FK Sarajevo

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
43%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
68
32%

Ukupno glasova: 211

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 08:53

Goran je izjavio kako tražimo golmana i lijevo krilo. Nadam se da će sve preusmjeriti u jedno dobro krilo ako je moguće. Belmin ima potencijala i on se može istrpiti na golu kao Kovačević a pritom je Bosanac i zaštićeno godište uz Đokanovića, pogotovo kad je najrealnija opcija Velić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 jul 2021, 08:56

Dovesti Velica i staviti na gol i Dizdarevica na klupu to je za otkaz. ali treba jedan dobar stari golman za klupe i zbog Dizdarevica. sta on moze uciti od Adilovica i Kanurica...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 09:00

Klubovi kao Real, Bayern na klupi drže nekog anonimusa od golmana ono reda radi da ima, ali mi bi kakvog iskusnog, dobrog, da grije klupu djetetu... :mrgreen:
Koševo Zapad

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 jul 2021, 09:18

Shategabri je napisao/la:
26 jul 2021, 09:00
Klubovi kao Real, Bayern na klupi drže nekog anonimusa od golmana ono reda radi da ima, ali mi bi kakvog iskusnog, dobrog, da grije klupu djetetu... :mrgreen:
Pa kad dodje povreda jedan Adrian uyebe sve sto moze npr. Neka golmana dobrih, osjetljiva je to pozicija. Mogu ponisiti sve sto ekiap gradi cijelu utakmicu u sekundi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 jul 2021, 09:24

Dizdarevic je jucer za 10 branio
Ako nastavi ovako onda ce biti zacementiran na golu

Ali treba imati i dobrog rezervnog golmana
Sta ako nedaj Boze Dizdarevic se negdje povrijedi?Ko na gol?Kanuric? :urnebes:

Svaki ozbiljan klub ima najmanje 2 dobra golmana

Trenutno najbolja opcija bi bio Velic
Ali sad cisto sumnjam da ce on htjeti doci da grije klupu

Mada ja bi vise volio da dovedu lijevo krilo i lijevog beka ali i jos jedan kvalitetan golman se mora dovesti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 26 jul 2021, 09:28

Ako ces vec dovoditi golmana mora biti duplo bolji. Vidi se da Dizdarevic ima šlifa ali mora jos puno raditi. Treba neko od koga moze nauciti. Kod nas je veliki problem sto nema prostora za greške i jednostavno se ne moze priustiti kiks ( vidjelo se u prve 3 utakmice gdje zijanis evropu i 3 boda ). **** ga, to je pritisak Sarajeva
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 09:35

feniksptica je napisao/la:
26 jul 2021, 09:18
26 jul 2021, 09:00
Pa kad dodje povreda jedan Adrian uyebe sve sto moze npr. Neka golmana dobrih, osjetljiva je to pozicija. Mogu ponisiti sve sto ekiap gradi cijelu utakmicu u sekundi
Samo kažem da ni tako veliki klubovi ne duplaju golmane, uglavnom je to neki grijač klupe.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 09:37

NajvecaRadosti je napisao/la:
26 jul 2021, 09:24
Dizdarevic je jucer za 10 branio
Ako nastavi ovako onda ce biti zacementiran na golu

Ali treba imati i dobrog rezervnog golmana
Sta ako nedaj Boze Dizdarevic se negdje povrijedi?Ko na gol?Kanuric? :urnebes:

Svaki ozbiljan klub ima najmanje 2 dobra golmana

Trenutno najbolja opcija bi bio Velic
Ali sad cisto sumnjam da ce on htjeti doci da grije klupu

Mada ja bi vise volio da dovedu lijevo krilo i lijevog beka ali i jos jedan kvalitetan golman se mora dovesti
Tako je, neozbiljni Reali, Barse, Liverpooli, Bayerni...samo smo mi ozbiljni :kafa:
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 09:41

Ja bi ostavio Šahinovića kao drugog golmana, nismo ga džaba potpisali. Vrijeme je da talentovani igrači počnu dobijati priliku što ranije po uzoru na sve ostale države. Povrede golmana su svakako rijetke.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 09:50

MortemHz je napisao/la:
26 jul 2021, 09:41
Ja bi ostavio Šahinovića kao drugog golmana, nismo ga džaba potpisali. Vrijeme je da talentovani igrači počnu dobijati priliku što ranije po uzoru na sve ostale države. Povrede golmana su svakako rijetke.
Baš tako.
Uz koga je Kovačević sazrijevao?

