Pa dobro skinete gace kuci, izgubite 0-2 i onda mi krivi, sto ste vi nesposobni, mi treba da vas spasavamo. O skidanju gaca nema potrebe da vi komentarisete, u poslednje vrineme to vam najbolje ide.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:14I to ono ponosno podrinjski da ih skinu.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 11:58Skinite opet gace bojcuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 09:11Eh nakon sto smo apsolvirali sarajlije, pohod na Banja Luku.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzla City / Sloga Simin Han
Kakve akcije na 30+ stepeni bitno je da ostanu zdravoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:11Mnogo, mnogo loših odluka saveza. Smiješno zaista, i mi očekujemo da u Bosni fudbal napreduje, danas neće biti ni 2 smislene akcije na utakmici.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Iznenadile ih vrucine u julu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Podsjeti nas ko je ono vas spasio ispadanja iz lige. Zato se poklopi i moli Boga da sisatom ne vrisne holesterol.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:24Pa dobro skinete gace kuci, izgubite 0-2 i onda mi krivi, sto ste vi nesposobni, mi treba da vas spasavamo. O skidanju gaca nema potrebe da vi komentarisete, u poslednje vrineme to vam najbolje ide.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Kes, i tad ste skinuli gace za kes.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:14Podsjeti nas ko je ono vas spasio ispadanja iz lige. Zato se poklopi i moli Boga da sisatom ne vrisne holesterol.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:24Pa dobro skinete gace kuci, izgubite 0-2 i onda mi krivi, sto ste vi nesposobni, mi treba da vas spasavamo. O skidanju gaca nema potrebe da vi komentarisete, u poslednje vrineme to vam najbolje ide.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Zar nije sramota spominjati više tu izlizanu i praznu priču i uvijek kriviti nekog drugog za svoj neuspjeh? Mi izgubili u Banja Luci od Borca a Sarajevo na Koševu. I opet mi krivi a vi niste.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 11:58Skinite opet gace bojcuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 09:11Eh nakon sto smo apsolvirali sarajlije, pohod na Banja Luku.![]()
Sto ih vi ne pobjediste?
-
- Kontakt:
Evo ja ću te da te podsjetim. Za tu utakmicu računi su iznireni. Niste je dzaba izgubili. Znate to i sami.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:14Podsjeti nas ko je ono vas spasio ispadanja iz lige. Zato se poklopi i moli Boga da sisatom ne vrisne holesterol.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:24Pa dobro skinete gace kuci, izgubite 0-2 i onda mi krivi, sto ste vi nesposobni, mi treba da vas spasavamo. O skidanju gaca nema potrebe da vi komentarisete, u poslednje vrineme to vam najbolje ide.
I dokle mislite spominjatu tu utakmicu? Za cist račun treba da vas pustamo narednih 10 godina?
Kad već spominješ Azmira sjeti se punca i vaših neizmirenih računa i prevara.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I đe ono bi punac na kraju? Pa jel vam vašeg Sisoja Dinokio popišao k'o ker stablo? I niko nije rekao da nas trebate puštati, samo da se malo spustite na zemlju. Jer u okvirima ove zemlje bitni ste k'o zubar u Švrakinom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:23Evo ja ću te da te podsjetim. Za tu utakmicu računi su iznireni. Niste je dzaba izgubili. Znate to i sami.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:14Podsjeti nas ko je ono vas spasio ispadanja iz lige. Zato se poklopi i moli Boga da sisatom ne vrisne holesterol.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:24
Pa dobro skinete gace kuci, izgubite 0-2 i onda mi krivi, sto ste vi nesposobni, mi treba da vas spasavamo. O skidanju gaca nema potrebe da vi komentarisete, u poslednje vrineme to vam najbolje ide.
I dokle mislite spominjatu tu utakmicu? Za cist račun treba da vas pustamo narednih 10 godina?
Najveći problem je to što u savezu više nema ko da pruži otpor, sve što je ostalo će se povinovati Vici i kupovaće ih za male pare. Vjerovatno se za dobar dio odluka neće ni znati.
Već sad im je sasvim jasno da se u i oko saveza vrti ogroman novac i da je prostor za malverzacije ogroman. Sve mi se čini da će nam vrlo brzo suđenje biti možda i ponajmanji problem.
