FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

torrenteS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la torrenteS » 19 jan 2011, 15:49

JetSet_Hantraga je napisao/la:Vidis jaro, u Srebreniku je patentirana ta formacija. Tacnije, lokalni klub Gradina je prvi koji je igrao tu formaciju u historiji fudbala, a Gaal je licno dolazio do kule i trazio upute od Srebrenickih nogometnih velikana.
istina, upravo sam procitao na vikipediji 8-)
srebrenicani su najveci kriminalci. :lol: covjece, cudo je s kojom energijom branis neodbranjivo :P na kraju ce biti da si u pravu a ja u krivu jer ce mi dosaditi pa cu napustiti raspravu iako sam na neoborivim argumentima zasnovanoj istini :P
nevjerovatno, ja sam ´machtlos´ protiv ovih srebrenicana. cak ni srebrenicku macu nisam mogao ´oboriti´ :P
imao sam okrsaj sa dvije rodice iz dedica, tukao sam 2:1 jednu malu iz gornjeg srebrenika, al´ u gradu srebreniku sam erfolglos :lol:
kad smo vec kod toga, ima l´ kakva mlada kona za cika-secu :? ajd, ako budes fin pa mi nabacis sta, pogurcu te u kvizu :lol:
JetSet_Hantraga je napisao/la:A kol'ko ih je donio? Ne moze sam, to govorim. Ima li i u jednom vrhunskom klubu da jedan igrac mora rijesiti svaku utakmicu? Pa normalno da nema.

da, potopio je mocni kluz :lol: covjece, on je morao zabijati protiv recimo salkea ili u par drugih tekmi koje smo izgubili njegovom krivicom :!:
cuj da rjesava utakmice :lol: 35 mil. mannnn mora zabijati iz onakvih prilika :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 jan 2011, 17:14

Pošto me nije bilo 10 dana i ne da mi se da čitam sve što sam propustio (halalite), evo jedne vijesti copy-paste na koju sam naišao, zvučni pomalo kao da pratimo modu...

Japanci su, barem se tako čini, in u Njemačkoj. Nakon Borussije koja ima Kagawu, sada su i Bavarci zainteresirani za japanskog igrača. 18-godišnji Takashi Usami zadivio je trenera Bayerna koji o njemu ima samo riječi hvale.

"Uživao sam gledajući ga kako igra. On je definitivno kvalitetan igrač za Bayern, iznimno je talentiran i mislim da nismo jedini koji ga želimo potpisati," rekao je Van Gaal.

Nizozemac je u izjavi za Bild rekao da iznimno cijeni igrače iz Japana: "Mislim da je bolje za nas da pratimo igrače u Japanu nego u Engleskoj. Engleska liga po meni ima precijenjene igrače, dok se japanski nogometaši mogu lako uklopiti u njemački mentalitet."

Bayern prvo želi dovesti Usamija na probu u Njemačku a tek onda će pokušati realizirati transfer. Takashi Usami je u prošloj sezoni za Gambu nastupio 24 puta i postigao sedam golova. U japanskoj mladoj reprezentaciji ima "stopostotni" učinak, tri nastupa i tri pogotka
Sent from my Philips Smart TV.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 jan 2011, 18:30

