Ma kakav pratilac, samo detektujem papke.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:03ima nas 13, a moron bjelave je vjerni forumski pratilac.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koji pasoš? Pa papci mogu pokazati jedino blok iz zemljoradničke zadruge.Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:06Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.![]()
Načuo sam nešto od prijatelja tuzlaka da se simin hanovcima traži pasoš na ulazu u Tuzlu. Moglo bi biti i istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:02
Za njih je Kladanj još uvijek Evropa. Jer dalje nisu dobacili.
Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.
Auu ovo su teške prozivke. Simin hanovci te čekaju sa čakijama. Njih 13. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
- Kontakt:
E to imamo, prosle sedmice smo neke volove u lavoru mlatili !MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:10Koji pasoš? Pa papci mogu pokazati jedino blok iz zemljoradničke zadruge.Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:06Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.![]()
Načuo sam nešto od prijatelja tuzlaka da se simin hanovcima traži pasoš na ulazu u Tuzlu. Moglo bi biti i istina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:02
Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prošle sedmice si se samo mogao sageti da vola pomuzeš.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:13E to imamo, prosle sedmice smo neke volove u lavoru mlatili !MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:10Koji pasoš? Pa papci mogu pokazati jedino blok iz zemljoradničke zadruge.Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:06
Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.![]()
Načuo sam nešto od prijatelja tuzlaka da se simin hanovcima traži pasoš na ulazu u Tuzlu. Moglo bi biti i istina.
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo čakiju. Da me ne dočekaju vile i grablje.

-
- Kontakt:
Ti si zasticena vrsta "moron"
Meni su kone najjače.
Njih trese od Evrope do raspada sistema. Od podrške igračima do sledećeg kiksa i **** od igrača do Amara.
Njih trese od Evrope do raspada sistema. Od podrške igračima do sledećeg kiksa i **** od igrača do Amara.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zaštićen od koga? Od vaših dova na forumuelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:17Ti si zasticena vrsta "moron"

Pa znaju da im je ovo maksimum i da sad sljeduje pad pa dok imaju mogucnost i ide provociranje.Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:06Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.![]()

[/quote]
Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.
-
- Kontakt:

Ako budes nastavio tako, pazi se Husrefa, postrojice vas u lavoru.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:21Zaštićen od koga? Od vaših dova na forumu![]()
-
- Kontakt:
Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.Harise je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:24Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.
[/quote]
To isto mozemo tvrditi za Zelju u vasem gradu. Sloboda je veliki klub, sa armijom navijaca, nemoze to niko promijeniti. Ali isto tako ste vi spram Zelje, kao mi spram Slobode.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidjećeš ti kad Sisoje izvadi svoj iPhone koji ima memoriju.90minut je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:23Pa znaju da im je ovo maksimum i da sad sljeduje pad pa dok imaju mogucnost i ide provociranje.Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:06Ne znam samo zašto orgijaju uvijek oni koji su manji od makova zrna.![]()
Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.![]()
A lige i qurtza
Ne smiju Trebinjci gola dat 

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 25 jul 2021, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Husrefa smo otjerali da bi bio blizu svog mjesta rođenja. Tako ćemo i vas da ne gubite dan da bi izvadili rodni list.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:25
Ako budes nastavio tako, pazi se Husrefa, postrojice vas u lavoru.
Slažem se. Sa Slobodom bi mogao izborit evropu i da se ne varam za titulu. Sloboda je najveći klub u Tuzli i imaju jedan od najveći navijaćke grupe u BiH. Mogao bi komotno novu tribinu izgradit i licencu dogurati da imaju pravo za evropu.Harise je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:24Šteta što se Azmir ne opameti pa ne vrati u Slobodu. Bolje da ulaže u klub sa tradicijom i renomeom nego u ove otpatke. Istina da je i ovako Sloboda ok ekipa, ali sa više ulaganja bi se komotno borili za titulu.
[/quote]
Bila je lijepa sportska priča i fino su igrali kada je on bio tu. U njihove razmirice ne bih ulazio. Ali onaj stadion žudi za nekim poboljšanjima, nova tribina recimo, mogle bi se i utakmice reprezentacije tu igrati. Da ne govorimo o igračkom kadru, svako bi volio doći tu igrati, prvenstveno zbog love naravno ali i zbog historije FK Sloboda.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Azmir je bio u Slobodi, zajedno s Musemicem...borili se za titulu...
A potom ih bagra obojicu otjerala!!!
A potom ih bagra obojicu otjerala!!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, boki86, bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, Hajdeee, MaroonBjelave, mma_hz, Morpheus, mosarajvosa83, Resolute, riki46, Vanja8 i 68 gostiju.