Nevrijeme u Bgu, oluja, kisa, prekid utakmice, snimano s krova Marakane, oko 9 min. klipa pocinje led da pada...
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Znam da se ne kace ili rijetko kada navijacki s nasih prostora, ali ovo je nesto toliko neobicno i ludo, da sam jednostavni morao....
Nevrijeme u Bgu, oluja, kisa, prekid utakmice, snimano s krova Marakane, oko 9 min. klipa pocinje led da pada...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Slicna tekma je bila u augustu 2008 u Zenici protiv Sarajeva.Prvo poluvrijeme idealno,drugo odjednom nevjerovatno nevrijeme,mislim da je cak tekma bili nakratko prekinuta.Odlicno izdanje i Robijasa i Horde tu tekmu.Znam da su mobiteli letili u teren,sve zivo se sje*alo.
!
Iako je Frankfurt pobjedio Vaduz 5 : 0 u gostima ovakva je atmosfera bila u uzvratnoj utakmici u Njemačkoj

- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
? - %

Je li ko upratio skorasnja desavanja u Rimu? 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo domaci Rapidovi navijaci prvi uletise na teren pa na kraju trkom pobjegose od 30 ovih od Austrie sto su usli na teren spasavat svoje na podu
Vjerovatno ce biti prica da su pobjegli od policije, ali...
Vjerovatno ce biti prica da su pobjegli od policije, ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.