OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Još uvijek ima nade, hajde Nedžade.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kinez razvaljuje Britanca. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba momka sada spaliti na lomaci. Onaj Uzbekistanac je opasan, odradio je bez greske i nas nije imao sanse. Ali nam je vec ostvario jedan od vecih uspjeha. Mozda do kraja dana bude cudo neko pa od Nedzada budemo pravili mesiju. PolaHko.
Sto se tice Uzbekistanaca oni jedu kajmak i sir, tuku se i dizu tegove.
Sto se tice Uzbekistanaca oni jedu kajmak i sir, tuku se i dizu tegove.
Svi se oni tamo po centralnoj Aziji ko fetusi počnu sa materinskim uterusima mlaviti, fetalni olimpijci. Nije sramota od njih izgubiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kakva bolesna serija i preokret Britanca... Ništa, ide na evropskog prvaka Recbera.
Kakav preokret Britanca.

Jutros sam cuo da Nedzad Husic postoji.
Zatim da je vec sada najuspješniji sportas na olimpijadi u historiji BiH.
I onda prvo dignut u nebesa, zatim i popljuvan od forumasa. Vec vidjeno.
Zatim da je vec sada najuspješniji sportas na olimpijadi u historiji BiH.
I onda prvo dignut u nebesa, zatim i popljuvan od forumasa. Vec vidjeno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo nam ne ide u prilog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo nam ne ide u prilog
Ovo nisam ocekivao 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 jul 2021, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
staravremena
- Kontakt:
Burns-Recber su u 12.28h, on ide na pobjednika.
al meni jedna stvar nikad nije jasna bila kod nas imas onakve uslove na buskom jezeru i vrbasu i nemas nijednog predstavnika u vodenim sportovima
il dizanje tegova jbt da udjes u deset teretana u svakom gradu pronasao bi covjek nekog konjinu za dizanje tegova il bacanja kugle , koplja itd
davno se medalja mogla uzeti da su se gledalo i ulagalo u te nazovimo ih glupe sportove a ne mi uzmemo luciju kimani jedinu crnu osobu koja nije mogla meda u trcanju i nadamo se nečemu

il dizanje tegova jbt da udjes u deset teretana u svakom gradu pronasao bi covjek nekog konjinu za dizanje tegova il bacanja kugle , koplja itd
davno se medalja mogla uzeti da su se gledalo i ulagalo u te nazovimo ih glupe sportove a ne mi uzmemo luciju kimani jedinu crnu osobu koja nije mogla meda u trcanju i nadamo se nečemu
Rashitov je ove godine jedva pobijedio Recbera (27:25).
Gledam ovaj mec Italijana i Mongolca. Pa ovo su ko dva horoza nesto skacu okolo vuku se za opremu. Nista mi nije jasno, jesu li svi mecevi ovakvi? Inace ne gledam judo bas nikad 
⚽FK Garaže⚽
Recber je bio prvak do 63, a Nedžad viceprvak do 74 na tom europskom, e sad ne znam kome više odgovara promjena težine.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:47Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.![]()
A i jučer smo vidjeli da friški seniori poput Uzbekistanca i one Španjolke imaju slabiji ranking, a odlični su.
Sto je Recber tek 10. nosioc?
Mislim da su neisplativi sportovi za sportiste i zbog toga nema niko zanimanja za to kod nas. U nekoj razvijenijoj zemlji, ovdje tesko da dizanja tegove ima kakve nafake.Robust je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:49al meni jedna stvar nikad nije jasna bila kod nas imas onakve uslove na buskom jezeru i vrbasu i nemas nijednog predstavnika u vodenim sportovima![]()
![]()
davno se medalja mogla uzeti da su se gledalo i ulagalo u te nazovimo ih glupe sportove a ne mi uzmemo luciju kimani jedinu crnu osobu koja nije mogla meda u trcanju i nadamo se nečemu![]()
![]()
⚽FK Garaže⚽
Onaj spomenu da Neletu ne pasu manji i brzi borci, tako da je ovo vjerovatno tezi protivnik...kovacic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:51Recber je bio prvak do 63, a Nedžad viceprvak do 74 na tom europskom, e sad ne znam kome više odgovara promjena težine.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 10:47Kakav je ovo sport ispasti ce na kraju da je Recber taj najveci levat od svih.![]()
A i jučer smo vidjeli da friški seniori poput Uzbekistanca i one Španjolke imaju slabiji ranking, a odlični su.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.