Ne možeš ti uticati na ove bolesnike, koji napadaju ljude dok hodaju gradom, ili zarađuju hljeb i sl., ali se možeš ograditi od njih.
Ja se ograđujem od takvih.
Podržavanjem nisi ništa drugačiji.
Ne možeš ti uticati na ove bolesnike, koji napadaju ljude dok hodaju gradom, ili zarađuju hljeb i sl., ali se možeš ograditi od njih.
Ne kazem to, nego ovako kad ih citas ispada da njihovi ovo ne radeShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:38A čekaj ako rade onda je opravdano?
Huligan je huligan da mi je rođeni brat.
To svakako, na sve strane ima takvih.CroCop je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:00Ne kazem to, nego ovako kad ih citas ispada da njihovi ovo ne radeShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:38A čekaj ako rade onda je opravdano?
Huligan je huligan da mi je rođeni brat.
Ne javljaju se nesto kad njihovi u coporu napadaju druge
Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?
Ozbiljno?!Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:09Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?
Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
Jelde četnici su good guys, partizani bad?
Tako kažu ovi krojitelji historije.
Cetnik ustasa isti qurac .... zajedno su bježali...Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:36Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
A ovo samo govori koliko si objektivan, zelis da oni priznaju genocid, a ne priznajes Titu kao najveceg zlocinca, iako svi strani i nasi mediji su ga uvrstili u top 10 najvecih zlocinaca 20 stoljeca.
Da li sa ovom verbalnom dijarejom o JBT pokusavas da relaksiras i razvodnis cinjenice o budaku?Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:36Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
A ovo samo govori koliko si objektivan, zelis da oni priznaju genocid, a ne priznajes Titu kao najveceg zlocinca, iako svi strani i nasi mediji su ga uvrstili u top 10 najvecih zlocinaca 20 stoljeca.
Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:36Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
Tako je imaš alibi jer sam ja za ustašu rekao da je četnikCesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:36Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
Ma pusti čovjek shvatio moj post kako je htio, ko sam ja da to mijenjamvlakanje je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:41Da li sa ovom verbalnom dijarejom o JBT pokusavas da relaksiras i razvodnis cinjenice o budaku?Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:36Pod broj 1 Budak nije bio cetnik, eto koliko si samo pametan, broj 2 nije isto jer iza Tite imaju milionske zrtve.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:15
Ozbiljno?!
Tito i Budak tebi isto?!
Pitam za druga...
Cuj zločinacPeakyBlinders je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:35Šta je Tito izgradio, mi ne možemo okrečiti, ali eto zločinac![]()
Gade jedan, da nije bilo Tite pola vas nebi živilo u nekom soliteru na Aveniji ili u Centru 2. Već bi bio u nekoj ruševini. Izgradio vam je pola zapadnog dijela grada. I ti tako govoriš o njemu.Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:09Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?
Al je istovremeno držao u mraku zapadni dio Herc i nije dao da bivstvuju klubovi poput Zrinjskog i Širokog tako da razumijem što ovakav stav.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:47Gade jedan, da nije bilo Tite pola vas nebi živilo u nekom soliteru na Aveniji ili u Centru 2. Već bi bio u nekoj ruševini. Izgradio vam je pola zapadnog dijela grada. I ti tako govoriš o njemu.Cesc44 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 13:09Oce, kad ukinu ulicu jednog od najvecih zlocinaca 20 stoljeca naravno marsala Tite.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 12:32
Hoće li ukinuti ovaj naziv ulice kad stupi zakon na snagu?
Je li mjesto ovakvim stvarima na ovom forumu? Ako je dozvoljeno ovakve stvari pisati bez sankcionisanja, onda uredu.
Široki je postojao kao Mladost Lištica a taj drugi pomenuti je ugašen jer je bio ustaški klub. A o tom "mraku"Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:55Al je istovremeno držao u mraku zapadni dio Herc i nije dao da bivstvuju klubovi poput Zrinjskog i Širokog tako da razumijem što ovakav stav.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:47Gade jedan, da nije bilo Tite pola vas nebi živilo u nekom soliteru na Aveniji ili u Centru 2. Već bi bio u nekoj ruševini. Izgradio vam je pola zapadnog dijela grada. I ti tako govoriš o njemu.
Pa kad kažem mrak mislim da se recimo nisu mogla davati imena ulicama pod BudakuRdS je napisao/la: ↑26 jul 2021, 15:04Široki je postojao kao Mladost Lištica a taj drugi pomenuti je ugašen jer je bio ustaški klub. A o tom "mraku"Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:55Al je istovremeno držao u mraku zapadni dio Herc i nije dao da bivstvuju klubovi poput Zrinjskog i Širokog tako da razumijem što ovakav stav.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 jul 2021, 14:47
Gade jedan, da nije bilo Tite pola vas nebi živilo u nekom soliteru na Aveniji ili u Centru 2. Već bi bio u nekoj ruševini. Izgradio vam je pola zapadnog dijela grada. I ti tako govoriš o njemu.manje čitaj škutorske portale
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, rishovski, voltron30 i 28 gostiju.