FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
koeeeeee prviiiiii
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Polako, sljedeca utakmica isto vazna, samo skupljati bodove. Cestitke momcima
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Nama treba jedan ljevi bek,ocigledno da Zizovic ne misli Civica koristit tu,Osmic nije ljevi bek a danas je u prvih 10 minuta ispao 2-3 puta i vec smo gore pominjali da se guši na toj poziciji.A slobodne papire na toj poziciji maju Eldar Šehić,Srđan Stanić,Pero Ivetić..
Najvažnije da smo 3 boda uzeli, ali vidi se da tu još puno treba raditi za neki veći rezultat.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nervira me bas ovo pljuvanje po pojedincima samo zato sto nekog licno ne podnosite.
Veselinovic je odradio ono sto je trener zahtjevao od njega, a ne ono sto vi ocekujete da bi trebao da radi.
Bega odlican, neumoran po desnoj strani od odbrane do napada, sta hocete vi od momka jbt...
Nimalo dopadljiva igra, ali tri boda na borbu, iskustvo i trcanje...Imaju snage vidi se to i mislim da ce biti sve bolje i bolje sto se tice same igre.
Necemo dopustiti da nas ove dvije pobjede ponesu, najteze tek dolazi.
Skupljati bodove pa po tome na polusezoni vidjeti sta je cilj, i kako dalje sada igrati rastereceno za gol(bod
)vise.
Veselinovic je odradio ono sto je trener zahtjevao od njega, a ne ono sto vi ocekujete da bi trebao da radi.
Bega odlican, neumoran po desnoj strani od odbrane do napada, sta hocete vi od momka jbt...
Nimalo dopadljiva igra, ali tri boda na borbu, iskustvo i trcanje...Imaju snage vidi se to i mislim da ce biti sve bolje i bolje sto se tice same igre.
Skupljati bodove pa po tome na polusezoni vidjeti sta je cilj, i kako dalje sada igrati rastereceno za gol(bod

Ne vidim nikakva ograničenja u vezi publike na meču ssh kmeljo... Nadam se da će tako biti i protiv trebinja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jest lijepo kad imas klupu. 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dosta bolje drugo poluvrijeme stk se tice svakog pojedinca, do 80-minute smo ih dominirali. Veseli je odradio sve dobro osim onog jednog glupog prekrsaja pred kraj. Vidim niko nije pohvalio Maksimovica a momak igra sjajno za svaku pohvalu. Dosta vazna pobjeda i u gostima sto se dosta povecati samopouzdanje i atmosferu u ekipi. Treba samo nastaviti trenirat i spremat se. Mislim da u sredini najvise koci Predragovic vidjeli smo kako smk stojali kad je on izašao. Bit ce to sve bolje aBd dosta vazna pobjeda za nas. Svaka cast momci 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Svaka čast momcima, nakon dvije vezane pobjede nema se sta zamjeriti. Uvijek može bolje, ali rezultat je ostvaren i dobro je. Vjerujem da pada i Leotar iduće kolo 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
+1FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 21:27Nervira me bas ovo pljuvanje po pojedincima samo zato sto nekog licno ne podnosite.
Skupljati bodove pa po tome na polusezoni vidjeti sta je cilj, i kako dalje sada igrati rastereceno za gol(bod)vise.
Pljuje se Abid lik u prvoj asistencija u drugoj izborio penal..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Stvarno nevjerovatno.samirr je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:27+1FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 21:27Nervira me bas ovo pljuvanje po pojedincima samo zato sto nekog licno ne podnosite.
Skupljati bodove pa po tome na polusezoni vidjeti sta je cilj, i kako dalje sada igrati rastereceno za gol(bod)vise.
Ti momci rade sto im kaze trener, a ne ono sto bi mi voljeli pa nije ovo PES

Maksimalan ucinak, ja sam realno nadao se 4 boda, dobro je ispalo idemo dalje. Valjda otkinemo bod i Leotaru bitno je ne izgubiti sada i ostati u vrhu.
6 bodova u naredna dva kola pa da maštamo malo o Evropi, tituli i tako to.FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:32Stvarno nevjerovatno.samirr je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:27+1FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 21:27Nervira me bas ovo pljuvanje po pojedincima samo zato sto nekog licno ne podnosite.
Ti momci rade sto im kaze trener, a ne ono sto bi mi voljeli pa nije ovo PES![]()
Maksimalan ucinak, ja sam realno nadao se 4 boda, dobro je ispalo idemo dalje. Valjda otkinemo bod i Leotaru bitno je ne izgubiti sada i ostati u vrhu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne treba se odmah dizati, prizemljiti se vrijedno trenirati i rezultati ce doci. 4 5 6 kolo bi nam dosta stvari trebalo reci sta da očekujemo u ovoj sezoni.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Drug moj, na Tušnju je slijedeća protiv trebinja...FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:32Stvarno nevjerovatno.samirr je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:27+1FKBilder je napisao/la: ↑24 jul 2021, 21:27Nervira me bas ovo pljuvanje po pojedincima samo zato sto nekog licno ne podnosite.
Ti momci rade sto im kaze trener, a ne ono sto bi mi voljeli pa nije ovo PES![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma daleko smo mi jos od razmisljanja za titulu pa i evropu…Realno gledajuci ove godine Oni anam imaju po meni daleko najacu ekipu, jos plus na to dodaj velez, zrinjski, borac, zeljeznicar znaci da je nama i dalje realno sredina tabele
Sky9@
Nema veze gdje se igra, da nam Leotar ne opali vruc samar. Meni je i bod odlican.
Nema veze gdje se igra, da nam Leotar ne opali vruc samar. Meni je i bod odlican.
Gledao sam ih prošlo kolo. Ako protiv nas budu onakvi, njima je trica u mreži minimalno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Puno bolje taktički nego protiv Prijedora, čestitke momci
-
- Kontakt:
Najjaču ekipu i najbolju atmosferu u klubu ima Velež. Ovi su svi slabiji nego prošle godine. Zeljescar nije pripreme kako treba odradio uz očigledne finansijske probleme teško da će biti u vrhu, sreća za njih u ligi su Radnik i Leotar pa i Rudar Prijedor koji su realno tri najslabije ekipe trenutno u ligi.MrtvaCarsija je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:49Ma daleko smo mi jos od razmisljanja za titulu pa i evropu…Realno gledajuci ove godine Oni anam imaju po meni daleko najacu ekipu, jos plus na to dodaj velez, zrinjski, borac, zeljeznicar znaci da je nama i dalje realno sredina tabele
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ma samo jednu po jednu utakmicu i to je to, nista unaprijed upisivati bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.