Već sad im je sasvim jasno da se u i oko saveza vrti ogroman novac i da je prostor za malverzacije ogroman. Sve mi se čini da će nam vrlo brzo suđenje biti možda i ponajmanji problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato i postoji B i C lista, tamo može da ne vidi ovakve stvari.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
- Kontakt:
Nikad se nećete oprati od tog pokušaja prevare, ali to na vašu sramotu jer to nema veze sa našim klubom vec sa Slobodom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:28I đe ono bi punac na kraju? Pa jel vam vašeg Sisoja Dinokio popišao k'o ker stablo? I niko nije rekao da nas trebate puštati, samo da se malo spustite na zemlju. Jer u okvirima ove zemlje bitni ste k'o zubar u Švrakinom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:23Evo ja ću te da te podsjetim. Za tu utakmicu računi su iznireni. Niste je dzaba izgubili. Znate to i sami.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:14
Podsjeti nas ko je ono vas spasio ispadanja iz lige. Zato se poklopi i moli Boga da sisatom ne vrisne holesterol.
To koliko smo bitni vrijeme će pokazati ne bih ja uzeo tvoj sud kao relevantan. Istina je da radimo dobre stvari i da smo na dobrom putu.
Štrumfovi ponosni nakon poraza od TC 2:1, napokon su tamo gdje i trebaju biti, a još bitnije napokon i sami shvataju gdje im je mjesto
Tako su i Robijaši onomad, bitno je opstanak izboriti.
Ako Bog da istim stopama!

Tako su i Robijaši onomad, bitno je opstanak izboriti.
Ako Bog da istim stopama!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa punac se dovodi u kontekst sa vašim sisojem, ne sa mnom ljakane.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:56Nikad se nećete oprati od tog pokušaja prevare, ali to na vašu sramotu jer to nema veze sa našim klubom vec sa Slobodom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:28I đe ono bi punac na kraju? Pa jel vam vašeg Sisoja Dinokio popišao k'o ker stablo? I niko nije rekao da nas trebate puštati, samo da se malo spustite na zemlju. Jer u okvirima ove zemlje bitni ste k'o zubar u Švrakinom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:23
Evo ja ću te da te podsjetim. Za tu utakmicu računi su iznireni. Niste je dzaba izgubili. Znate to i sami.
To koliko smo bitni vrijeme će pokazati ne bih ja uzeo tvoj sud kao relevantan. Istina je da radimo dobre stvari i da smo na dobrom putu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa i oni su morali da skinu gace zbog pretprosle sezonePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:16Zar nije sramota spominjati više tu izlizanu i praznu priču i uvijek kriviti nekog drugog za svoj neuspjeh? Mi izgubili u Banja Luci od Borca a Sarajevo na Koševu. I opet mi krivi a vi niste.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 11:58Skinite opet gace bojcuPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 09:11Eh nakon sto smo apsolvirali sarajlije, pohod na Banja Luku.![]()
Sto ih vi ne pobjediste?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Sa vasim klubom krezavi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:53Pa punac se dovodi u kontekst sa vašim sisojem, ne sa mnom ljakane.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:56Nikad se nećete oprati od tog pokušaja prevare, ali to na vašu sramotu jer to nema veze sa našim klubom vec sa Slobodom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:28
I đe ono bi punac na kraju? Pa jel vam vašeg Sisoja Dinokio popišao k'o ker stablo? I niko nije rekao da nas trebate puštati, samo da se malo spustite na zemlju. Jer u okvirima ove zemlje bitni ste k'o zubar u Švrakinom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A priču pokrenuo vaš Sisoje, protivniče aneksa 7 dejtonskog sporazuma.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:57Sa vasim klubom krezavi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 15:53Pa punac se dovodi u kontekst sa vašim sisojem, ne sa mnom ljakane.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 14:56
Nikad se nećete oprati od tog pokušaja prevare, ali to na vašu sramotu jer to nema veze sa našim klubom vec sa Slobodom.
Zasto li nisu iskoristili ovu situaciju s Mladosti i Krupom da smanje ligu na 10? Cemu guranje Leotara i Radnika u ligu? Mislim da je nama sasvim dovoljno 10 klubova u prvoj ligi. Mozda da su napravili i zajednicku drugu i poslije nek dijele po entitetima i kantonima. Steta bila je povoljna situacija da se to odradi.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.