A ovamo imamo dovoljno iskusnih igrača, sad da se to fino posloži, imaš dvojicu standardnih u21 u prvoj postavi, iskusnjare, i ovi klinci s klupe kad se ima sigurica kao jučer.
Mogla bi fina ekipica biti i da prebacimo onaj plan o Evropi.
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 jul 2021, 10:00

Bolje da Sahinovic brani za U19 a ne na klupi bez veze sjedi. imas 3 mlada golmana + golman trener je 0. treba ti jedan golman koji je dobar za ovu ligu ko Velic od koga mogu mlade uciti.

Kovacevic puno dobio sto je Dzafic bio tu. sada nemas takog golmana.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 10:02

26 jul 2021, 09:50
MortemHz je napisao/la:
Baš tako.

A ovamo imamo dovoljno iskusnih igrača, sad da se to fino posloži, imaš dvojicu standardnih u21 u prvoj postavi, iskusnjare, i ovi klinci s klupe kad se ima sigurica kao jučer.
Imaš Ševelja koji će biti neizostavna karika u prvom timu a 20 mu je godina isto tako. Stoperske pozicije su extra, bekovi su slabiji ali uz još možda jednog extra igrača prema naprijed to se neće toliko osjetiti, ne treba zaboraviti kakvu ligu igramo na kraju krajeva.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 10:03

MortemHz je napisao/la:
26 jul 2021, 10:02
MortemHz je napisao/la:
Baš tako.

Imaš Ševelja koji će biti neizostavna karika u prvom timu a 20 mu je godina isto tako. Stoperske pozicije su extra, bekovi su slabiji ali uz još možda jednog extra igrača prema naprijed to se neće toliko osjetiti, ne treba zaboraviti kakvu ligu igramo na kraju krajeva.
Da, ali ono se on ne broji u ovo pravilo?!
Na to sam mislio.
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2021, 10:06

Velic nas je navodno odbio,sad procitah u Avazu,3 K eura mu naši davali on hoce više.

Iskreno ovu vijest sam nekako pozitivno procitao,ne u fazonu sto nas je odbio jel najlakse je bubnuti cifru ko prije sto smo davali pa da dovedes igraca pogodio ne pogodio.

Ovako dadnes neku razumnu cifru u nekim okvirima normalnim da te kasnije glava ne boli ako pogrijesis. Realno moje misljenje igrace iz PL koje dovodis je 5 milja neki vrh koje trebas dati.A za ove sa strane iz boljih liga tu se vec treba isprisiti .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 10:08

26 jul 2021, 10:03
MortemHz je napisao/la:

Baš tako.

Na to sam mislio.
Na stranu pravilo, to smo pokrili sa Dizdarevićem i Đokanovićem.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 10:10

miky_hz je napisao/la:
26 jul 2021, 10:06
Velic nas je navodno odbio,sad procitah u Avazu,3 K eura mu naši davali on hoce više.

Iskreno ovu vijest sam nekako pozitivno procitao,ne u fazonu sto nas je odbio jel najlakse je bubnuti cifru ko prije sto smo davali pa da dovedes igraca pogodio ne pogodio.

Ovako dadnes neku razumnu cifru u nekim okvirima normalnim da te kasnije glava ne boli ako pogrijesis. Realno moje misljenje igrace iz PL koje dovodis je 5 milja neki vrh koje trebas dati.A za ove sa strane iz boljih liga tu se vec treba isprisiti .
Odlično, nadam se da ga neće dovesti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 10:11

MortemHz je napisao/la:
26 jul 2021, 10:08
26 jul 2021, 10:03
MortemHz je napisao/la:

Na to sam mislio.
Na stranu pravilo, to smo pokrili sa Dizdarevićem i Đokanovićem.
Da, to sam i ja rekao :thumbup:

I to nam je super, rekoh već imaš dvojicu standardnih i to si riješio.

Sad da dovedeš drugog golmana, moraš ubacivati nekog drugog mladog da ti igra prvu postavu.
Koševo Zapad

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jul 2021, 10:12

Jučer je Dizdarević odlično odradio posao, pozitivno me iznenadio, bez ijedne greške osim jednog slabog ispucavanja na početku utakmice. Imo je par fenomenalnih odbrana.

Nadam se da će mu ova utakmica donijeti potrebno samopouzdanje i tek ga trebamo vidjeti na djelu kad bude više lopti ubačenih sa strane koje će trebat kupit i čistit kao što je to radio Kovačević.

Kova se već pokazuje u poljskoj ligi, već značajan doprinos ima i mislim da bi on mogao u bundesligu uskoro i da će nam onaj procenat za godinu-dvije donijeti odlične pare.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 jul 2021, 10:14

Jednu utakmicu branio i odmah u Bundes...ljudi šta vam je :D
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 26 jul 2021, 10:15

Dizdarevic je mlad i nema utakmica. on ce imati greske to je normalno bez gresaka ne mozes biti bolji. zato treba mu dati podrsku sta kod da bude.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”