To su familije igraca i prijatelji istih.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:45Pa imaju druze. Evo gledam prenos upravo, solidno popunjena tribina na Tusnju. Dosta ih je u dresovima ili majicama TC. Ocigledno je da imaju tu neku simpatizersku bazu.
Ne zelim rasprave, prepirke, uvrede, samo me interesovalo da li su to vecinom ljudi protjerani iz Podrinja.
strasan igrac za nasu ligu
Valjda mu Tino oplodio zenski dio fam, pa se ovako gubi
99 posto navijača Podrinjci, naravno. Uvijek ih bude više u ljetnom periodu, jer dođe dijaspora.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jul 2021, 22:45Pa imaju druze. Evo gledam prenos upravo, solidno popunjena tribina na Tusnju. Dosta ih je u dresovima ili majicama TC. Ocigledno je da imaju tu neku simpatizersku bazu.
Ne zelim rasprave, prepirke, uvrede, samo me interesovalo da li su to vecinom ljudi protjerani iz Podrinja.
Ja sam čuo da je razlog njegovog animoziteta spram Sušića taj što mu isti ne plaća alimentaciju.
Pa zar nije 90% vašeg korpusa proglasilo Sušića promašajem?MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:02Ja sam čuo da je razlog njegovog animoziteta spram Sušića taj što mu isti ne plaća alimentaciju.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:02Ja sam čuo da je razlog njegovog animoziteta spram Sušića taj što mu isti ne plaća alimentaciju.
Greška, ti si Tinin promašaj, omaklo mu se jbg.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:03Pa zar nije 90% vašeg korpusa proglasilo Sušića promašajem?MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:02Ja sam čuo da je razlog njegovog animoziteta spram Sušića taj što mu isti ne plaća alimentaciju.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:04Greška, ti si Tinin promašaj, omaklo mu se jbg.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:03Pa zar nije 90% vašeg korpusa proglasilo Sušića promašajem?MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:02
Ja sam čuo da je razlog njegovog animoziteta spram Sušića taj što mu isti ne plaća alimentaciju.