćemo svi od zavisti. Kao da su osvojili konferencijsku ligu a ne dobili jednu tekmu u kvalifikacijama. Svašta se ovdje može pročitati. 

M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- ElCartel11
- Kontakt:
Svi smo sa teme skoro čestitali, a vjerujem i u stvarnom životu, da je svakom normalnom pitaru drago za vasu večerasnju pobjedu.killafrommanilla je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:09Uletim malo da vidim kome najvise pucaju cirevi, i primijetim da su to oni koji nam se najvecim prijateljima smatraju. Broje ljude u kopu, porede ovo s nekakvim genkom iz dvije i pete, omalovazavaju dudica isti oni koji su marinovica u zvijezde ukivali iako je ocita ubleha bio i kad im se kaze da imaju sta prepisati od nas, mrste se i glume dinamo po ko zna koji put
Evo naprimjer pogledajmo post moderatora i mahera u kljucanju tema kad se izgubi
Istina je, da je Genk jaci od Aeka ali sto bi sad mi o tome pričali bezveze? Uživajte u pobjedi i da ih izbaciti aBd

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- OldFashioned
- Kontakt:
Velež je već pobijedio.
Tebi kao nekom ko ne zna čari prave ljubavi prema nekom klubu to dakako nije jasno.
Sve pokušavaš ne bi li bio relevantan. Ne znam šta uopšte radiš na pdfu BH klubova u EU, sam kažeš ne navijaš za nikog (al' siguran sam ja da ti pratiš klubove sa HR predznakom u BiH). Kada bi te citirao svaku glupost koju si iznad napisao, morao bih cijelu noć tipkati.
Ljubomoriši još malo levatino, milina te gledati kako se grizeš.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Velež nije pobjedio Velež ako ispadne nece se niko sjecat pobjede od 2-1 kao što se niko ne sjeca da je Sarajevo prije silovanja od Atalante protiv iste odigralo nerješeno.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:25Velež je već pobijedio.
Tebi kao nekom ko ne zna čari prave ljubavi prema nekom klubu to dakako nije jasno.
Sve pokušavaš ne bi li bio relevantan. Ne znam šta uopšte radiš na pdfu BH klubova u EU, sam kažeš ne navijaš za nikog (al' siguran sam ja da ti pratiš klubove sa HR predznakom u BiH). Kada bi te citirao svaku glupost koju si iznad napisao, morao bih cijelu noć tipkati.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 23 jul 2021, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi si na listi za podjebavanje nakon uzvrata. Milina će biti i tebe gledati uskoro ako budeš na temi. Ko visoko leti nisko pada, pazi da se ne vratiti u cvajtu opet, nije da ne znate kako je biti tamo.OldFashioned je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:25Velež je već pobijedio.

M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Kao što rekoh, ne možeš ti svariti neke stvari a nije ni čudo.
Nit' je iko očekivao pobjedu večeras, pogotov' ne ti i takvi kao ti, niti iko očekuje da smo favoriti za prolaz. Nemamo šta izgubiti a već smo dobili jako mnogo.
Samim tim što žudiš za tuđim neuspijehom i to gledaš kao vlastiti uspjeh dovoljno govori o tvom mentalnom sklopu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Al' nisi pobjedio ne još tek trebas igrati u grckoj i pobjediti.
- OldFashioned
- Kontakt:
Sami ste sebe iznenadili. No, to se neće ponoviti u Grčkoj. Tamo će AEK pokazati ko je i šta je. Velež će se usrati do 30' minute, očekujem opsadu njihovog gola i barem dvije lopte u mreži. Tada ćete svi ovdje pisati kako su vam fudbaleri lopovi, kako se ne trude i šta sve ne. Fino je slaviti ali u mjerama. Nije ni čudo što nam nijedan klub nema zapažen rezultat u Evropi kada se radujemo ovako malim stvarima. 50% posla nije odrađeno, a već se planira doček nakon Grčke zar ne?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:31![]()
![]()
![]()
Strasan si prognozer, aj sad odj u skokovima i pusti druge da uzivaju, svoju filozofiju prosipaj zrinjevcima oni ce te podrzat, vozdra![]()
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Idi u ku.rac nakon ovih 25 piva si me doveo do suza.

-
- Kontakt:
Kad nam ti ovako sve fino prognoziras onda se bas imamo cemu nadat
Kakav si ti komad budale to je nevjerovatno, cuj pricat cemo igraci lopovi ne trude se hahahahhhahaa, a docek cemo napravit prvo ispred tvoje kuce pa onda u Mostaru, cisto da uzivas malo u atmosferi koju prave Rodjeni
Gledaj i uzivaj u igrama Veleza

Kakav si ti komad budale to je nevjerovatno, cuj pricat cemo igraci lopovi ne trude se hahahahhhahaa, a docek cemo napravit prvo ispred tvoje kuce pa onda u Mostaru, cisto da uzivas malo u atmosferi koju prave Rodjeni

Gledaj i uzivaj u igrama Veleza

Rođeni rođeni u Grčkoj će bit plođeni. 

M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Pa i hoce biti tako nakon neuspjeha pricace se igraci nemaju istu kondiciju, iste pare i slicno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 02:39Kad nam ti ovako sve fino prognoziras onda se bas imamo cemu nadat![]()
Kakav si ti komad budale to je nevjerovatno, cuj pricat cemo igraci lopovi ne trude se hahahahhhahaa, a docek cemo napravit prvo ispred tvoje kuce pa onda u Mostaru, cisto da uzivas malo u atmosferi koju prave Rodjeni![]()
Gledaj i uzivaj u igrama Veleza![]()
A pokazalo se da mogu.
A što se atmosfere tice to je 150 hiljada hrvata u bih nezamislivo realno.

- ElCartel11
- Kontakt:
Neko ljudi gdje si borcevcihihihihi
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- OldFashioned
- Kontakt:
E moj sine, zišgu li išta drugo osim loših prognoza i ektremne zavisti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vicina i Dodina prcija tzv. Borac BL nakantana 4:0. Tako ti je to kad nemas savez i sudije iza sebe. Politicki šampion.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.