Premijer liga BiH - aktuelno
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pričati o tome ko su kandidati za prvaka nakon ni nepuna 2 završena kola je u najmanju ruku djetinjasto.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda bude dvica, dobra kvota.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jesu li putovali kroz Federaciju ili su kruzili genocidnom do BL ?Neutral je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:23Bolje da Trebinjci nisu ni dolazili na utakmicu, uštedjeli bi vrijeme i novac. I da kojim slučajem budu bolji, tu je mafija da ih “kazni” sa kartonima, penalima i ofsajd golovima.
Pa titula Modriče je bila čisća od prošlogodišnjeg fijaska koje je priredio krmak iz šumske.
Logicno.oldschool72 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:27pa i ove godine +18 za Bojac, 99% će biti tako, jedino ako "satelitskim" klubićima zatreba za opstanak a u biti niNeutral je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:20Ekipe iz manjeg bosanskohercegovačkog entiteta su mnogo slabije u odnosu na ekipe iz većeg bosanskohercegovačkog entiteta. To se kompezira preko sudaca, penala i ofsajda za ekipu iz Banja Luke koja je svoju snagu, talenat i sposobnost pokazala u Sjevernoj Irskoj, izgubivši od amatera koji su do 15-16 bili na poslu, pa su došli rekreacijski na utakmicu, utrpavši četiri gola namještenim “prvacima”.
to jer vicko sredi ulazak slijedeće bratije...
Prosle godine prodali najboljeg igraca i prvaci. Ove godine prodali opet najboljeg igraca i opet hoce da “dominiraju”. Pa da su zaista takav raskos talenata igrali bi u Ligi prvaka, a ne bi se brukali protiv amatera.
Vranjes grijao klupu u Zelje, od povratka u Borac postao Kante i Viera u jednom.
Da imas malo stida i obraza, napisao bi sam da je proslogodisnja titula namjestena. Protivnici po 7-8 zutih kartona na svakoj utakmici, upitni penali, ofsajd golovi. I tebi sada puno srce ispunjeno od srece jer “hejtamo” borac?
Kralju, Linfield, amateri su pokazali gdje vam je mjesto i trenutni kvalitet ekipe.
Za vas je sve teorija zavjera jer vas toboze svi “mrze”.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 jul 2021, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- oldschool72
- Kontakt:
Leotar handicap pobjedom učvršćuje prvo mjesto na tabeli

Velež do groba
Po komentarima Posusaka, a i statistici na kraju utakmice, Sarajevo u drugom pol 2 put preslo centar. A ovi najavljuju titulu.
Igraci Leotara nakostriješeni ce izletiti na teren veceras
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Uglavnom ova taktika sa 3 napadača u prvih 11 neće prolaziti protiv ozbiljnijih protivnika.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ti dalje debil pa debil hahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svjesno se zatvorili. Izbacivali napadače a uveli 2 stopera, jedan ima 20 godina a drugi 17. Borba za europu je realnija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mi smo teške kar'ne i nismo nikoga doveli nama je premija 5 mjesto inšallah to želim da nastavite misliti.
Izbacili 2 napadaca i Fanima i opet sere hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svjesno se prepustila inicijativa, Bodul je tek dosao, kao i Bagaric relativno nedavno, nisu uigrani, + Darko nije u optimalnoj fizickoj formi, trebat ce mu vrijeme odredjeno da jos bolji bude, iako je i danas top bioDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Uglavnom ova taktika sa 3 napadača u prvih 11 neće prolaziti protiv ozbiljnijih protivnika.
Bodul je u zadnje vrijeme AM, i zato je i doveden, bila je opcija da se dovede Mirzad ili Bodul, odabran je drugi i jer je jeftiniji, i jer uvijek može uletiti i na spica po potrebi
Trazi se lijevo krilo koje ce upasti umjesto Bagarica, Cmiljanic ce vjerovatno onda biti 2 spic
Nadam se da ce onaj Gomez sto je na probi se pokazati dobro, da upadne umjesto Susica u sastav koji nikakve volje nema da igra.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam da je Poušje imalo u drugom poluvremenu i jednu 100 % šansu, osim udaraca iz distance koje je golman Sarajeva pokupio.Pa I Sarajevo je imalo bolju statistiku od TC pa je izgubilo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Što se tiče titule još smo daleko, ali ide na bolje dok se uigraju pojacanja, te registruju novi igrači.
-
- Kontakt:
O cemu govoris, ubilo vas Posusje,sami sebi dali 2 gola, pogotovo drugo poluvrijeme vas nadigrali niste prisli centra. Ako cete se vi boritv za titulu Posusje se ne mora plasit za ostanakamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:46Ne znam da je Poušje imalo u drugom poluvremenu i jednu 100 % šansu, osim udaraca iz distance koje je golman Sarajeva pokupio.Pa I Sarajevo je imalo bolju statistiku od TC pa je izgubilo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Što se tiče titule još smo daleko, ali ide na bolje dok se uigraju pojacanja, te registruju novi igrači.
Pucaju čirevi brate zar ne čuješ? Posušje je prošlo kolo bilo mega giga ekipa, ovo kolo je već smiješna ekipaamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:46Ne znam da je Poušje imalo u drugom poluvremenu i jednu 100 % šansu, osim udaraca iz distance koje je golman Sarajeva pokupio.Pa I Sarajevo je imalo bolju statistiku od TC pa je izgubilo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.

Joj šta Saraj'vo pojedincima ovdje radi, sami svoja go.vna jedu, a i ne kontaju

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sa namjenom smo vam pustili inicijativu, sto je i nas trener rekaoMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:58O cemu govoris, ubilo vas Posusje,sami sebi dali 2 gola, pogotovo drugo poluvrijeme vas nadigrali niste prisli centra. Ako cete se vi boritv za titulu Posusje se ne mora plasit za ostanakamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:46Ne znam da je Poušje imalo u drugom poluvremenu i jednu 100 % šansu, osim udaraca iz distance koje je golman Sarajeva pokupio.Pa I Sarajevo je imalo bolju statistiku od TC pa je izgubilo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 jul 2021, 19:40
Posušje je lagano preskakao vezni red fks jer su imali 3 centarfora u napadu. Ne znam iskreno, ovo Posušje je smiješna ekipa.
Igrali smo prvi put u ovakvom sastavu..
Bolje vam je brinite se za vas, lako cemo mi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Gdje ce biti Sarajevo dok registruju Merzada Mehanovica, ima da ih nema..Nemojte zezati, dobili ste Posusje, koje nema ni glavu ni rep.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 25 jul 2021, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, BeYaZ, Cwirek, Direktorcic, worchester i 63 gosta.