ako je po zasluzi, 2 joje i da plate članarinu za ovaj mjesec..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno,ja ih gotivim drama ,mozda i previse,ali kad igraju protiv Sarajeva jeb em im sve od doBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:08Propustih ovu raspravu oko Veleža.
Šta ste ko curice, ljubomorni na dobar rezultat Veleža i napadate svakog navijača Sarajeva koji im čestita.
I trebamo im čestitati, oni su nam najkorektniji i "najzdraviji" protivnik u ligi a odnos iskrenih navijača naših i njihovih je bratski.
Divit im se takođe trebamo, ljudi već tri sezone prave nestvarne rezultate sa osrednjim igračima, kod njih se ne ističe pojedinac, kod njih se ističe kolektiv. Zdrava atmosfera, glavu dajem da naš bilo koji igrač koji je sad kod nas PRELOŠ da ode kod njih da bi bio TOP igrač a da njihov najbolji igrač dođe kod nas da bi bio drugi igrač i bio bi KATASTROFA jer nam je atmosfera truhla.
Vidim ovdje još neki nisu prebolili što nam nisu izašli u susret onda za evropu i odgodu utakmice. Nek nisu, nit su trebali, mi se hvalimo sa širinom a odmah na početku sezone bi odgađali utakmice. To odgađanje bi njima donijelo zgusnut raspored kad bi se nadoknađivalo, ljudi gledaju sebe i svoj interes.
Ne ide ni ta činjenica da igraju seljački i da se valjaju, oni igraju najljepši fudbal već neko vrijeme kod nas.
Više volim da je Velež u vrhu nego Borac, Široki, Željo ili Zrinjski.
Za ovo što rade svaki iskreni navijač Sarajeva im treba čestitati i skinut kapu ali treba napomenut činjenicu da su oni daleko od najvećeg kluba u državi, FK Sarajeva, kako po trofejima tako i po rezultatima, bili to rezultati u evropi ili ligi, svejedno, i nikad nas neće stić u tome.
Prijateljski odnos dva kluba se ogleda najviše u odnosu navijača ta dva kluba a ne odnosnom ponašanja igrača vruće glave na terenu kad se igra međusobno.
Sretno Rođenim dalje, želim im grupnu fazu i dobre rezultate u ligi, da uvijek budu drugi, iza nas.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lijepa je vijest da su dobili neke zaostale plate, al kad čovjek razmisli malo, pa jedan Kanurić je dobio platu koji je sve samo golman nije, onda je možda i bolje da kasne i da ništa ne dobijaju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
I ja sam ih gotivio do u nazad dvije godine, dok se nisam uvjerio kakvi su u stvarnosti.mma_hz je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:21Iskreno,ja ih gotivim drama ,mozda i previse,ali kad igraju protiv Sarajeva jeb em im sve od doBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:08Propustih ovu raspravu oko Veleža.
Šta ste ko curice, ljubomorni na dobar rezultat Veleža i napadate svakog navijača Sarajeva koji im čestita.
I trebamo im čestitati, oni su nam najkorektniji i "najzdraviji" protivnik u ligi a odnos iskrenih navijača naših i njihovih je bratski.
Divit im se takođe trebamo, ljudi već tri sezone prave nestvarne rezultate sa osrednjim igračima, kod njih se ne ističe pojedinac, kod njih se ističe kolektiv. Zdrava atmosfera, glavu dajem da naš bilo koji igrač koji je sad kod nas PRELOŠ da ode kod njih da bi bio TOP igrač a da njihov najbolji igrač dođe kod nas da bi bio drugi igrač i bio bi KATASTROFA jer nam je atmosfera truhla.
Vidim ovdje još neki nisu prebolili što nam nisu izašli u susret onda za evropu i odgodu utakmice. Nek nisu, nit su trebali, mi se hvalimo sa širinom a odmah na početku sezone bi odgađali utakmice. To odgađanje bi njima donijelo zgusnut raspored kad bi se nadoknađivalo, ljudi gledaju sebe i svoj interes.
Ne ide ni ta činjenica da igraju seljački i da se valjaju, oni igraju najljepši fudbal već neko vrijeme kod nas.
Više volim da je Velež u vrhu nego Borac, Široki, Željo ili Zrinjski.
Za ovo što rade svaki iskreni navijač Sarajeva im treba čestitati i skinut kapu ali treba napomenut činjenicu da su oni daleko od najvećeg kluba u državi, FK Sarajeva, kako po trofejima tako i po rezultatima, bili to rezultati u evropi ili ligi, svejedno, i nikad nas neće stić u tome.
Prijateljski odnos dva kluba se ogleda najviše u odnosu navijača ta dva kluba a ne odnosnom ponašanja igrača vruće glave na terenu kad se igra međusobno.
Sretno Rođenim dalje, želim im grupnu fazu i dobre rezultate u ligi, da uvijek budu drugi, iza nas.![]()
Je li ovo Zrinjski odgodi tekmu Veležu zbog evrope, a nama smradovi vehležovski nisu htjeli kad smo igrali sa Brestom? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da bi se mogao prijaviti stadion za takmičenje, MORA postojati odvojen dio za gostujuče navijače - PRAVILNIK.MortemHz je napisao/la: ↑23 jul 2021, 09:45Dovoljno smo prokomentarisali druge ekipe u europi pa ćemo se se vratiti našim problemima. Još jednom, želim im svu sreću i da izbace AEK u Atini.
Koliko ima istine u tome da Posušje lafo ne može obezbjediti gostujuće navijače iz Sarajeva? Svaki klub je dužan da to uradi pogotovo ako policija pristane na to.
Znaci ŠUPLJA
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Još kuknjaava se digla, rekli bit će narušena regularnost takmičenja ako nam odgode utakmicu.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:38Pa jesu li nam "braca" ili nisu ? Smradovi najobicniji.

