FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ovaj Varešanović kao igrao za Liverpool 

Steta zbog povrede Kerima.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Nadam se da nije u pitanju oko u Palica pa da ne bude kao Stanojevic...
kažem ti jaBordoSarajevo je napisao/la: ↑24 jul 2021, 17:49![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I sad Cmilja odigra nakon godinu dana solidnih 20 minuta i doći će ovdje botovi da prozovu ove koji su ga nazvali invalidom i nisu mu dali "šansu na terenu" a zanemare činjenicu da nije doprinio kad je najviše trebalo, da smo bez napadača zbog njegovog odsustva izgubili titulu i milione i da smo dugo nakon njegovog dovođenja imali problem veliki sa napadačem.
Taman da se pretvori u Higuaina mi smo s njim fulali, zbog njega smo izgubili titulu koju ne možemo vratiti, izgubili smo prošlu sezonu koja zbog toga vuče i ovu sezonu u propast, izgubili smo ligu prvaka, eventualne grupe konf. lige. Umalo da izgubimo i klub.
Cmiljanić je prevara, invalid, šema i menadžersko-klupski tal što govori njegov doprinos kod nas kao i njegov broj utakmica kod nas i uopšteno u karijeri.
Za šta je doveden nije doprinio, posljedice poslije se ne mogu zakrpiti.
Trebaš kupit protupožarni aparat u slučaju požara u kući.
Kupiš neki pokvaren samo da ima.
Desi se požar, kuća izgori.
Tek nakon što izgori, kupiš ispravan aparat.
Eh tako je to i sa prevarom Cmiljanićem.
Nikad on ne može bit pojačanje, pos.eri ga sad, daleko mu kuća.
-
- Kontakt:
Kaze sijux zbog Cmilje umalo izgubili Klub
ja sve kont'o Sabra kriva, al detektova detektiv problem 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ti je kvalitet. Bodul je najsvjeziji dokaz.
Zato sam govorio uvijek daj nam 4 kvalitetna vrhunska stranca, ostali mogu biti naši mladi igraci, mi cemo biti najjaci. Sta fes ti raditi sa Velkoskim sunce ti poljubim nema ni jednog plusa.
Zato sam govorio uvijek daj nam 4 kvalitetna vrhunska stranca, ostali mogu biti naši mladi igraci, mi cemo biti najjaci. Sta fes ti raditi sa Velkoskim sunce ti poljubim nema ni jednog plusa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mene zanima ko je izašao uz Palića. Pisalo Kurdić ali on je tu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Profesionalac, kvalitet.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:38Mene je iznenadio sa fizickom spremom,mislio sam nece moci ni jedno pol,pogotovo ove vrucine.
Naša liga nije toliko ni zahtjevna pa može još više doći do izražaja. Neki momak je napisao da ima 5 kg viška.. ne igra to nikakvu ulogu kada on igra ovako, mogu se kladiti i da može izdržati najviše bez priprema ili bilo čega. Možda jedino Fanimo da je ispred što se toga tiče.
Uglavnom sad zasad smo dobili odličnog igrača, samo neka ovako nastavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Yebes ti sve, al Goran Sablic.
Od 11 igraca, samo Bodul i Susic nisu nasi omladinci...

Od 11 igraca, samo Bodul i Susic nisu nasi omladinci...

Zadnja izmjena: BjelasnicaSarajevo, dana/u 25 jul 2021, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Krste je završio sa ozbiljnom ulogom u prvom timu, nema on tu više šta da traži.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:40Sta ti je kvalitet. Bodul je najsvjeziji dokaz.
Zadnja izmjena: gandi, dana/u 25 jul 2021, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo Adi je pogodio s Kanuricem za zatvora.
-
- Kontakt:
Varesanovicstaravremena je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:42Mene zanima ko je izašao uz Palića. Pisalo Kurdić ali on je tu![]()
-
- Kontakt:
Steta sto je ugovor samo na godinu,kako sam cuo ne planira duze ostati kod nas od toga,al haj vidjet cemo mozda se predomisli.MortemHz je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:43Profesionalac, kvalitet.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:38Mene je iznenadio sa fizickom spremom,mislio sam nece moci ni jedno pol,pogotovo ove vrucine.
Naša liga nije toliko ni zahtjevna pa može još više doći do izražaja. Neki momak je napisao da ima 5 kg viška.. ne igra to nikakvu ulogu kada on igra ovako, mogu se kladiti i da može izdržati najviše bez priprema ili bilo čega. Možda jedino Fanimo da je ispred što se toga tiče.
Uglavnom sad zasad smo dobili odličnog igrača, samo neka ovako nastavi.
Pitanje je samo, koliko je uzeo. Pod hitno mu treba pokazati vrata.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobio je udarac nakon jednog prodora.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:48Varesanovicstaravremena je napisao/la: ↑25 jul 2021, 18:42Mene zanima ko je izašao uz Palića. Pisalo Kurdić ali on je tu![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ovo bi tenkre primio
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, keli, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Pena, Rule_hz, ZmajOdBosne33 i 66 gostiju.