Jesi Boga mi. Trebali bi ti sta uplatiti iz saveza za promociju.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesi Boga mi. Trebali bi ti sta uplatiti iz saveza za promociju.
Jahić je dogovorio saradnju sa Plavima i potpisao ugovor do kraja nove sezone, saznaje SportSport.ba.
S obzirom da je tek potpisao ugovor neće biti u kombinaciji za večerašnji duel sa Tuzlom City.
Očekivati je da bude u rosteru već za duel narednog kola kada na Grbavicu stiže novi-stari premijerligaš Posušje.
LjoZee je napisao/la: ↑24 jul 2021, 13:07
Jahić je dogovorio saradnju sa Plavima i potpisao ugovor do kraja nove sezone, saznaje SportSport.ba.
S obzirom da je tek potpisao ugovor neće biti u kombinaciji za večerašnji duel sa Tuzlom City.
Očekivati je da bude u rosteru već za duel narednog kola kada na Grbavicu stiže novi-stari premijerligaš Posušje.
Zasto samo ugovor na godinu danaUBIPITAR je napisao/la: ↑24 jul 2021, 13:17LjoZee je napisao/la: ↑24 jul 2021, 13:07
Očekivati je da bude u rosteru već za duel narednog kola kada na Grbavicu stiže novi-stari premijerligaš Posušje.![]()
Jedni pali s Marsa pa ne znaju šta se dešava u klubu, drugi jedva čekaju da se vrate na tu temu.
Pa dobro upravo ta odbrana koja im nije uigrana još može biti naša šansa. Oni su skoro čitavu defanzivnu liniju promjenili (Lučić, Morris, Barišić - Morris se vratio ali sumnjam da će odmah igrat). Kažu da nije loš taj Šukilović ali opet novi je tandem. Nukić također često zna biti dosta klimav u odbrani, a Mehidić me nije nešto oduševio na Koševu. Još Mehidić je poprilično visok za beka.
To je to. Sve sto nam je islo na mlin na Grbavici veceras ne ide. Najveci problem, po mom misljenju, je sto nemamo sirinu veceras ni trenera na klupi. Ne znam gdje ce se on biti, ali drugacije je to na nasem stadionu kad je na zapadu pa moze normalno sve biti. Sto se sirine tice ona nam je bitna jer smo kasnili sa pripremama. Mi veceras od 5 dozvoljenih nemamo ni 2 da valja da odradimo. Pali smo pred kraj na Grbavici zbog toga.braco je napisao/la: ↑24 jul 2021, 13:14Večeras će vladati drugačije okolnosti u odnosu na meč s Borcem. Neće biti nekoliko hiljada Željovaca na stadionu koji bodre ovu omladinu jer ipak između ostalog jedan od razloga zbog kojeg su momci su bili naloženi je to što je derbi plus prva utakmica s publikom nakon dugo vremena koja se zaželila utakmica i koja je bila fanatična 90 minuta . Neće biti super teren kao na Grbavici protekli vikend nego će biti qrac od terena. Tuzla neće rotirati i biti umorna kao Borac. Gostujemo ekipi koja ima samo 3 domaća poraza u ligi u posljednjih godinu dana tj. 2 put od Zrinjskog od čega je jedna bila bez rezultatskog značaja za City i jednom od Veleža.
Sad ćemo vidjeti kako će se snaći momci u ovim okolnostima koje će večeras vladati.
Dabogda izgoriokolezeljovac je napisao/la: ↑24 jul 2021, 14:18
Braćo pozdrav sa plaže iz CG! Da nam Željo slavi včrs aBd!
Ako može večeras da stavi neko link prije 21h ili da neko pošalje u pp.![]()
Pisao je ovaj portal da ga je Velez zelio angazovati nekad u junu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Bordo10, Grbavica786 i 44 gosta.