Mislim da im je haotično u svlačionici, tako da je nemoguće da stignu 4 0.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nije iskljuceno da se aktivira mile prasac, po pitanju referenduma, ipak je on strucnjak za referendumska pitanja.Muki15 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:10Inače slijedi referendumelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:08Od sutra u Banjaluci peticija da samo podobne sudije mogu suditi borcu , mole se gradzani da izadju u velikom broju, potpisu peticiju, dosta je ugnjetavanja borca.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Borac je u ociglednom knockdown-u što znači više prostora ze TC i Velež, valja TC dočekati nakon konobara.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Baš vala ako misle da je Leotar bio motivisan šta tek reci za ove papke
Al' i to je x isto
Al' i to je x isto
-
- Kontakt:
Na samo daj Salkić Ramiza i nema zime za graDZZZZZane nase <3elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:12Nije iskljuceno da se aktivira mile prasac, po pitanju referenduma, ipak je on strucnjak za referendumska pitanja.Muki15 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:10Inače slijedi referendumelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:08Od sutra u Banjaluci peticija da samo podobne sudije mogu suditi borcu , mole se gradzani da izadju u velikom broju, potpisu peticiju, dosta je ugnjetavanja borca.![]()
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
- ElCartel11
- Kontakt:
Mile sve pare usmjerio, da se potkupe glasaci za rezoluciju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ako mene pitas mile prasac i ramiz salkic ista ****.SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:18Na samo daj Salkić Ramiza i nema zime za graDZZZZZane nase <3elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:12Nije iskljuceno da se aktivira mile prasac, po pitanju referenduma, ipak je on strucnjak za referendumska pitanja.
-
- Kontakt:
Giga pomagaj izgidose, ne mozes svako kolo četvrti biti 
Sloboda je moja nacija
Ovaj Leotar ce na Tusnju primiti tricu lagano !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Borac ce deklasirati ovaj Linfield, hoce li to biti dovoljno za prolaz, vidjet cemo. Ocito je neki kurslus u klubu, Maksimovic uskoro bivsi, sljedeci kiks i gotov je.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ako ispadnu izgube od Tuzle možda tad, al' možda<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:20Borac ce deklasirati ovaj Linfield, hoce li to biti dovoljno za prolaz, vidjet cemo. Ocito je neki kurslus u klubu, Maksimovic uskoro bivsi, sljedeci kiks i gotov je.
-
- Kontakt:
Ma samo Capajebo da osvoji prvenstvo! Inače sve ostalo je kradja, kriminal i neregularno! Ima li neko u taboru divova stručan da sastavi @ Uefa-i?
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
-
- Kontakt:
Džaba se dodvoravaš podrinjac. Neće to nikad iz njegovih usta izaći, sve da je traktorista najvećs seljačina na svijetu, a nije da nije daleko od toga.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:19Ako mene pitas mile prasac i ramiz salkic ista ****.SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:18Na samo daj Salkić Ramiza i nema zime za graDZZZZZane nase <3elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:12
Nije iskljuceno da se aktivira mile prasac, po pitanju referenduma, ipak je on strucnjak za referendumska pitanja.
Pitanje za navijace Borca,
Zna li se prema kome Maksimovic gleda u lozi svako malo?
Btw, njegovo ponasanje nije dostojno kluba kao Borac. Samo se nesto urla, gestikulira, mlatara rukama kao da je na seoskom turniru.
Zna li se prema kome Maksimovic gleda u lozi svako malo?
Btw, njegovo ponasanje nije dostojno kluba kao Borac. Samo se nesto urla, gestikulira, mlatara rukama kao da je na seoskom turniru.
tuzlanska Sloboda
Jok, ti ćeš osvojiti prvenstvo, paripe Simin.....SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:25Ma samo Capajebo da osvoji prvenstvo! Inače sve ostalo je kradja, kriminal i neregularno! Ima li neko u taboru divova stručan da sastavi @ Uefa-i?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jbg. Nije sudio Gigović.
-
- Kontakt:
Kuduz, nakon ubačaja iz kornera, glavom u 90. za prljavu pobjedu od 1:0 <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
-
- Kontakt:
Nema on veze sa S Hanom, nismo mi bas toliko nisko pali.GangEvil je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:33Jok, ti ćeš osvojiti prvenstvo, paripe Simin.....SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:25Ma samo Capajebo da osvoji prvenstvo! Inače sve ostalo je kradja, kriminal i neregularno! Ima li neko u taboru divova stručan da sastavi @ Uefa-i?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, ritam21 i 24 gosta.