Zanimljivo, ono sto sam cuo u pokusaju komunikacije sa sudijom je bilo lose, najblaze recenobhsport je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:22Koliko sam shvatio trener mu je otac koji radi u americkoj ambasadi. Jezik nije problem.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:12Ne bi me iznenadilo da nasi nisu dobro namjestili magnete koji su na stopalima, mozda je neka naprednija oprema na OI u odnosu na koju su navikli![]()
A i vidim da ni engleski nije jaca strana treneru, odustao od challengea nakon one borbe u polufinalu jer nije u stanju objasniti sudijama sta zapravo trazi da se pogleda
Nele bravo, dao si nam nadu pa smo poletili ali valjda mozes prici blizu drugi put.
OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
E ako sad nismo uzeli medalju necemo nikad vala 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DragonReborn
- Kontakt:
Erdogan javio Bakiru da jave Nedžadu da se pusti Turčin.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Kad nastupa Larisa?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mora znaciti. Mozda mu udarci nisu jaki, pa ga senzori ne registruju.
Ne govori o drzavi, nego o sistemu takmicenja.
Lik je nakon 2 pobjede dosao u polufinale.
U nekim sportovima neki krv propisaju da bi prosli jedno kolo, a ovaj nakon 2 meca u borbi za medalju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zato i postoji ovaj repesaz. Najbolji na kraju uvijek uzmu medalje. Odlican sistem.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:40Ne mora znaciti. Mozda mu udarci nisu jaki, pa ga senzori ne registruju.
U nekim sportovima neki krv propisaju da bi prosli jedno kolo, a ovaj nakon 2 meca u borbi za medalju...

Jeste da ovaj put to nije odgovaralo Nedzadu, ali se tako stite najbolji.
Imamo jednog dobrog kanter igrača, eto šanse za medalju.MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2021, 09:36Pa ja, to i kanter, lol, dota itd. najpopularniji

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
al posebna stvar od nasih je da izadju na igre u svim sportovima sve repke bez muda ono odes na olimpijadu da budes losiji nego sto si bio umjesto da grizes do zadnjeg atoma od njih neki shvatili to kao odmor
jbt trenirao sam skijanje jedina stvar zbog koje sam morao napustiti to jer nakon pokidanih ligamenata se vratio ponovo i sve sam isao protiv svog zdravlja dok mi nije gavrankapetanovic rekao da cu biti invalid ako nastavim i onda vidim onu nasu u streljaštvu bude medju mrtvom egzotikom po učinku

jbt trenirao sam skijanje jedina stvar zbog koje sam morao napustiti to jer nakon pokidanih ligamenata se vratio ponovo i sve sam isao protiv svog zdravlja dok mi nije gavrankapetanovic rekao da cu biti invalid ako nastavim i onda vidim onu nasu u streljaštvu bude medju mrtvom egzotikom po učinku

- akisarajevo92
- Kontakt:
pa treba se i pojaviti na Olimpijskim igrama, to je jednako tesko, koliko sam shvatio samo njih 16 se plasiralo na OI u ovoj kategorijikraljttbvb je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:40Ne mora znaciti. Mozda mu udarci nisu jaki, pa ga senzori ne registruju.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 jul 2021, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Manje je takmičara ali svi su kvalitetni. Egipćanin je prvak Afrike, Turčin je prvak Europe.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:40Ne govori o drzavi, nego o sistemu takmicenja.
Jbg, mogao si nam ti donijeti prvu medalju na ZOI.Robust je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:44al posebna stvar od nasih je da izadju na igre u svim sportovima sve repke bez muda ono odes na olimpijadu da budes losiji nego sto si bio umjesto da grizes do zadnjeg atoma od njih neki shvatili to kao odmor
jbt trenirao sam skijanje jedina stvar zbog koje sam morao napustiti to jer nakon pokidanih ligamenata se vratio ponovo i sve sam isao protiv svog zdravlja dok mi nije gavrankapetanovic rekao da cu biti invalid ako nastavim i onda vidim onu nasu u streljaštvu bude medju mrtvom egzotikom po učinku![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dvojicu, Nemanja i Nikola Kovac

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Znao sam i mislio na Nikolu.

- JohnCleese
- Kontakt:
Ovo je nasa olimpijada

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ali i s njima dvojicom bi tesko do medalje. Ako bi islo 5 igraca ekipno (a islo bi jer drugacije nema smisla), trebala bi jos trojica slicnog kvaliteta jer nacije tipa Danska, Francuska, Ukrajina, Rusija, Njemacka itd. imaju brdo igraca na visokom nivou. Jedino mozda kad bi organizovali neke 1 v 1 turnire ali ovako 5 na 5 opet mrka kapa

Zadnja izmjena: delko, dana/u 25 jul 2021, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Uzeli bi Danci counter turnir, pitanje je da li bi se i kvalificirali uopšte.
Danci, Francuzi, Rusi, Amerika bi isto bila zeznuta.
Mada, ova dvojica naša su strasna.
Danci, Francuzi, Rusi, Amerika bi isto bila zeznuta.
Mada, ova dvojica naša su strasna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kosovo već ima dvije zlatne medalje.
Nismo mi za ovoga, tu treba sistem i općenito kultura, koje ovdje dijete odrasta gdje mu je san da osvoji olimpijsku medalju?
Nismo mi za ovoga, tu treba sistem i općenito kultura, koje ovdje dijete odrasta gdje mu je san da osvoji olimpijsku medalju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.