Zbog odluke Valentina Inzka jedan mali forumaš s ove teme na aparatima, strah ga da mu se ne naljute jarančići iz Zvornika i prestanu ga vodit na Rajka Mitića..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ma pakaši, tacno iz svakog njihovog navijaca puca zavist i ljubomora.joker90 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:41Još kuknjaava se digla, rekli bit će narušena regularnost takmičenja ako nam odgode utakmicu.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 12:38Pa jesu li nam "braca" ili nisu ? Smradovi najobicniji.![]()
Nemoj tako, "navijaci" Sarajeva to opravdavaju, i svrs svrs na velez. Pisham ih qrcem/qrcom

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nije zrinjski odgodio utakmicu, vec je velez na vrijeme predlozio zahtjev i o tome odlucuje komisija a ne zrinjski... zrinjski se tu nista nije pitao, bas mislite da bi im izasli u susret?
-
- Kontakt:
Prvi put im se slicno desava, pa ssd znaju kako je igrsti evropske utakmice, mozda bi nam sljedece godine odgodili 

Prije svega čestitam Velezu na izvanrednoj igri i pobjedi nad AEK-om i želim im sreću i u revanšu .U cilju postizanja uspjeha u revanšu Velez je tražio i dobio odgodu prvenstvene utakmice sa Zrinjskim.Te odgode ne bi bilo da Zrinjski nije pristao na odgodu.Dakle Velezov najveći rival je pristao pomoći Velezu i po cijenu vlastitog uspjeha / iskoristiti umor igrača Veleza/ pristao na odgodu. Zašto ovo pišem? Prošle godine u isto vrijeme FK SARAJEVO je igralo izuzetno važan meč sa bjeloruskim Brestom u play offu za ulazak u grupnu fazu Europske lige. FK SARAJEVO je od NS/FS BIH tražilo odgodu prvenstvene utakmice sa Velezom. Velez je kategoricki odbio odgodu čak insistirao da se meč igra, i meč se morao igrati.Govorilo se da bi odgodom utakmice bila ugrožena regularnost domaćeg prvenstva? Fedja Dudic se javno pitao - kakva je to ekipa koja ne može da igra u ritmu srijeda-nedjelja?...O ovome je pisao i uvaženi Muhamed Hamko Džafo i to nazvao hinjalukom.Ja bih ipak rekao da se velikim klubom ne postaje jednom dobro odigranom utakmicom u Europi. Velikim klubom se postaje gestama na terenu ali i van terena....
RECE BILI, I DOBRO RECE !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
procitaj moj post iznad, zrinjski se nije nista pitao! Velez je na vrijeme zatrazio odgodu, mi smo 2 dana prije trazili odgodu i tu se pita protivnik kao i komisija. Lud si ako mislis da je zrinjski prihvatio odgodu...Zoran28 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:26Prije svega čestitam Velezu na izvanrednoj igri i pobjedi nad AEK-om i želim im sreću i u revanšu .U cilju postizanja uspjeha u revanšu Velez je tražio i dobio odgodu prvenstvene utakmice sa Zrinjskim.Te odgode ne bi bilo da Zrinjski nije pristao na odgodu.Dakle Velezov najveći rival je pristao pomoći Velezu i po cijenu vlastitog uspjeha / iskoristiti umor igrača Veleza/ pristao na odgodu. Zašto ovo pišem? Prošle godine u isto vrijeme FK SARAJEVO je igralo izuzetno važan meč sa bjeloruskim Brestom u play offu za ulazak u grupnu fazu Europske lige. FK SARAJEVO je od NS/FS BIH tražilo odgodu prvenstvene utakmice sa Velezom. Velez je kategoricki odbio odgodu čak insistirao da se meč igra, i meč se morao igrati.Govorilo se da bi odgodom utakmice bila ugrožena regularnost domaćeg prvenstva? Fedja Dudic se javno pitao - kakva je to ekipa koja ne može da igra u ritmu srijeda-nedjelja?...O ovome je pisao i uvaženi Muhamed Hamko Džafo i to nazvao hinjalukom.Ja bih ipak rekao da se velikim klubom ne postaje jednom dobro odigranom utakmicom u Europi. Velikim klubom se postaje gestama na terenu ali i van terena....
-
- Kontakt:
Tako mu receno da misli i pise.keli je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:33procitaj moj post iznad, zrinjski se nije nista pitao! Velez je na vrijeme zatrazio odgodu, mi smo 2 dana prije trazili odgodu i tu se pita protivnik kao i komisija. Lud si ako mislis da je zrinjski prihvatio odgodu...Zoran28 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:26Prije svega čestitam Velezu na izvanrednoj igri i pobjedi nad AEK-om i želim im sreću i u revanšu .U cilju postizanja uspjeha u revanšu Velez je tražio i dobio odgodu prvenstvene utakmice sa Zrinjskim.Te odgode ne bi bilo da Zrinjski nije pristao na odgodu.Dakle Velezov najveći rival je pristao pomoći Velezu i po cijenu vlastitog uspjeha / iskoristiti umor igrača Veleza/ pristao na odgodu. Zašto ovo pišem? Prošle godine u isto vrijeme FK SARAJEVO je igralo izuzetno važan meč sa bjeloruskim Brestom u play offu za ulazak u grupnu fazu Europske lige. FK SARAJEVO je od NS/FS BIH tražilo odgodu prvenstvene utakmice sa Velezom. Velez je kategoricki odbio odgodu čak insistirao da se meč igra, i meč se morao igrati.Govorilo se da bi odgodom utakmice bila ugrožena regularnost domaćeg prvenstva? Fedja Dudic se javno pitao - kakva je to ekipa koja ne može da igra u ritmu srijeda-nedjelja?...O ovome je pisao i uvaženi Muhamed Hamko Džafo i to nazvao hinjalukom.Ja bih ipak rekao da se velikim klubom ne postaje jednom dobro odigranom utakmicom u Europi. Velikim klubom se postaje gestama na terenu ali i van terena....
- Shategabri
- Kontakt:
A s kim igra Velež za vikend?
Kakva je situacija sa povredama?
Dovode li kojeg novog igrača?
Pitam za jarana inače navija za Velež
Kakva je situacija sa povredama?
Dovode li kojeg novog igrača?
Pitam za jarana inače navija za Velež

