English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Varane se nije snasao kada je bio glavni stoper Reala, tj. kada nije bilo Ramosa. Idealan drugi stoper.
Sada ce imati Maguirea, koji ce biti glavni, i to bi trebalo fino izgledati sto se tice Uniteda.
Jos jedan vezni treba Unitedu i to bi bilo to sto se tice njih.
Sada ce imati Maguirea, koji ce biti glavni, i to bi trebalo fino izgledati sto se tice Uniteda.
Jos jedan vezni treba Unitedu i to bi bilo to sto se tice njih.
Bukvalno, samo idiot bi pustio Ramosa i Varanea u istom transfer roku.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jak bi mu i bio, fali mu igrac od 7 utakmica po sezoni.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Real i Barsa su na rubu bankrota, nije čudo što rasprodaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- f0rest1946
- Kontakt:
Je li sada United potrošio više para od Citya otkako je Guardiola tu ?
- Shategabri
- Kontakt:
Evo više tvog posta otprilike je opisano.
Odlaskom Ramosa Varane nije više to što je bio s njim.
Ramos je već u godinama i bilo je logično da ide.
Ne radi se ništa u Realu bez razloga budi siguran.
Ova sezona je svakako prelazna, igra se sa manje više istom ekipom uz nekoliko povratnika od kojih bi Bale trebao biti najveće pojačanje.
Ide se pametno u rebuilding ekipe.
Koševo Zapad
Dio veceg plana je pustiti oba stopera i u sezonu uci sa poprilicno losom ekipom?
Ne bas dobra strategija onda, i ATLM i Barca su trenutno puno jaci od Reala. Tj ako ne okrenu stvari do kraja prelaznog, a ne vidim kako bi mogli.
Ali necemo o tome ovdje, imaju teme za to.
Ne bas dobra strategija onda, i ATLM i Barca su trenutno puno jaci od Reala. Tj ako ne okrenu stvari do kraja prelaznog, a ne vidim kako bi mogli.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Shategabri
- Kontakt:
Varaneu svakako ističe ugovor iduće sezone, a on nije zadovoljan i ne bi produžio.Rooney88 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 15:50Dio veceg plana je pustiti oba stopera i u sezonu uci sa poprilicno losom ekipom?
Sad je li ga bolje prodati ili ga držati još sezonu i da ide džabe?
Bez Ramosa se pokazao priličnim kikserom. Nije isti igrač ako on mora voditi zadnju liniju.
AtM možda jeste, Barsa sigurno nije, možda na papiru, al oni nakupili metuzalema nekih, a imaju ih i od ranije. Bara - bara, plus trener im je uhljup.
Kako god, u pravu si, nije tema, al eto mogao bi Varane ubrzo biti

Koševo Zapad
Za očekivati je ponovo lošu sezonu u LP, bez trofeja i za jedne i za druge. Možda Atletico može očuvati obraz španskog fudbala, a i to teško. Glavnu riječ će voditi Englezi, Nijemci i Pariz.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Znam samo da ne prodajes dva stopera tog ranga za jedan prelazni rok, mozemo navesti koji god zelis razlog ali to je itekako znak za uzbunu. Sve da su oba htjela ici jednog si morao nekako zadrzati.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2021, 15:53Varaneu svakako ističe ugovor iduće sezone, a on nije zadovoljan i ne bi produžio.Rooney88 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 15:50Dio veceg plana je pustiti oba stopera i u sezonu uci sa poprilicno losom ekipom?
Sad je li ga bolje prodati ili ga držati još sezonu i da ide džabe?
Bez Ramosa se pokazao priličnim kikserom. Nije isti igrač ako on mora voditi zadnju liniju.
To za kiks ne znam fakat, ono sto sam gledao je bilo u LP i mozda koji EL klasiko ako ne biram kanal, nisam fan Primere nikako. Znam kakvu reputaciju ima i ako se isto pokaze u Unitedu onda za nas nema fule, pa jbte ne dobijas Varanea svaki dan za 50 jbnih miliona.

Za poredjenje Reala i Barce se ni slucajno ne slazem, gledam kadar jednog i drugog tima i nezz kako Real tu moze parirati, ali neka nas sezona demantuje i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma nece, izdramit ce novi ugovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Alaba može samo glumiti stopera, i to poprilično loše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da je Varane i 50% kvalitet Sergia Ramosa ne bi ga nikad Real pustio, pogotovo ne za ove smiješne pare. Pustiti stopera koji ima tek 28 godina i koji je u najboljim godinama nije politika Reala.
Ole ce dobiti sve zelje,vjerujem da jos jedan ili dva igrace ce doci a neki ce otici.
Nece oni njeg otpustit tako lahko, nazalost jer nemas pravu zamjenu.
Nece oni njeg otpustit tako lahko, nazalost jer nemas pravu zamjenu.
RIP perfect link Mendy-Varane 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mančester i Arsenal rade dobar posao, glavni favoriti za titulu. 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Decko nisi skontao. Nisu oni njega pustili mego jisu imsli izbora. 50 miliona ili nista sl godine a nisu u bog zna kakvim parama tako da..
Zeljeznicar! 1921 !
Nisam gay pa da sam ti dečko, traži negdje drugo.
Da ga je Real htio zadržati, zadržao bi ga. To je Real Madrid, nije amaterski klub. Varane je klasični kiks igrač.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 jul 2021, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ni ocekivao bolji odgovor. DeckoNeutral je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:32Nisam gay da sam ti dečko, traži negdje drugo.
Da ga je Real htio zadržati, zadržao bi ga. To je Real Madrid, nije amaterski klub.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.