Auh, ovo bi bilo zahtjevno izgubiti.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Auh, ovo bi bilo zahtjevno izgubiti.
Znači ako uzme ovoga ide u četvrtfinale, kakve su šanse dalje
Kakva moja granica druze
Onda vjerovatno revanš sa Španjolcem Javierom Perezom (4. na listi), prije tri godine pobijedio je Nedžada (kad je Nedžad imao 16 godina) rezultatom 29:8. Ukoliko taj meč izgubi i dalje ima šansu da dođe do medalje kroz repesaž.
Zimbabve ima 7 medalja na OI u plivanju, malo postovanja za tu zemlju kad se poredi sa nekom egzoticnom kao sto je nasaHongKong je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:47Kakva moja granica druze![]()
Najvise sto sam postigao u sportu je da sam imao 5 iz fizickog kao i velika vecina ovdje(ako ne i svi) i sad ja trebam postavljati granice i kuditi nekog ko je s 15 godina isplivao normu, otisao na olimpijadu i zavrsio na 19.mjestu od 33 takmicara. Sve to u uslovima, kako gore neki spomenuse, u rangu Zimbabvea.
Taj Film koji spominjes je radjen po istinitoj priciHongKong je napisao/la: ↑24 jul 2021, 15:47Kakva moja granica druze![]()
Najvise sto sam postigao u sportu je da sam imao 5 iz fizickog kao i velika vecina ovdje(ako ne i svi) i sad ja trebam postavljati granice i kuditi nekog ko je s 15 godina isplivao normu, otisao na olimpijadu i zavrsio na 19.mjestu od 33 takmicara. Sve to u uslovima, kako gore neki spomenuse, u rangu Zimbabvea. Tu smo negdje s ulovima, a njih ima preko 10 miliona pa otuda im i koja medalja.
Pored toga znamo i da nam 2/3 najboljih sportista predstavlja druge zemlje, a ovi sto ostanu nemaju kvalitet, ali svakako moraju ici ispred nekih drugih poput Tatjane.
Pricamo o djevojcici ciji treneri su prije desetak dana molili ljude da joj obezbjede bazen. To me podsjeca na onaj film i bob ekipu s Jamajke gdje ni snijeg nisu vidjeli, a takmicili se na ledu. Onako luda komedija, a kod nas realnost. Da je uzela medalju mozda bi i joj vodom napunili bazen.![]()
Njoj ništa prigovarati, ali je dobra prilika da se priča o tretmanu talentovanih sportista od strane medija i javnosti. Kod nas se napravila zvijezda koji glumi u raznim reklamama na televiziji od košarkaša koji niže otkaze u klubovima. Plivačica koja je postala najpopularnija ličnost u BiH, ni o kome ovog ljeta se nije toliko pričalo u medijima kao o njoj, završila je takmičenje na prvoj stepenici, kao sedma od osam u svojoj utrci. To su sportisti koji bi u nekoj drugoj državi dobili tri rečenice na zadnjoj stranici u lokalnim novinama, u BiH ih se tretira nezdravo i mnogo nerealno od njihove prave sportske vrijednosti.
Navuko si me na ovog malog, evo sat sam navio u 3:30
Super, a ti meni pošalji link.legenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:45Navuko si me na ovog malog, evo sat sam navio u 3:30
BHT prenosi taekwondo noćas.legenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:50Bice prenos negdje BHT, Eurosport,ARD/ZDF,EurosportDe
valjda mi nece trebati link
Ima nas u Njemačkoj koji trenutno nemaju naše kanale.Nirton je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:51BHT prenosi taekwondo noćas.legenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:50Bice prenos negdje BHT, Eurosport,ARD/ZDF,EurosportDe
valjda mi nece trebati link
moze li vam bhrt.baTopRemove je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:52Ima nas u Njemačkoj koji trenutno nemaju naše kanale.Nirton je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:51BHT prenosi taekwondo noćas.legenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2021, 16:50Bice prenos negdje BHT, Eurosport,ARD/ZDF,EurosportDe
valjda mi nece trebati link![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.