torrenteS je napisao/la: srebrenicani su najveci kriminalci. :lol: covjece, cudo je s kojom energijom branis neodbranjivo :P
Ne, nego ti obaras neoborivo. :D
na kraju ce biti da si u pravu a ja u krivu jer ce mi dosaditi pa cu napustiti raspravu iako sam na neoborivim argumentima zasnovanoj istini :P
Naravno da sam u pravu, jer ja nikad nisam u krivu. :lol:
A argumenti su ti, da prostis, k'o dlake. :P Sve ovo sto sam ja naveo je tacno i ne mogu da vjerujem da postoje oni koji drugacije misle.
nevjerovatno, ja sam ´machtlos´ protiv ovih srebrenicana. cak ni srebrenicku macu nisam mogao ´oboriti´ :P
imao sam okrsaj sa dvije rodice iz dedica, tukao sam 2:1 jednu malu iz gornjeg srebrenika, al´ u gradu srebreniku sam erfolglos :lol:
Aaa vid' sece sto poznaje Srebrenik.
Stvarno si mislio maznut Srebrenicku trebu? Pa nisu blesave da pored nas frajera, traze tamo neke sa strane.
kad smo vec kod toga, ima l´ kakva mlada kona za cika-secu :? ajd, ako budes fin pa mi nabacis sta, pogurcu te u kvizu :lol:
To ne bi trebao biti problem uraditi za takvog zagondziju.
A sto se tice ''guranja'', fala ti k'o bratu al' ne treba. Ja cu ionako pobijediti, pa necu valjda biti porazen od nekakvog Geronima i slicnih. :lol:
da, potopio je mocni kluz :lol: covjece, on je morao zabijati protiv recimo salkea ili u par drugih tekmi koje smo izgubili njegovom krivicom :!:
cuj da rjesava utakmice :lol: 35 mil. mannnn mora zabijati iz onakvih prilika :!:
Pa nije bas da je bio strijelac samo protiv Cluja.
Gotovo sve pobjede ove sezone, je donio upravo Mario Gomez Garcia. Najbolji je strijelac Byerna u BL, u LP cime je dokazao da zasluzuje biti u najboljem klubu na svijetu. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 jan 2011, 19:40

svega ima samo Bayerna nema
VOLIM BAYERN

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 jan 2011, 19:46

isakovich je napisao/la:svega ima samo Bayerna nema
Kako nema evo ima,interesuju se za jose enriquea iz Newcastle.Al oni su takvi,za svakog se intereuju nikog ne dovode tako da ni od ovog nece bit nista sigurno :evil: :evil: :evil:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jan 2011, 19:54

S-Y-L-A-R je napisao/la: Kako nema evo ima,interesuju se za jose enriquea iz Newcastle.Al oni su takvi,za svakog se intereuju nikog ne dovode tako da ni od ovog nece bit nista sigurno :evil: :evil: :evil:
I sta sad, ti bi bio zadovoljan ovim igracem? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 jan 2011, 19:56

Omerbavarac je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: Kako nema evo ima,interesuju se za jose enriquea iz Newcastle.Al oni su takvi,za svakog se intereuju nikog ne dovode tako da ni od ovog nece bit nista sigurno :evil: :evil: :evil:
I sta sad, ti bi bio zadovoljan ovim igracem? :?
To nisam rekao,nego mi ide na zivce milioni spekulacija nijednog transfera i onda se cude kako im onako los wolfsburg uzme bod i kako Borrusiji vec mogu cestitat. :x
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 19 jan 2011, 20:12

JetSet_Hantraga je napisao/la:To ne bi trebao biti problem uraditi za takvog zagondziju.
ooo, pa ti ces postati moj najbolji jaran 8-)
nego, to mora biti nest´ dobro i mlado. godine mi dozvoljavaju da budem birac. :lol:
Pa nije bas da je bio strijelac samo protiv Cluja.
Gotovo sve pobjede ove sezone, je donio upravo Mario Gomez Garcia. Najbolji je strijelac Byerna u BL, u LP cime je dokazao da zasluzuje biti u najboljem klubu na svijetu. ;)
daj ba, taj gomez je toliko smotan da ni cestitu trebu nije mogao naci :lol:
sto se tice nj. ucinka, dovoljno je reci da se mladjahni gospodin nije mogao izboriti za prvu postavu iako mu je glavni konkurent bio polovnjak olic :lol:
isakovich je napisao/la:svega ima samo Bayerna nema
kako nema, vidis li da se ubismo raspravljajuci o gomezu :lol:
el ima ko zivi???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jan 2011, 20:13

Sto vas ta Borussija muci. :D
Past ce oni, ali nedovoljno rano da bi ih Bayern ili neko drugi sustigao ili mozda nece? :? :D

