A može i Michellini

Podrinjski Han uzima Superkup SuperPodrinja A ukoliko Divovi ne uzmu prvenstvo onda ide zalba Uefa-i!GangEvil je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:33Jok, ti ćeš osvojiti prvenstvo, paripe Simin.....SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:25Ma samo Capajebo da osvoji prvenstvo! Inače sve ostalo je kradja, kriminal i neregularno! Ima li neko u taboru divova stručan da sastavi @ Uefa-i?
Hahahaahhaha humor los nikakavSuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:38Podrinjski Han uzima Superkup SuperPodrinja A ukoliko Divovi ne uzmu prvenstvo onda ide zalba Uefa-i!GangEvil je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:33Jok, ti ćeš osvojiti prvenstvo, paripe Simin.....SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:25Ma samo Capajebo da osvoji prvenstvo! Inače sve ostalo je kradja, kriminal i neregularno! Ima li neko u taboru divova stručan da sastavi @ Uefa-i?
Moze i Lamešićev eVVVVrogol sa Hukinog turnira <3 dobra stara vremena….
& ' & &?Sunderland je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:20Giga pomagaj izgidose, ne mozes svako kolo četvrti biti![]()
Vladaš citilicom <3 Tako se domovina voli <3Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:40& ' & &?Sunderland je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:20Giga pomagaj izgidose, ne mozes svako kolo četvrti biti![]()
Ma ja sam više za opciju da im uvalimo 3 komada, jedan nek ponesu amawu da ima šta glabati u twebinju <3SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:40Moze i Lamešićev eVVVVrogol sa Hukinog turnira <3 dobra stara vremena….Sky9 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:37A može i MichelliniSuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:36
Kuduz, nakon ubačaja iz kornera, glavom u 90. za prljavu pobjedu od 1:0 <3![]()
SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:42Vladaš citilicom <3 Tako se domovina voli <3Vettel5 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:40& ' & &?Sunderland je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:20Giga pomagaj izgidose, ne mozes svako kolo četvrti biti![]()
Zadnja 3 izbaciti skupa s Leotarom a vratiti Čelik.
Eh kada je rijec o Tvebinju i bratiji, mi da smo ljudi, svi bismo čoporativno Bukviću ?ebali milu majku na prvom treningu….Sky9 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:44Ma ja sam više za opciju da im uvalimo 3 komada, jedan nek ponesu amawu da ima šta glabati u twebinju <3SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:40Moze i Lamešićev eVVVVrogol sa Hukinog turnira <3 dobra stara vremena….![]()
Zar ti Fetel skoro nisi pljuvao uspjeh Veleza i pisao kako ne pratis i ne navijas niti za jedan domaci tim? Otkud podrska SDA velikanu 90ih?
Kakve to veze ima sa kvalitetom lige? Jel bolje gledati Čelik ili Rudar, Leotar, Radnik? Ako sam rekao da ne navijam ni za koga ne znači da ne znam ko jest za PL a ko nije.SuniraMubasic je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:01Zar ti Fetel skoro nisi pljuvao uspjeh Veleza i pisao kako ne pratis i ne navijas niti za jedan domaci tim? Otkud podrska SDA velikanu 90ih?
Al‘ zato znas napisati kako je uspjeh Veleza nista posebno? Otkud je bolje gledati Čimburspor iz Ze‘nce u PL nego npr uspjeh Veleza u Evropi? <3Vettel5 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:05Kakve to veze ima sa kvalitetom lige? Jel bolje gledati Čelik ili Rudar, Leotar, Radnik? Ako sam rekao da ne navijam ni za koga ne znači da ne znam ko jest za PL a ko nije.SuniraMubasic je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:01Zar ti Fetel skoro nisi pljuvao uspjeh Veleza i pisao kako ne pratis i ne navijas niti za jedan domaci tim? Otkud podrska SDA velikanu 90ih?![]()
Hmmm, to mi je promaklo, a tačno je on ono bio jbt.SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:59Eh kada je rijec o Tvebinju i bratiji, mi da smo ljudi, svi bismo čoporativno Bukviću ?ebali milu majku na prvom treningu….Sky9 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:44Ma ja sam više za opciju da im uvalimo 3 komada, jedan nek ponesu amawu da ima šta glabati u twebinju <3SuniraMubasic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 23:40
Moze i Lamešićev eVVVVrogol sa Hukinog turnira <3 dobra stara vremena….![]()
Trenutno da, eventualnim prolaskom AEK-a bi vjerovatno bio veliki uspjeh, ne treba trčati pred rudu. Ovdje je riječ o kvaliteti PL BiH, stoga Velež i Liga Konferencije nemaju veze s tim. Svi bi voljeli gledati Čelik, što zbog samog kluba, što zbog rivaliteta sa ostalima, što zbog navijača, historije itd. Teško je to objasniti pojedincima. I ti nazivi koje koristiš su u najmanju ruku degutantni, cijenim da si upravo završio srednju školu. Ne znam samo kako su te pustili.SuniraMubasic je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:10Al‘ zato znas napisati kako je uspjeh Veleza nista posebno? Otkud je bolje gledati Čimburspor iz Ze‘nce u PL nego npr uspjeh Veleza u Evropi? <3Vettel5 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:05Kakve to veze ima sa kvalitetom lige? Jel bolje gledati Čelik ili Rudar, Leotar, Radnik? Ako sam rekao da ne navijam ni za koga ne znači da ne znam ko jest za PL a ko nije.SuniraMubasic je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:01
Zar ti Fetel skoro nisi pljuvao uspjeh Veleza i pisao kako ne pratis i ne navijas niti za jedan domaci tim? Otkud podrska SDA velikanu 90ih?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.