Koševo Zapad
Baš sam sinoć sa babom (navija za Velež) o tome raspravljao tokom utakmice. Kažem mu da se Zrinjski ništa nije pitao a on navalio jest, i ja onako u revoltu odmah spomenu kad Velež nije prihvatio odgodu Sarajeva a on se nasmija. I reko "E dabogda ispali u revanšu" (kroz šalu naravno haha), na kraju smo se obojica smijali. Mi smo jednostavno tu zakasnili i Velež je to iskoristio, vjerujem iskreno da bismo i mi, da je bila obrnuta situacija. Kad zatražiš na vrijeme, tu savez odlučuje, protivnik se tu ništa ne pita.keli je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:33procitaj moj post iznad, zrinjski se nije nista pitao! Velez je na vrijeme zatrazio odgodu, mi smo 2 dana prije trazili odgodu i tu se pita protivnik kao i komisija. Lud si ako mislis da je zrinjski prihvatio odgodu...Zoran28 je napisao/la: ↑23 jul 2021, 13:26Prije svega čestitam Velezu na izvanrednoj igri i pobjedi nad AEK-om i želim im sreću i u revanšu .U cilju postizanja uspjeha u revanšu Velez je tražio i dobio odgodu prvenstvene utakmice sa Zrinjskim.Te odgode ne bi bilo da Zrinjski nije pristao na odgodu.Dakle Velezov najveći rival je pristao pomoći Velezu i po cijenu vlastitog uspjeha / iskoristiti umor igrača Veleza/ pristao na odgodu. Zašto ovo pišem? Prošle godine u isto vrijeme FK SARAJEVO je igralo izuzetno važan meč sa bjeloruskim Brestom u play offu za ulazak u grupnu fazu Europske lige. FK SARAJEVO je od NS/FS BIH tražilo odgodu prvenstvene utakmice sa Velezom. Velez je kategoricki odbio odgodu čak insistirao da se meč igra, i meč se morao igrati.Govorilo se da bi odgodom utakmice bila ugrožena regularnost domaćeg prvenstva? Fedja Dudic se javno pitao - kakva je to ekipa koja ne može da igra u ritmu srijeda-nedjelja?...O ovome je pisao i uvaženi Muhamed Hamko Džafo i to nazvao hinjalukom.Ja bih ipak rekao da se velikim klubom ne postaje jednom dobro odigranom utakmicom u Europi. Velikim klubom se postaje gestama na terenu ali i van terena....
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- NisamInSajder
- Kontakt:

Ovako nesto bi volio vidjeti u nedjelju. A na klupi su Varesanovic, Salcin, Cmiljanic i Djokanovic, sto znaci da ima neko ko bi mogao preokrenuti igru sa klupe. Kada se registruje Sevelj, on ide na mjesto Oremusa, a tada bi Oremusa mogli i na desnom beku koristiti.
Edit:
Oremus OUT, Djokanovic IN. Zbog U21 pravila.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 23 jul 2021, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, bvsic, edgarallanpoe04, fera, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, Rule_hz i 81 gost.