Lijevi bek ocigledno da treba, ali kako su najavili nije nuzna kupovina. Ako se pojavi dobar igrac, koji bi izmedju ostalog htio da igra u Bayernu, bio bi doveden. I naravno igrac koji za kojeg ne bi morali izdvojiti ogroman novac.
Sto se tice spekulacija, one su prisutne kod svih velikana, pa tako i kod nas. 8-)
I da, jos cemo uzivati u spekulacijama. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 jan 2011, 20:37

torrenteS je napisao/la: srebrenicani su najveci kriminalci. :lol:
ja im sve oprastam zbog pekare Magistrala :D
#miasanmia

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 jan 2011, 20:45

torrenteS je napisao/la: ooo, pa ti ces postati moj najbolji jaran 8-)
nego, to mora biti nest´ dobro i mlado. godine mi dozvoljavaju da budem birac. :lol:
Ja sam se uvijek vodio onom: Pi** nema lica. Al' dobro, ako si ti izbirljiv, nije nikakav belaj. :lol:

daj ba, taj gomez je toliko smotan da ni cestitu trebu nije mogao naci :lol:
sto se tice nj. ucinka, dovoljno je reci da se mladjahni gospodin nije mogao izboriti za prvu postavu iako mu je glavni konkurent bio polovnjak olic :lol:
Sad se najbolje vidi koliko je ta Gaalova odluka bila ispravna. Najbolji napadac mu cijelo vrijeme sjedio na klupi.
Al' dobro, ne mozemo svi ni znati prepoznati pravog igraca. :D
schweinsteiger je napisao/la:ja im sve oprastam zbog pekare Magistrala :D
Vidi sad ovo, svi bili u Srebreniku. :D
Na koji nacin si ti povezan s najdrazom mi pekarom :?:

Klare

Post Postao/la Klare » 19 jan 2011, 20:50

Evo naš veliki talenat na putu da preseli u Coca-Cola Championship. 8-) Također i Bommel je prema nekim navodima tražio ispisnicu, što su mu odgovorni ljudi iz Bayerna i obećali, ali samo ako dođe neka ponuda koja ih zadovoljava. Kaže Bommel da su u Bayernu prestali cijeniti njegov rad :? Tako da bi na našu sreću bilo vrlo moguće da nas napusti ove zime. :D A i sam je Nerlinger potvrdio da prelazni rok nije završio, i da će Bayern do kraja sigurno još trgovati. :D
Neka ne veselite se, ništa od novih pojačanja, samo odlasci. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 jan 2011, 20:57

@hantraga: cini mi se da smo se do sad uvijek slagali u vecini stvari, a sad se izgleda slazemo 100 posto po ovim zadnjim diskutovanim pitanjima :D

ovo za van bommela me bas nervira, pa covjek je bio angazovan borben i jako dobar i protiv wolfsburga a sta bi sad bayernova uprava da ekipu ucini jos nesigurnijom ....sad ce van bommel otici a onda ce "gigant" lahm da vodi ekipu na terenu....a o ovome sam pisao o tim odjednom zategnutim odnosima izmedju van bommela i van gaala , iako se van gaal i u njega jedno vrijeme kleo :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2011, 00:08

Navodno je Bommel vrlo blizu Wolfsburga s kojim bi trebao potpisati ugovor na 18 mjeseci. Naglasavam da je ovo jos jedna u nizu od spekulacija, ali koja je vrlo blizu realizacije.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 jan 2011, 03:05

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Iz Zivinica,pa kad god se krene jaranima u Gradacac,obavezno svratit u pekaru :)
(kome nije najdraza :D )

A ovo za vBommela,ja bih volio da on ostane makar do kraja sezone,trebace nama taj lik jos :mrgreen:

PS: U pobjedi Nurnberga nad Offenbachom od 0:2,nas Ekici odigrao svih 90 minuta.
#miasanmia

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 jan 2011, 03:15

Chelsea valjda nudi za Brenu 18 mil € ! Po meni ne bi ga trebalo pustiti bar ove sezone dok ga ne iskusimo :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 jan 2011, 08:52

Haha, dodjem na temu da vidim sta ima novo u Bayernu, a vidim pise se o pekari koju drzi moja tetka hahahah, neprocjenjivo, a tetak inace navija za bayern, cesto hoda u Bayinom dresu onom iz vremena efenberga i baslera haha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 20 jan 2011, 10:01

Ja sam se uvijek vodio onom: Pi** nema lica. Al' dobro, ako si ti izbirljiv, nije nikakav belaj.
jarane, godine me tjeraju da budem birac. jbg, djeca sjede u kuci i cekaju babu, tako da mi ne prilici da vodam cure po carsiji ;)
ako ima neka rajka radodajka a da je uz to idealne gradje(90-60-90) onda smo u ´poslu´.
inace, kad sam bio u vasim godinama, naskakivao sam na sve sto hodi na dvije noge a ne nosi perje :lol:
ps
ja sam ozbiljan, al´ izgleda da se ti zayebajes, ili :?
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad se najbolje vidi koliko je ta Gaalova odluka bila ispravna. Najbolji napadac mu cijelo vrijeme sjedio na klupi.
Al' dobro, ne mozemo svi ni znati prepoznati pravog igraca.

haaa, ovo je bilo samoubistvo iz zasjede !
vraticu se na ovaj post i dokusuriti te ako mi ne nadjes neku mis 90-60-90 8-) :lol:
Klare je napisao/la:Evo naš veliki talenat na putu da preseli u Coca-Cola Championship.
koja je ovo liga smijesnog imena :?
el ima ko zivi???

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 20 jan 2011, 14:07

torrenteS je napisao/la: inace, kad sam bio u vasim godinama, naskakivao sam na sve sto hodi na dvije noge a ne nosi perje :lol:
Hebote, ja sam mislio da to ide obrnuto, da u mladosti biras, a kasnije naskaces na sve. :D
Al' haman da nije tako.
vraticu se na ovaj post i dokusuriti te ako mi ne nadjes neku mis 90-60-90 8-) :lol:
Sto :?:
Kako sam ti ovdje dao priliku da me samoubijes ? :lol:
Je li to zbog toga sto ja KAO branim Gaala ili...? Ili ces ti reci da mu sad najbolji napadac sjedi na klupi ili...? :?
Znam da sam cijelu proslu sezonu kritikovao Gaala upravo zbog te odluke. Vecina ostalih poteza su mu bili na mjestu.
Romariooo je napisao/la: Haha, dodjem na temu da vidim sta ima novo u Bayernu, a vidim pise se o pekari koju drzi moja tetka hahahah
Cuj to sad, tetka drzi pekaru. :D
a tetak inace navija za bayern, cesto hoda u Bayinom dresu onom iz vremena efenberga i baslera haha
Izgleda samo ti u porodici nisi znao izabrati pravi tim za koji ces navijati. :lol:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 jan 2011, 14:35

torrenteS je napisao/la:
Ja sam se uvijek vodio onom: Pi** nema lica. Al' dobro, ako si ti izbirljiv, nije nikakav belaj.
jarane, godine me tjeraju da budem birac. jbg, djeca sjede u kuci i cekaju babu, tako da mi ne prilici da vodam cure po carsiji ;)
ako ima neka rajka radodajka a da je uz to idealne gradje(90-60-90) onda smo u ´poslu´.
inace, kad sam bio u vasim godinama, naskakivao sam na sve sto hodi na dvije noge a ne nosi perje :lol:
ps
ja sam ozbiljan, al´ izgleda da se ti zayebajes, ili :?
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sad se najbolje vidi koliko je ta Gaalova odluka bila ispravna. Najbolji napadac mu cijelo vrijeme sjedio na klupi.
Al' dobro, ne mozemo svi ni znati prepoznati pravog igraca.

Klare je napisao/la:Evo naš veliki talenat na putu da preseli u Coca-Cola Championship.

koja je ovo liga smijesnog imena :?
Ona sto je bolje placena od BL, i kvalitetom tu negdje! :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.